|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2007, 09:13:37 ÖS » |
|
inş.. başarır bu formanın yükünü kardırmayı
Şahsen ben başaracağına emin gibiyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foli6161
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2007, 11:25:00 ÖÖ » |
|
bir sezon daha takımda yedek tutulmalı ve sonra gelecek sene ilk 11 de oynatılmalı ileride trabzonspora katkısı olacak bir oyuncu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasan tahsin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 13, 2007, 07:41:23 ÖS » |
|
görevini son derece iyi yapan elinden geleni ardına koymayan harbi Trabzon'lu Tayfun'u kaybetmemeliyiz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metinsahinler
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 27, 2007, 11:51:07 ÖÖ » |
|
son maclarda iyi oynuor son 2 mac ii idi inşallah böyle dewam eder .hırslı bir futbolcularımızdan biri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 01, 2007, 11:48:05 ÖS » |
|
Tayfun Trabzonsporda oynamayı haketmiyor.Sanki aynı kişiden bahsetmiyor veya başkasını tanıyoruz.Yahu Tayfun daha düne kadar halı sahada top oynarken bir anda Trabzonsporda oynamaya başlayan bir futbolcudur. Keşke geçen yıl kiralık değilde satsaydılarda şimdi bizde olmasaydı.Bu takımdan Ellerde kiralık yollandığı halde gittiği yerde yılın futbolcusu seçildiğ halde geri çağrılmazken,niceleri yeteneklerine rağmen satılıyorken Tayfunun kiralık verilip bir yıl sonra geri alınmasına anlam veremiyorum. Trabzonspordas çok yetenekler yetişiyor ama nedenese kaliteli ve yetenekliler başka takımda kendilerini gösteriyorken bize Tayfun,Hasan ve Hüseyin gibileri kalıyor. Üçüde bu takımı haketmiyen öz evlatlarımız.Bu gidişle çok daha öz evlatlarımızı başka takımlarda seyrederiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasan tahsin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 28, 2007, 11:30:54 ÖS » |
|
beğenmediğim bir isim ve kesinlikle kadroda yer almamalı bence
aslında hamuru kaliteli bence ancak bu sene üstünde bir şanssızlık var diye düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 11, 2007, 12:06:40 ÖÖ » |
|
Şans bu ya Tayfun CORA iftar yemeğinde geldi benim yanıma oturdu.  İlk izlenimlerim olarak Tayfunun kişiliğinin çok iyi olduğunu ve saygılı olduğunu söyleyebilirim bu yüzden de kendisini çok taktir ettim. Uzunca sohbet ettik ve herşeyi açıkça söyleme imkanı buldum.Rum ekibine elenmemizden tutun takım içerisindeki yanlışlıklara kadar kensdisi ve bazı takım arkadaşları hakkındaki düşüncelerimide söyleme imkanım oldu. Bazen çok hak verdiği bazende hiç benimsemediği düşüncelerimiz oldu.Bu arada birde benim mezun olduğum okulda okuduğunuda öğrenmiş oldum. Sonuç olarak Tayfun,Ferhat ve Tolgaya yemekteki cana yakınlıkları ve yemeğe gelmelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Ama Trabzonsporlu futbolcu olarak Tayfun CORA hahkkındaki düşüncem yine aynı.Bu takımda oynamayı haketmeyen 4-5 futbolcudan birisidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|