|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #722 : Nisan 29, 2009, 09:28:25 ÖS » |
|
Diyarbakır'daki şehitlerimize allah rahmet eglesin ailelerine sabırlar versin
bir gün gelecek bu pkkların topunu kökü yok olacak bir cıksa şu serefsizler karşıma ........ bellicem ahhh bir cıksa şöyle miting yaparken felan alacam taramalıyı hepsini kurşuna dizcem bu şerefsizleri vatan hainlerini
|
|
|
|
|
|
ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #724 : Nisan 29, 2009, 10:51:01 ÖS » |
|
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yeter artık demenin ve bu asalakların kökünü kazımanın zamanı ne zaman gelecek anlamıyorum. Hep laf, hep avuntu ve hep VATAN SAĞOLSUN. Merak ediyorum bu devlet büyüklerinden bir tanesinin yakını şehit olsa ( oralara yollanması mümkün değil ki olsun )yine aynı şekilde sadece sabırlık dileyip aynı lafları mı söyleyecekler. Terör Meclise girmiş,belediyelerin imkanlarını terör için kullanıyorlar ama biz halen dışarıdakilerle de uğraşıyoruz. İlk önce o Ş...zleri içeri atın ve sonra kökünü kazıyana kadar herşeyi yapın ki bir daha sesleri çıkmasın. İnsan hakları insanlar içindir bunlara hayvan hakları dahi geçerli olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #725 : Nisan 30, 2009, 12:37:16 ÖÖ » |
|
şehit kardeşlerimize allah rahmet eylesin sabah duyduğumda aklıma ilk arkadaşımın licede asker abisi geldi..onun iyi olmasına sevindim ama sonuçta hepsi bu bizim kardeşimiz..onlara kıyanlara lanet olsun allah belalarını verecek elbet!!!
|
|
|
|
|
|
 BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR... Kazım KOYUNCU...
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #727 : Mayıs 05, 2009, 11:24:31 ÖÖ » |
|
Siirt ve Bitlis'ten acı haber: 2 şehit
Siirt'in Şirvan ve Bitlis'in Hizan ilçelerinde meydana gelen saldırılarda 2 asker şehit oldu.
Siirt-Şirvan'da taciz ateşi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Batman'da ise mayın patlaması sonucu 1 asker şehit oldu.
BİTLİS'in Hizan ile Tatvan İlçesi arasındaki Sıhyı Ormanları bölgesinde mayına basan jandarma Uzman Çavuş Aygun Bulut için Tatvan Askeri Hastanesi'nde tören düzenlendi. Törenin ardından şehit Uzman Çavuş Bulut'un memleketin uğurlanacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prencs_61
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #731 : Mayıs 15, 2009, 03:40:04 ÖS » |
|
Kötü haber Siirt'ten: 2 şehit
SİİRT'in Eruh İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada 2 korucu şehit olurken, 3 PKK'lı terörist öldürüldü. SİİRT'in Eruh İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada 2 korucu şehit olurken, 3 PKK'lı terörist öldürüldü. Çatışmanın sürdüğü bölgeye helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timleri sevkedildi. Eruh'un Yatsıdağ Mevkii'nde güvenlik güçleri bugün geçici köy korucularıyla birlikte arama tarama faaliyetine çıktı. Saat 13.00 sıralarında Yatsıdağ Mevkii'nde bir grup teröristin görülmesi üzerine 'teslim ol' çağrısı yapıldı. Çağrıya teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine açılan ilk ateşte 2 korucu şehit oldu. Şehit koruculardan birinin adının Ömer Dayanan olduğu öğrenilirken, süren çatışmada 3 PKK'lı da öldürüldü. Yer yer çatışmanın sürdüğü bölgeye Siirt 3'üncü Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'ndan Sikorsky helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timleri indirilirken, Eruh'tan da komandolar sevkedildi. Ormanlık alanlara kaçıp izlerini kaybettirmeye çalışan teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan geniş çaplı operasyonun sürdüğü bildirildi. ulann şerefsiz denyolar inşallah bir gün kendi kanınızda boğulursunuz  şehitlerimizin mekanı cennet olsun rabbim yakınlarına sabır versin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim61
|
 |
« Yanıtla #735 : Mayıs 22, 2009, 11:44:34 ÖS » |
|
Askere gitmek için dileniyor Adıyaman'da askerden izne gelen genç, birliğine tekrar dönebilmek için yol parası bulamayınca dilenmeye başladı.Vatani görevini yaptığı İstanbul'dan hasta olduğu için hava değişimine gönderilen Ekrem Üzümcü, geri dönmek için yol parası bulamayınca dilenmeye başladı. Atatürk Caddesi üzerinde boynuna 'Askere gitmek için yardım istiyorum' yazılı bir döviz asan Üzümcü'yü gören vatandaşlar ise yardımlarını esirgemiyor. Yol parası olmadığı için dilenmek zorunda kaldığını söyleyen Üzümcü, "Hava değişimi sürem bitti, fakat param olmadığı için birliğime teslim olamadım. Mecburen bu yola başvurdum. Yeterli parayı bulduktan sonra birliğime gitmek için yola çıkacağım" dedi. 88/2 tertip olan Üzümcü'nün babasının el arabacılığı yaptığı ve maddi durumlarının kötü olduğu öğrenildi. ayırca bu haberi facebook'ta paylaşmış bulunmaktayım bilginize link tıklahttp://www.facebook.com/note.php?note_id=95460011592&ref=nf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #739 : Mayıs 26, 2009, 11:17:11 ÖÖ » |
|
 Tunceli'de çatışma: 1 şehit Tunceli'de güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu. Edinilen bilgiye göre, Tunceli merkeze bağlı Çiçekli bölgesinde operasyon yürüten güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşte 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Askeri helikopterle Elazığ'a gönderilen yaralı güvenlik görevlilerinden Uzman Çavuş Hüseyin Özden şehit oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|