|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #482 : Haziran 04, 2010, 10:17:35 ÖÖ » |
|
Tayfun yedek oturuyo olsa bile takımda kalmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #484 : Haziran 04, 2010, 10:50:55 ÖÖ » |
|
Tayfun'un oynadığı dönemdeki sağ tarafımızla sonrasındaki Serkan ve Ömer ile oynadığımız sağ tarafı kıyaslamak asla mümkün olamaz. Yıllarca sağ bek yüzünden eziyetler çektik. Ben tekrar bu adamın takımda sağ bek veya stoper olarak oynamasına razı olamam ama forvet oynarsa da karışmam çünkü gol şansı çok fazla. Öz Trabzon'lu olduğu için zaten bu takımda oynatıldı ve Trabzonlu olmadığı için de Serkan yedek bırakılmıştı ama sonrasındaki Serkan'ın takıma verdikleri de ortada. Öz Trabzonlu değil öz Trabzonsporlu ve onun için oynayanlar lazım bize. Serkan ve Colman gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #485 : Temmuz 03, 2010, 11:07:17 ÖS » |
|
SAĞ BEK ARAYIŞININ NEDENİ ORTAYA ÇIKTI!.. Trabzonspor’da sağ bek arayışlarının altında yatan nedenin Tayfun’dan gelen kötü haber olduğu belirtildi.  TAYFUN’DA BÜYÜK ŞOK 2 AY YOK Isparta kampında takımdan ayrı çalışan genç oyuncunun, en az 2 ay daha sahalardan uzak kalacağı, bu nedenle Teknik Patron Şenol Güneş’in bu bölgede elinde sadece Serkan Balcı’nın kalması sebebiyle mutlaka transfer istediği ifade edildi. Tayfun’un ligin 2-3 maçın da forma giymeyebileceği yönünde doktorların raporu üzerine Trabzonspor’un transfer arayışlarında yoğunlaştığı ve kiralık ya da satılık olmak üzere mutlaka oyuncu almak istediği belirtildi. Bana göre güzel bir haber. Tayfun'a güvenip sağ bek almamayı düşünen bir teknik kadroyu Trabzonspor taraftarı olarak kınıyorum. Ayrıca uzun süredir sakat olmasına ve yine sahalarda olmayacak olmasına rağmen Tayfun'a verilen paranın niçin Yattara'ya yapıldığı gibi düşürülmediğini de birilerinin çıkıp açıklamasını bekliyorum. Tayfun'u kişilik olarak seviyorum ama Trabzonsporlu bir futbolcu olarak asla istemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #486 : Temmuz 03, 2010, 11:28:23 ÖS » |
|
kaç ay oldu ne sakatlıkmış geçmedi
|
|
|
|
|
|
 BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR... Kazım KOYUNCU...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #487 : Temmuz 04, 2010, 12:13:19 ÖÖ » |
|
kaç ay oldu ne sakatlıkmış geçmedi  Geçmemesi bizim hayrımıza. Ertuğrul SAĞLAM istediğinde hemen yollanmalıydı zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #489 : Temmuz 27, 2010, 11:51:31 ÖÖ » |
|
Ne kadar yavaş sayarsa o kadar iyi olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #491 : Temmuz 27, 2010, 12:36:04 ÖS » |
|
Artık kadroya girmesi zor olur. Serkanı bu sene takımda sağ bekten başka hiç bi bölgede kullanmazlar o yüzden sakatlık ceza olmadığı sürece tayfun un 11 şansı çok az.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #492 : Temmuz 28, 2010, 01:39:12 ÖÖ » |
|
ölümden beter lafını hiç anlamam...
|
|
|
|
|
|
ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn
ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #493 : Temmuz 30, 2010, 03:28:08 ÖS » |
|
tayfun git karadenizspora orda oynarsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #494 : Temmuz 31, 2010, 03:31:44 ÖS » |
|
Ergün ATA'nın Kamp Yorumu: Tayfun Cora: Sakatlığın psikolojik etkisini üzerinden atmaya çalışıyor. Fiziksel hazırlığı kadar, zihinsel hazırlığı da büyük önem taşıyor. Ama biraz daha zamana ihtiyacı var gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #496 : Temmuz 31, 2010, 07:37:53 ÖS » |
|
korkulu rüya gibisin dayfun  ama rakipler için değil bizim için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #497 : Ağustos 01, 2010, 12:15:49 ÖÖ » |
|
beklesin işi ne.... zaman onun olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #499 : Ağustos 31, 2010, 05:28:17 ÖS » |
|
Bir an önce iyileş. Takımın hata yapabilmesi ve seyircinin kızabilmesi için sana ihtiyaç var. Aldığın paranın hakkını nasılsa fazlasıyla veriyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|