|
|
|
 |
« Yanıtla #481 : Temmuz 28, 2008, 10:40:27 ÖS » |
|
arkadaşlar,terörün her türünü lanetliyoruz,ama lütfen isim kullanmayalım,dikkat edelim,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim61
|
 |
« Yanıtla #482 : Temmuz 30, 2008, 12:00:26 ÖÖ » |
|
Kandil havadan vuruldu (40 terörüst öldü)  Genelkurmay Başkanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde, PKK'nın barınak olarak kullandığı bir mağara ile mağara yakınlarındaki 30-40 kişilik terörist grubun, bugün Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklar tarafından vurulduğunu bildirdi. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde Kandil bölgesinde terör örgütünün barınak olarak kullandığı büyük çaplı bir mağara ile mağara yakınlarında 30-40 kişi olduğu değerlendirilen bir terörist grubun, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde tespit edildiği belirtildi. Söz konusu hedefin bugün Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları tarafından etkili bir şekilde ateş altına alındığının bildirildiği açıklamada şöyle denildi: “Yapılan hava operasyonu sonucu mağara bütünüyle çökertilerek tahrip edilmiş; çökertilen mağarada bulunan ve sayısı tespit edilemeyen teröristler ile açıkta bulunan terörist grubun büyük bölümü etkisiz hale getirilmiştir. Anılan faaliyet esnasında Zap bölgesinde çıkan ilave bir nokta hedefi de görevlendirilen diğer uçaklarımız tarafından vurulmuştur. Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.”
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 30, 2008, 12:02:06 ÖÖ Gönderen: ibrahim61 »
|
|
ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR
|
|
|
|
|
|
ibrahim61
|
 |
« Yanıtla #483 : Ağustos 09, 2008, 11:12:19 ÖS » |
|
Elazığ'da jandarma karakoluna taciz ateşi açıldı: 1 şehit
Elazığ'da, jandarma karakoluna teröristlerce uzun namlulu silahlarla düzenlenen taciz ateşi sonucu, 1 er şehit oldu. Edinilen bilgiye göre, Arıcak İlçesi Bükardi Köyü'nde bulunan jandarma karakoluna teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. Açılan ateş sonucu, nöbet tutan Jandarma Er Cem Havale, olay yerinde şehit oldu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda takviye jandarma ekibi sevk edildi. Şehit er Havale için yarın Elazığ Askeri Hastanesi'nde bir tören düzenlenmesi bekleniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim61
|
 |
« Yanıtla #484 : Ağustos 10, 2008, 05:37:01 ÖS » |
|
Şehidin evinde acı üstüne acı Elazığ'ın Arıcak ilçesi Bükardi köyünde jandarma karakoluna teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Er Cem Havale'nin evinde acı üstüne acı yaşanıyor. Şehit Jandarma Er Cem Havale'nin 15 gün önce babasını kaybettiği ve cenaze törenine katılmak üzere Edirne'ye geldiği öğrenildi. Şehir Jandarma Er Havale'nin cenazesi Edirne merkeze bağlı Tayakadın köyünde babasının yanına defnedilecek.  Şehit Er Cem Havale'nin amcası Ekrem Havale, acı üstüne acı yaşadıklarını belirterek, "24 Temmuz'da Cem babasını kaybetti. Cenaze töreni için Edirne'ye geldi Terhisine bir hafta kala şehit oldu. Cenaze töreninde biz göndermek istemedik ama gidip askerliğimi bitireceğim dedi. Akşam annnesine aramış ve iyi olduğunu söylemiş" dedi.  Babasının ölümünün ardından şehit olan Jandarma Er Cem Havalenin annesi Rukiye Havale, haberi alınca fenalık geçirirken, "Babanın acısını unutmadan seni de kaybettim yavrum" diye feryat etti. Şehit Er Cem'in ablası Cemile Havale ise kardeşinin fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü allah sabır versin cok üzüldüm, bu ...... sonu ne zaman gelecek bitsin artık bu akan kanlar, her gün şehit haberleri ile sarsılıyoruz tüm şehit ailelerine allah sabırlar versin cok zor bi durum acımız cok büyük
bitsin artık bu savaş bu kın nefret kan akmasını istemiyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehhmett
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #485 : Ağustos 10, 2008, 09:30:04 ÖS » |
|
Allah rahmet eylesin yakınlarına bol bol sabır verir inş
artık bitsin bu akan kanlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeMi
|
 |
« Yanıtla #486 : Ağustos 10, 2008, 09:53:20 ÖS » |
|
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim61
|
 |
« Yanıtla #490 : Ağustos 12, 2008, 12:09:52 ÖÖ » |
|
Geriye Türk bayrağına sarılı fotoğrafları kaldı Erzincan'da şehit olan er Abdurrahman Bolat'ın Hatay'daki baba evine ateş düştü. Şehidin ailesi teröre lanet yağdırdı. Erzincan'ın Kemah ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandalı mayın patlatılması sonucu 9 asker şehit olmuş 2 asker de yaralanmıştı. Şehit olan askerlerden Abdurrahman Bolat'ın (20) Hatay'ın Hatsa ilçesine bağlı Ardıçlı Beldesinde yaşayan aile ocağına acı haber kor gibi düştü. Sinir krizleri geçiren baba Ali Bolat teröristelere lanet okuyarak, "Bir evladım var, onu da göndereceğim. Vatan sağ olsun." dedi.  Anne Sıdıka Bolat ise, "Oğlumu vuranların elleri kırılsın. Bugün bizim düğün günümüz diyerek" feryat etti. Şehidin kız kardeşi Ferhan da, "Kardeşimi bizden alanların Allah belasını versin. Ben bugün ağlamayacağım. Bugün bizim düğün günümüz. Kardeşim cennete ulaştı. Bizi yıkmaya kimsenin gücü yetmez" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin erkek kardeşi Muhammet (14) ise, bu hain pusuyu düzenleyenler hakkettiklerini bulacaklar. 5 yıl sonra ben de asker olacığım, beni beklesinler 5 yıl sonra abimin intikamını alacağım" şeklinde konuştu.
Şehidin evinde gözyaşı ve feryatlar yükselirken çok sayıda şehit yakını da baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin cenazesinin, çarşamba günü yapılacak törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.
Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında teröristlerin yola döşedikleri uzaktan kumandalı mayın tuzağına düşerek şehit olan 9 askerden biri olan Barış Demir'den geriye asker gecesi Türk bayrağı önünde çekilmiş görüntüleri kaldı  Bugün sabah saatlerinde Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında operasyon dönüşü askeri araç geçişinde uzaktan kumandalı mayının patlaması sonucu şehit düşen er Barış Demir'in evine ateş düştü. İzmir'in Menemen ilçesi Emiralem beldesinde oturan Barış Demir'den geriye güle oynaya gittiği askerden şehit haberi geldi. Acı haberi alan Demir ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehit er Barış Demir'in memleketi olan Emiralem beldesinin tüm sokakları ise Türk Bayrakları ile donatıldı. Altı aylık asker olan er Barış Demir ile Emiralem beldesinde aynı tertip olan 11 kişi belde de bulunan düğün salonunda ortak asker gecesi düzenledi  Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında şehit düşen er Barış Demir, düzenlenen asker gecesinde Türk Bayrağı'nı öperken sanki şehit yemini eder gibiydi. Demir ailesi oğulları Barış Demir'i asker gecelerinde yalnız bırakmadı. Baba Mehmet Demir oğlu Barış Demir ile önlü arkalı zeybek havası oynarken, oğlunu vatani görevine yollamanın mutluluğu içersinde olduğu gözlerinden okunuyor. Vatani görevini başarı ile yaparken şehit düşen er Barış Demir'den geriye Türk bayrağı önünde annesi Ayşe Demir ile çekilmiş görüntüleri kaldı. Güle oynaya gittiği asker ocağından ise şehit haberi geldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prencs_61
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #491 : Ağustos 12, 2008, 12:25:20 ÖÖ » |
|
allah yakınlarına sabır versinn. şehitlerimizin mekanı cennet olsun............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ağasarlim
|
 |
« Yanıtla #492 : Ağustos 12, 2008, 02:04:25 ÖÖ » |
|
allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı dilerim
|
|
|
|
|
|
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
|
|
|
|
|
|
ibrahim61
|
 |
« Yanıtla #493 : Ağustos 12, 2008, 10:25:15 ÖS » |
|
Erzincan'da bir mayının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Er Önder Muratoğlu'nun cenazesi İstanbul'daki evine getirildi.Şehit erin Türk bayrağına sarılı tabutu, annesi, akrabaları ve arkadaşları tarafından gözyaşları içinde karşılandı. Acılı anne, oğlunun tabutuna son kez dokundu.  Erzincan'daki terörist saldırıda şehit düşen Jandarma Er Önder Muratoğlu'nun cenazesi askeri bir uçakla İstanbul'a getirildi. Babası Nuri Muratoğlu tarafından karşılanan Şehit Er'in cenazesi, Okmeydanı'nda yaşadığı eve getirildi.Türk bayrakları ile donatılmış sokakta bulunan evin önüne getirilen Şehit Er'in cenazesi, anne Zeynep Muratoğlu, akrabaları ve arkadaşları tarafından gözyaşlarıyla karşılandı. Güçlükle ayakta durduğu görülen acılı anneyi bir kadın komutan teselli etti.Saygı duruşu ve İstiklal marşı ardından Şehit Er Muratoğlu için evinin önünde Yasin-i Şerif okundu. "Bakın ağlamıyorum" diyen acılı şehit annesi, oğlunun Türk bayrağı sarılı tabutuna son kez dokundu. Öte yandan, Önder Muratoğlu'nun askerde kullandığı eşyalar da bir bavul içerisinde getirilerek ailesine teslim edildi.Şehit Er'in cenazesi, "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları eşliğinde Ataköy Camii'ne götürülmek üzere yola çıktı. video için tıklayınhttp://haber.mynet.com/video/guncel/Son-kez-oglunun-tabutuna-dokundu/12Agustos2008/A12080FD/mms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fhv%252Fistanbulsehit65%252Ewmv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehhmett
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #494 : Ağustos 12, 2008, 10:45:08 ÖS » |
|
 terörü şiddetle lanetliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #495 : Ağustos 13, 2008, 06:33:47 ÖÖ » |
|
ALLAH şehitlerimize rahmet,kederli ailesine sabrı celil ihsan etsin,onlar bize öldü gibi geliyor ama ALLAH katında ölmediler ve şehitler yarın kıyamet gününde yakınlarından 10 kişiye merhamet edeceklerdir,şehitliğin kiymeti çok büyük ALLAH şehit olmayı bizlerede nasip etsin,AMİN,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Canislupus
AAN-Kıdemli Üyesi

Yer: Artık - Tokat/Zile
CENNET MEMLEKETİM
|
 |
« Yanıtla #497 : Ağustos 21, 2008, 05:48:32 ÖS » |
|
PKK'nın yeni hedefleri 21 Ağustos 2008 Perşembe 13:47 Terör örgütü PKK’nın eylemleri 2007 yazından bu yana adres değiştirdi. Kanlı örgüt eylem alanını genişletiyor. Terör örgütü PKK eylemlerini şehir merkezlerine kaydırıyor, geçtiğimiz yıl Ankara’da, bu yıl ise Diyarbakır, İstanbul, Mersin ve son olarak bugün İzmir’de bombalar patladı. Saldırılarda 29 kişi yaşamını yitirdi, 300’den fazla kişi de yaralandı.
Örgütün, 22 Mayıs 2007 tarihinde Ankara Anafartalar Çarşısı saldırısından bu yana büyük şehirlerde gerçekleştidiği saldırılarda 29 kişi hayatını kaybetti, 306 kişi de yaralandı.
Ankara Anafartalar Çarşısı’nda 22 Mayıs 2007 tarihinde kalabalığın en yoğun olduğu akşam saatinde bir intihar eylemcisi üzerindeki bombayı patlattı. Patlama sonucu 7 kişi öldü, 60 kişi yaralandı. Hedefin söz konusu güzergahı kullanacak olan Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları olduğu iddia edildi.
2008 Ocak’ında terör bu kez Diyarbakır’da sahneye çıktı. Diyarbakır’da askeri bir servis aracı geçerken uzaktan kumandayla patlatılan bomba, çoğu dersane öğrencisi 5 kişinin ölümüne, 30’u asker 67 kişinin yaralanmasına yol açtı. Saldırganın PKK kamplarında eğitim gördüğü ortaya çıktı.
Yaz aylarında terörün hedefinde bu kez İstanbul Güngören’de akşam gezintisine çıkan sivil vatandaşlar vardı. 27 Temmuz günü saat 22.00’ye gelirken tuzak bombalama yöntemiyle art arda patlayan iki bomba sonucu aralarında çocukların da olduğu 17 kişi öldü 154 kişi yaralandı. İçişleri Bakanlığı, saldırıyı bölücü terör örgütünün düzenlediğini ve saldırganların yakalandığını duyurdu.
İki gün önce de Mersin’de eylemde kullanılacağı şüphesiyle takibe alınan bir aracı durdurmak isteyen güvenlik güçleri, otomobildeki patlayıcının hedefi oldu. Bomba yüklü aracın şöförü yakalanacağını anlayınca bombayı patlatttı. Saldırıda 13 güvenlik görevlisi yaralandı.
Terörün son hedefiyse bugün İzmir’di. Polis ve asker servis araçlarının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılan bomba sonucu 16 kişi yaralandı.
Lütfen biraz daha duyarlı olalım; olmaz olmaz demeyelim. Allah kimsenin başına vemesin...
|
|
|
|
|
|
"Varlığımızın kıymetini bilmeyini yokluğumuzla terbiye ederiz..." Mustafa BAYRAK
|
|
|
|
|
esma61
AAN-Süper Üye

Yer: trabzon
|
 |
« Yanıtla #498 : Ağustos 25, 2008, 02:04:57 ÖS » |
|
Yine yüreğimize acı düştü 25 Ağustos 2008 / 13:53 Batman'ın kırsal kesiminde güvenlik güçleri PKK ile çatıştı. Kara haber tez geldi. Yine yüreğimize acı düştü. Batman'ın Sason İlçesi'nin kırsal kesiminde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, Jandarma Er Fahri Tekdoğan şehit oldu.
Bölgede arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, dün saat 22.00 sıralarında Sason'un kırsal kesiminde bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı.
Çıkan çatışmada ilk açılan ateşte Jandarma Er Fahri Tekdoğan ağır yaralandı. Batman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tekdoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Güvenlik güçleri, teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattıkları operasyonları sürdürüyor.
BABASIYLA KONUŞTU, 4 SAAT SONRA ŞEHİT OLDU
Batman'ın Sason İlçesi'nde çıkan çatışmada şehit olan 20 yaşındaki Jandarma er Fatih Tekdoğan'ın acı haberi baba ocağı olan Mersin'in Huzurkent Beldesi'ndeki evine ulaştı.
Oğluyla şehit olmadan 4 saat önce konuştuğunu anlatan şehidin babası 44 yaşındaki Abbas Tekdoğan, "Akşam oğlum telefonla beni aradı. Baba canım sıkılıyor, karakolda uzanıyorum, dedi. Telefonu kapattıktan sonra burada şiddetli yağmur yağdı. Sabaha karşı Jandarmalar oğlumun şehit olduğu haberini verince inanamadım. 'Ben daha akşam görüştüm nasıl böyle bir şey olabilir?' diyerek şaşırdım" dedi. 3 aylık evli olduğu öğrenilen şehidin eşi ve annesi sinir krizleri geçirdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|