AvniAker.net/FORUM Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
PORTAL Forum Yardım Giriş Yap Kayıt

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Akan Şehit Kanı Dursun Artık
Cevap SayisiCevap Sayisi: 853 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 52391 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43   Aşağı git
  Yazdır  

Gönderen Konu: Akan Şehit Kanı Dursun Artık  (Okunma Sayısı 52391 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sema05

Sitedeki Unvanı Ziyaretçi
« Yanıtla #720 : Nisan 29, 2009, 08:09:42 ÖS »

Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, inci_su arkadaşımıza da o güzel resimlerin ve şiirin paylaşımı için teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

L a Z i G o

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Onlayn Durumu Offline Offline
4 Bilgileri Cinsiyet: Bay
Karne Numarası Üye No: 12669
Mekan Yer: Mekan 34 - Vatan 61
7 Bilgileri Yaş: 23
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.059
İletişim www.avniaker.net

TRABZONDA HER BATAN GÜNEŞ TRABZONSPORLA DOĞAR

« Yanıtla #721 : Nisan 29, 2009, 08:47:45 ÖS »

Ölünüzü Dirinızı
Her Gün Birinizi
Bİr Gün Hepinizi
Kökden Kazıyacağızz.

KAHROLSUN PKK
[/size]
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

"BAYRAĞIMA DOKUNANI YAKARIM!.."

Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...

ibrahim61

Soran olursa cok uzaklarda

Üye Grubu AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 495
Mekan Yer: yolcudur abbas baglasan durmaz
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.269
İletişim

ARTIK BU ADAM YOK BURDA

« Yanıtla #722 : Nisan 29, 2009, 09:28:25 ÖS »

Diyarbakır'daki şehitlerimize allah rahmet eglesin  ailelerine sabırlar versin

bir gün gelecek bu pkkların topunu kökü yok olacak  bir cıksa şu serefsizler karşıma ........ bellicem ahhh bir cıksa şöyle miting yaparken felan alacam taramalıyı hepsini kurşuna dizcem bu şerefsizleri vatan hainlerini
Bu Sayfayı Paylaşın;

ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR

^^MeRWee^^

Üye Grubu AAN-Bilgili Üyesi
Yıldızlı Rütbe ***
4 Bilgileri Cinsiyet: Bayan
Karne Numarası Üye No: 13108
Mekan Yer: İstanbuL - BahçeLievLer
7 Bilgileri Yaş: 19
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 234
İletişim
« Yanıtla #723 : Nisan 29, 2009, 10:37:38 ÖS »

ŞehitLerimize Allah rahmet eyLesin..
Bu Sayfayı Paylaşın;

Beşikdağlı

Her İnsanda Kesinlikle Ortak Bir Özellik Vardır
Sitedeki Unvanı AAN- Site Yöneticisi

Yıldızlı Rütbe *******
Karne Numarası Üye No: 7299
Mekan Yer: Trabzon-Beşikdüzü
7 Bilgileri Yaş: 41
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.603
İletişim
« Yanıtla #724 : Nisan 29, 2009, 10:51:01 ÖS »

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.
 Yeter artık demenin ve bu asalakların kökünü kazımanın zamanı ne zaman gelecek anlamıyorum. Hep laf, hep avuntu ve hep VATAN SAĞOLSUN. Merak ediyorum bu devlet büyüklerinden bir tanesinin yakını şehit olsa ( oralara yollanması mümkün değil ki olsun )yine aynı şekilde sadece sabırlık dileyip aynı lafları mı söyleyecekler.
  Terör Meclise girmiş,belediyelerin imkanlarını terör için kullanıyorlar ama  biz halen dışarıdakilerle de uğraşıyoruz. İlk önce o Ş...zleri içeri atın ve sonra kökünü kazıyana kadar herşeyi yapın ki bir daha sesleri çıkmasın.
  İnsan hakları insanlar içindir bunlara hayvan hakları dahi geçerli olmaz.
Bu Sayfayı Paylaşın;

chilgin_hamsee

PiRhAnA KoVaLaYaN ChiLgİn_HaMsee
Sitedeki Unvanı AAN- Moderatör

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 12814
Mekan Yer: TrAbZoN
7 Bilgileri Yaş: 22
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.329
İletişim

SoN SuSaN SöYLeR SoN SöZü KaLbİyLe...

« Yanıtla #725 : Nisan 30, 2009, 12:37:16 ÖÖ »

şehit kardeşlerimize allah rahmet eylesin sabah duyduğumda aklıma ilk arkadaşımın licede asker abisi geldi..onun iyi olmasına sevindim ama sonuçta hepsi bu bizim kardeşimiz..onlara kıyanlara lanet olsun allah belalarını verecek elbet!!!
Bu Sayfayı Paylaşın;

BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR...
                                                          Kazım KOYUNCU...

yabancı

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Onlayn Durumu Online Online
Karne Numarası Üye No: 13764
Mekan Yer: van
7 Bilgileri Yaş: 35
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 2.146
İletişim BENİM olduğum yerde senin gibisi çok ama senin olduğun yerde BENİM gibisi yok
« Yanıtla #726 : Nisan 30, 2009, 05:16:01 ÖÖ »

Bu vatan bizden başkasına yar olmayacak
                          Kanayan yaramız yerde kalmayacak
                          Dökülen her damla yaş için
                          Bin hain can verecek

Kutsaldır bu vatanın her karış toprağına can vermek
                          Herkese nasip olmaz böylesine gitmek
                          Uğurlarken bu son yolculuğa
                          Şerefimizle yemin ederiz
                          Bu vatanı kimseye yar etmeyiz

Vatanı olmayan onlar
                          İt olsun köpek olsun
                          Bize uzanan o eller
                          Güneş doğmadan leşleri bulunsun

Ağlama anam ağlama
                          Geride binlerce evladın var
                          Boynunu bükme sakın
                          Bu vatan için dökülecek daha çok kan var

Arkadan kahpece vuran düşman
                          Yıldığımızı sanma sakın
                          İnan senin canını alacak
                          Binlerce Mehmetçik var
                          Bu bayrak altında

Yiğit***** doğar bu vatanın evlatları
                          Kimsenin gücü yetmez bu vatanı almayı
                          Silahımız mermimiz olmasa bile
                          Yüreğimizle kazanırız pusu kurulmuş her savaşı

Uzaktan bakıp da aldanma pi*
                           Mehmetçiğin kanını yerde bırakmayız hiç
                           Sen kaç biz kovalarız
                           Bu vatan için her şeyi yaparız
--------------------------------------------------------------------------------

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

ALLAH'ım sen aynı acıları tekrar tekrak bu pkk lı köpeklere yaşat ALLAH senin belanı versin pkk
Bu Sayfayı Paylaşın;

Düştüğümde DOST'larımın ne kadar DOST
DÜŞMANLARIMINSA ne kadar düşman
Dost bildikleriminse ASLINDA hiç DOST olmadığını
öğrendim

oflu halit

« Yanıtla #727 : Mayıs 05, 2009, 11:24:31 ÖÖ »

Siirt ve Bitlis'ten acı haber: 2 şehit   

Siirt'in Şirvan ve Bitlis'in Hizan ilçelerinde meydana gelen saldırılarda 2 asker şehit oldu.

Siirt-Şirvan'da taciz ateşi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Batman'da ise mayın patlaması sonucu 1 asker şehit oldu.

BİTLİS'in Hizan ile Tatvan İlçesi arasındaki Sıhyı Ormanları bölgesinde mayına basan jandarma Uzman Çavuş Aygun Bulut için Tatvan Askeri Hastanesi'nde tören düzenlendi. Törenin ardından şehit Uzman Çavuş Bulut'un memleketin uğurlanacak.
Bu Sayfayı Paylaşın;

prencs_61

« Yanıtla #728 : Mayıs 05, 2009, 12:33:40 ÖS »

allah sizi islah eylesin pkk köpekleri yeter artık daa
 o mayınları ağzınısın ortasına döşeyip patlatmak lazımmm Angry Angry
Bu Sayfayı Paylaşın;

yabancı

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
İletişim BENİM olduğum yerde senin gibisi çok ama senin olduğun yerde BENİM gibisi yok
« Yanıtla #729 : Mayıs 05, 2009, 12:56:16 ÖS »

ALLAH şehitlerimize rahmet etsin yakınlarınada sabırlar versin
ALLAH hepinizin belasını versin PKK İTLERİ Angry
Bu Sayfayı Paylaşın;

Tasovali

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 12857
Mekan Yer:
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.344
İletişim
« Yanıtla #730 : Mayıs 05, 2009, 03:38:42 ÖS »

Siirt ve Bitlis'ten acı haber: 2 şehit   

Siirt'in Şirvan ve Bitlis'in Hizan ilçelerinde meydana gelen saldırılarda 2 asker şehit oldu.

Siirt-Şirvan'da taciz ateşi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Batman'da ise mayın patlaması sonucu 1 asker şehit oldu.

BİTLİS'in Hizan ile Tatvan İlçesi arasındaki Sıhyı Ormanları bölgesinde mayına basan jandarma Uzman Çavuş Aygun Bulut için Tatvan Askeri Hastanesi'nde tören düzenlendi. Törenin ardından şehit Uzman Çavuş Bulut'un memleketin uğurlanacak.

Hepmiz ermeniyiz deyip gösteriler düzenleyenler $ehit dü$en vatan evlatlari icin,de biz hepimiz TÜRKÜZ hepimiz Cavu$ AYGÜN BULUTUZ deyip gösteriler yapacaklarmi acaba hic sanmiyorum efendilerinin dizinde oturup onlarin agizlarindan dökülecek sözler emir telaki etmek icin diz kirip agizlarina bakacaklardir . Allah $ehitlerimize rahmet ailelerinede sabir versin . Askerlerimizede güc kuvvet ve vatan sevgisi versin.
Bu Sayfayı Paylaşın;

prencs_61

« Yanıtla #731 : Mayıs 15, 2009, 03:40:04 ÖS »

Kötü haber Siirt'ten: 2 şehit

SİİRT'in Eruh İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada 2 korucu şehit olurken, 3 PKK'lı terörist öldürüldü.
SİİRT'in Eruh İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada 2 korucu şehit olurken, 3 PKK'lı terörist öldürüldü. Çatışmanın sürdüğü bölgeye helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timleri sevkedildi.

Eruh'un Yatsıdağ Mevkii'nde güvenlik güçleri bugün geçici köy korucularıyla birlikte arama tarama faaliyetine çıktı. Saat 13.00 sıralarında Yatsıdağ Mevkii'nde bir grup teröristin görülmesi üzerine 'teslim ol' çağrısı yapıldı. Çağrıya teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine açılan ilk ateşte 2 korucu şehit oldu. Şehit koruculardan birinin adının Ömer Dayanan olduğu öğrenilirken, süren çatışmada 3 PKK'lı da öldürüldü.

Yer yer çatışmanın sürdüğü bölgeye Siirt 3'üncü Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'ndan Sikorsky helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timleri indirilirken, Eruh'tan da komandolar sevkedildi. Ormanlık alanlara kaçıp izlerini kaybettirmeye çalışan teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan geniş çaplı operasyonun sürdüğü bildirildi.

ulann şerefsiz denyolar inşallah bir gün kendi kanınızda boğulursunuz Angry
                  şehitlerimizin mekanı cennet   olsun
 rabbim yakınlarına sabır versin  Cry
Bu Sayfayı Paylaşın;

İnci_Su

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 13821
Mekan Yer: İZMİT
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 237
İletişim
« Yanıtla #732 : Mayıs 15, 2009, 03:53:29 ÖS »

Ne bu ya nerdeyse her gün Bir şehit haberiyle yıkılıyoruz..Neden bu lanet olası terörizmden kurtulamıyoruz bir türlü anlayamıyorum..Bunların yokedilmesi konusunda A.B den medet umuyoruz.Yahu zaten bunların en büyük destekçileri bu emperal güçler değil mi?Ne umut bekleniyo bunlardan hayret.

Hainlikler askeriyenin içine kadar sızmış durumda..Askeriyede bile dış sermaye uşakları çok.Bunun için kendi evlatlarını bile harcamaktan kaçınmayan kişilikler bile vardır emin olun..Şehit olmak çok kutsal bi makam Alah(c.c)bizlerede nasip etsin..(AMİN)

İçimizde ki hainleri lanetliyor ve şehitlerimize Allah(c.c)dan rahmet diliyorum
..
Bu Sayfayı Paylaşın;

L a Z i G o

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****

« Yanıtla #733 : Mayıs 15, 2009, 03:56:37 ÖS »

allah rahmet eylesin ailelerinede sabrı cemil ihsan eylesin bu terör içimizde kanayan bir yara bunun için önlemler alınıyor ama yetmiyor artık kökden cözüm yapılması lazım cok fazla azdılar allah perişan eylsin bu hainleri her gün bir ananın yüreği yanıyor bir babanın yüreği parçalanıyor gencecik evlatlar arkadaslarımız kardeşlerimiz bu şerefsiz hainler yüzünden hakka yürüyor .  Undecided  Cry
Bu Sayfayı Paylaşın;

Tasovali

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 12857
Mekan Yer:
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.344
İletişim
« Yanıtla #734 : Mayıs 15, 2009, 07:54:35 ÖS »

Herkez birlik oluyor bir isim altinda güc olmaya cali$irken bizler kan deryasina atiliyoruz bu nasil i$ tirya $ahislar kan üzerinden  vurgun yapacak amerikada isvicrede ya$ayacak diye silah ve uyu$turucu kacakciligi nerede ise aleni yapiliyor gecen bir arkada$im habur sinir kapisinda olanlardan bahsetti adam $emsiyenin altinda sandelye,ye oturuyor kamyon ba$i ve tir ba$i fiyat belirlenmi$ yükün icerigi önemli deyil araba ba$i parayi aliyor arac aranmiyor sorgu sual yapilmiyor ve sonrasi bu para bize kur$un olarak dönüyor malesef . Mazot tankerlerinin icine mermiler dolduruluyor sonrasi tanker bo$altilirken hortumlar elekten geciyor mermiler ayiklaniyor sonrasi tankerin alt bölümünde bulunan gizli kisimdan tabancalar kale$inkoflar sotadan cikartiliyor ve sonrasi genc karde$lerim canindan anneler can evlatlardan oluyor bu yoldan para yapan kansizlar ahirette bile bunu öydeyemez o i$i yapan bu yazimi görse gülerde milletin evladinin hesabini ben,mi yapacagim der üstüne birde keriz der desin bu artik hic bir yüregin kaldirmayacagi bir hal almi$tir benim buralardan gördügümü orada görevli olan devletin memurlari görmüyormu bu nasil insanliktir ? Ayni kapida 4 adet kamyona el konuluyor  bu araclar el bombalari kale$inkoflar tabancalarla dolu insiyatif sahibi polis memuru araclari yakaliyor sonrasi kamyonlarin sahibi geliyor gümrük muhafaza memuruna 4 aractan birini size birakayim 3 nü ben alayim der yetkili kabul etmez arac sahibi Ankarayi arar ve durumu bildirir araclar serbest kalir böylece sonrasi tüm memurlar oradan ba$ka görev yerlerine tayin edilir bu akil i$i deyil ama öyle olmu$ . $imdi kim kimdir ak ve kara kari$ti Habur kapisi harac kapisidir devlete SIKILAN mermilerin geldigi kapidir bunu devlet cok iyi biliyor olan önce vatan diyen vatan cocuklarina analara babalara oluyor olan halka oluyor yani Allah bu vatan dü$mani insanlari telef etsin $imdilik sadece ah ediyoruz.
Bu Sayfayı Paylaşın;

ibrahim61

Soran olursa cok uzaklarda

Üye Grubu AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 495
Mekan Yer: yolcudur abbas baglasan durmaz
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.269
İletişim

ARTIK BU ADAM YOK BURDA

« Yanıtla #735 : Mayıs 22, 2009, 11:44:34 ÖS »

Askere gitmek için dileniyor

Adıyaman'da askerden izne gelen genç, birliğine tekrar dönebilmek için yol parası bulamayınca dilenmeye başladı.Vatani görevini yaptığı İstanbul'dan hasta olduğu için hava değişimine gönderilen Ekrem Üzümcü, geri dönmek için yol parası bulamayınca dilenmeye başladı. Atatürk Caddesi üzerinde boynuna 'Askere gitmek için yardım istiyorum' yazılı bir döviz asan Üzümcü'yü gören vatandaşlar ise yardımlarını esirgemiyor.

Yol parası olmadığı için dilenmek zorunda kaldığını söyleyen Üzümcü, "Hava değişimi sürem bitti, fakat param olmadığı için birliğime teslim olamadım. Mecburen bu yola başvurdum. Yeterli parayı bulduktan sonra birliğime gitmek için yola çıkacağım" dedi.

88/2 tertip olan Üzümcü'nün babasının el arabacılığı yaptığı ve maddi durumlarının kötü olduğu öğrenildi.

ayırca bu haberi facebook'ta paylaşmış bulunmaktayım bilginize 

link  tıkla

http://www.facebook.com/note.php?note_id=95460011592&ref=nf

Bu Sayfayı Paylaşın;

L a Z i G o

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****

« Yanıtla #736 : Mayıs 23, 2009, 01:34:10 ÖÖ »

cok üzücü bir durum ya askere gitmek için diyecek laf bulamıyorum resmen benim arkadasda askere gitmek için cok zorluk cekti ama bu baska Undecided
Bu Sayfayı Paylaşın;

İnci_Su

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 13821
Mekan Yer: İZMİT
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 237
İletişim
« Yanıtla #737 : Mayıs 23, 2009, 02:25:41 ÖÖ »

Acaba askeriyeye başvurup derdini anlatsaydı çözüm bulunmazmıydı?Kesinlikle bulunurdu ya.Ama bireylerin devlet kurumlarına ve askeriyeye güvenmemesi gibi  üzücü bir tablo çıkıyor bu olayda.Haklı mı bireyler haksız mı sorusu da tam bir muamma.. Huh?..
Bu Sayfayı Paylaşın;

yabancı

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
« Yanıtla #738 : Mayıs 24, 2009, 09:06:20 ÖÖ »

Askere gitmek için dileniyor

Adıyaman'da askerden izne gelen genç, birliğine tekrar dönebilmek için yol parası bulamayınca dilenmeye başladı.Vatani görevini yaptığı İstanbul'dan hasta olduğu için hava değişimine gönderilen Ekrem Üzümcü, geri dönmek için yol parası bulamayınca dilenmeye başladı. Atatürk Caddesi üzerinde boynuna 'Askere gitmek için yardım istiyorum' yazılı bir döviz asan Üzümcü'yü gören vatandaşlar ise yardımlarını esirgemiyor.

Yol parası olmadığı için dilenmek zorunda kaldığını söyleyen Üzümcü, "Hava değişimi sürem bitti, fakat param olmadığı için birliğime teslim olamadım. Mecburen bu yola başvurdum. Yeterli parayı bulduktan sonra birliğime gitmek için yola çıkacağım" dedi.

88/2 tertip olan Üzümcü'nün babasının el arabacılığı yaptığı ve maddi durumlarının kötü olduğu öğrenildi.

Vay be vallahi şimdi çok duygulandım helal olsun size
     Askere gitmemek için servet harcayan O Ş..........  bu haberi okusunda UTANSINLAR.
Bu Sayfayı Paylaşın;
« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2009, 09:09:59 ÖÖ Gönderen: Sema05 »

oflu halit

« Yanıtla #739 : Mayıs 26, 2009, 11:17:11 ÖÖ »

Tunceli'de çatışma: 1 şehit 

Tunceli'de güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu. 

Edinilen bilgiye göre, Tunceli merkeze bağlı Çiçekli bölgesinde operasyon yürüten güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşte 2 güvenlik görevlisi yaralandı.

Askeri helikopterle Elazığ'a gönderilen yaralı güvenlik görevlilerinden Uzman Çavuş Hüseyin Özden şehit oldu.

Bu Sayfayı Paylaşın;

Sayfa: 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: