AvniAker.net/FORUM Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
PORTAL Forum Yardım Giriş Yap Kayıt

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Akan Şehit Kanı Dursun Artık
Cevap SayisiCevap Sayisi: 853 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 52395 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43   Aşağı git
  Yazdır  

Gönderen Konu: Akan Şehit Kanı Dursun Artık  (Okunma Sayısı 52395 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
PRENCS_61

AAN İstanbul Temsilcisi
Sitedeki Unvanı AAN- Forum Yöneticisi

Yıldızlı Rütbe ******
Onlayn Durumu Offline Offline
4 Bilgileri Cinsiyet: Bayan
Karne Numarası Üye No: 14432
Mekan Yer: kazım paris (benim rahat edemediğim yerde kimse istirat edemez..
7 Bilgileri Yaş: 24
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 13.290
İletişim

BiRaZcIk İlGiYi aŞk iKi lAf eDeNi DoSt SaNmA..!

« Yanıtla #820 : Aralık 03, 2009, 03:47:03 ÖÖ »

allah sizi yok etsin hainler(içimden geldi) Angry
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

yabancı

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Onlayn Durumu Online Online
4 Bilgileri Cinsiyet: Bay
Karne Numarası Üye No: 13764
Mekan Yer: van
7 Bilgileri Yaş: 35
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 2.146
İletişim BENİM olduğum yerde senin gibisi çok ama senin olduğun yerde BENİM gibisi yok
« Yanıtla #821 : Aralık 03, 2009, 05:54:45 ÖÖ »

allah sizi yok etsin hainler(içimden geldi) Angry
AMİN sevim keşke polisimize vur emri verilsede bu aralar azmış olan bu itleri bir güzel kurşuna dizseler
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Düştüğümde DOST'larımın ne kadar DOST
DÜŞMANLARIMINSA ne kadar düşman
Dost bildikleriminse ASLINDA hiç DOST olmadığını
öğrendim

mehhmett

AAN İstanbul Temsilcisi
Sitedeki Unvanı AAN- Moderatör

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 14658
7 Bilgileri Yaş: Yok
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 7.334
İletişim

« Yanıtla #822 : Aralık 07, 2009, 10:05:24 ÖS »

Tokat'ta Çatışma 7 asker şehit

Tokat'ta teröristlerce devriye aracının taranması sonucu 1'i uzman çavuş 7 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak köyü yakınlarında devriye görevi yapan jandarma ekipleri pusuya düşürüldü.

Askerler ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1'i uzman çavuş 7 asker şehit olurken, 3 asker yaralandı. Yaralı askerlerin bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi. Çatışmada yaralanan askerler Reşadiye Devlet Hastanesi'ne getirildi. Bölgede yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü, bu nedenle operasyonun güç lükle yürütüldüğü belirtildi.
Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı dış
bir karakolda, rutin devriye faaliyeti sırasında askerlerin pusuya düşürüldüğünü, bu saldırı sonucunda 7 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.

Yaralı askerlerden birinin uzman çavuşu olduğunu, birinin de durumunun ağır olduğunu aktaran Kaymakam Güler, saldırının hangi örgüt tarafı ndan gerçekleştirildiğine dair şu an bilgi veremeyeceğini belirtti.
Kaymakam Güler, "Acımız çok büyük" diye konuştu.

Bu arada, yaralı asker Emrah Mandıralı ile uzman çavuş Yusuf Öztürk'ün Niksar Devlet Hastanesine kaldırıldığı, uzman çavuş Öztürk'ün burada ameliyata alındığı öğrenildi.

başımız saolsun Allah yakınlarına sabırlar ihsan etsin yaralı askerlerimize acil şifalar
Bu Sayfayı Paylaşın;

ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn

ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..

mehhmett

AAN İstanbul Temsilcisi

Yıldızlı Rütbe ***
İletişim

« Yanıtla #823 : Aralık 07, 2009, 10:07:53 ÖS »

cumhurbaşkanımız emellerine ulaşamayacakalr dedi peki giden aslerler ölen askerler size ne demeli bilmiyorum

pkk itleri ve size destek veren köpekler kahrolun size insan gözü ile bakanlardan bile süphe ederim   kkart:
Bu Sayfayı Paylaşın;

Beşikdağlı

Her İnsanda Kesinlikle Ortak Bir Özellik Vardır
Sitedeki Unvanı AAN- Site Yöneticisi

Yıldızlı Rütbe *******
Karne Numarası Üye No: 7299
Mekan Yer: Trabzon-Beşikdüzü
7 Bilgileri Yaş: 41
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.603
İletişim
« Yanıtla #824 : Aralık 08, 2009, 12:56:18 ÖÖ »

Burada yazmak o kadar zorki. İnsan içinden geçeni söyleyemediği zaman nasıl için için kendini yer ya o yüzden burada asıl yazılabilecek şeyleri yazamadığım için de içim içimi yiyor.
  Malesef şimdiye kadar gelmiş olanlarla şimdisi ve sonrası için değişen birşey yok. Her zaman olan garibanım memleketim masum insanına oluyor. Bir açılım çıkartılıp ve teroristleri neredeyse baştacı yapacak vaziyete getirip  ve İmralıdaki mahlukatı muhatap duruma getirdikten  ve bu ülkeyi bölmeye niyeti olanlar açık açık tehditlerini savururken ve sokakları yangın yerine çevirdikten sonra  halen buna dur denmiyorsa vede çocukları öne sürüp devlete taş ve molotof atan çocukların anne ve babalarına halen '' Lütfen '' deniyorsa buna sadece OHA denir. Aslında çok daha başka şeyler söylenir de buradan yazmak elvermez.
   Tokat'ta askerler şehit olmuş çok mu umurlarında. Umurlarında olduğunu her zaman söylerler ama nedense çaresine bakmazlar. Allah inşallah bunu başımıza musallat edenlerin de başına böyle acıları nasip eder.
   Başımıza musallat olan bu Ş. z lere şimdiye kadar çanak tutan herkesin Allah belasını versin.
Bu Sayfayı Paylaşın;

Sema05

Yıldızlı Rütbe *******
Karne Numarası Üye No: 14428
Mekan Yer: Amasya
7 Bilgileri Yaş: 31
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 17.775
İletişim

Fazla Söze Ne Hacet! Adımız Yeter!

« Yanıtla #825 : Aralık 08, 2009, 03:41:48 ÖÖ »

Burada yazmak o kadar zorki. İnsan içinden geçeni söyleyemediği zaman nasıl için için kendini yer ya o yüzden burada asıl yazılabilecek şeyleri yazamadığım için de içim içimi yiyor.
  Malesef şimdiye kadar gelmiş olanlarla şimdisi ve sonrası için değişen birşey yok. Her zaman olan garibanım memleketim masum insanına oluyor. Bir açılım çıkartılıp ve teroristleri neredeyse baştacı yapacak vaziyete getirip  ve İmralıdaki mahlukatı muhatap duruma getirdikten  ve bu ülkeyi bölmeye niyeti olanlar açık açık tehditlerini savururken ve sokakları yangın yerine çevirdikten sonra  halen buna dur denmiyorsa vede çocukları öne sürüp devlete taş ve molotof atan çocukların anne ve babalarına halen '' Lütfen '' deniyorsa buna sadece OHA denir. Aslında çok daha başka şeyler söylenir de buradan yazmak elvermez.
   Tokat'ta askerler şehit olmuş çok mu umurlarında. Umurlarında olduğunu her zaman söylerler ama nedense çaresine bakmazlar. Allah inşallah bunu başımıza musallat edenlerin de başına böyle acıları nasip eder.
   Başımıza musallat olan bu Ş. z lere şimdiye kadar çanak tutan herkesin Allah belasını versin.

Aminnn inşallah.. Bu zamana kadar beddua etmeye sıcak bakmazdım ama böyle hainlere behdua edilir işte!! Allah sizin gibi hainleri kahretsin!! Amerika'yı da  arkanıza alsanıız emellerinize ulaşamayacaksınız. Siz ancak yahudiler tarafından BOP projesine kobay olarak kullanılırsınız!!

Burada çok şeyler yazardım ama biraz siyasiye kaçacağı için susuyorum bu konuda!!
Bu Sayfayı Paylaşın;

yabancı

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
İletişim BENİM olduğum yerde senin gibisi çok ama senin olduğun yerde BENİM gibisi yok
« Yanıtla #826 : Aralık 08, 2009, 09:33:40 ÖÖ »

ALLAH rahmet eylesin şehitlerimizin ruhları şad olsun başımız sağolsun ALLAH yakınlarına sabır versin tepkipiz nefretimiz büyük artık bütün bu örgütleri kitle imha ile ortadan kaldırmak gerekiyor yazık oluyor bu gençlerimize
apo ve itlerini göstere göstere destekleyenlere yazıklar olsun ALLAH başta meclisde bulunan pkk lı millet vekili olan itlerin ve onların destekleyicilerinin tek tek belasını versin
Bu Sayfayı Paylaşın;
« Son Düzenleme: Aralık 08, 2009, 12:38:28 ÖS Gönderen: tamerhabip »

temelepe

Üye Grubu AAN-Bilgili Üyesi
Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 12492
Mekan Yer: istanbul
7 Bilgileri Yaş: 36
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 302
İletişim
« Yanıtla #827 : Aralık 08, 2009, 11:10:06 ÖÖ »

tüm türkiyenin başı sağolsun. şehitlerimize Allah dan rahmet yakınlarına da  derin sabır ve metanet diliyorum. gencecik insanlardı bunlar daha uzun yıllar yaşayabilmeye  hakları vardı ama bu hakkı o hain eller hiç acımadan bir çırpıda alıverdi gitti.  ben hiç anlam veremiyorum aklımda almıyor suçsuz günahsız  insanları öldürebilme ruh halinin oluşmasına ... bu sadist likdir ya da kin ve nefret den gözü dönmüşlüktür.. Allah insanlara akıl fikir ve hiç tükenmeyen merhamet duygusu verir inşallah özellikle de bu tip deki insanlara...

bu hain saldırı konusunda benim düşüncem bu saldırıyı düzenleyenler öyle sanıldığı gibi doğu ve güneydoğudan gelmiş pkk lılar değildir bilakis o yörede koğuşlanmış ve ö yörede örgütlenmiş özbe öz o yörenin insanlarıdır.
Bu Sayfayı Paylaşın;

oflu halit

Üye Grubu AAN-Usta Üyesi
Yıldızlı Rütbe ******
Karne Numarası Üye No: 14438
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 8.963
İletişim
« Yanıtla #828 : Aralık 08, 2009, 12:02:49 ÖS »

bunlar  nasıl bir yaratık,ALAH  kahru perişan eylesin,milletimizin ,anne babaların başı sağolsun,şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin,mekanları cennet olsun,amin,,
Bu Sayfayı Paylaşın;

يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ
عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ
Ey insanlar! Muhakkak ki Biz, sizi bir erkek ve bir kadından yarattık Ve sizi milletler ve kabileler kıldık ki, birbirinizi (soyunuzu, babalarınızı) tanıyasınız Muhakkak ki Allah'ın indinde en çok kerim olanınız (ikram olunanınız, en şerefli olanınız), (ırk ya da soy olarak değil) en çok takva sahibi olanınızdır Muhakkak ki Allah, en iyi bilen ve haberdar olandır

skywalker

Üye Grubu AAN-Bilgili Üyesi
Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 14761
7 Bilgileri Yaş: 33
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 430
İletişim

Herşey Trabzonspor için

« Yanıtla #829 : Aralık 08, 2009, 01:10:28 ÖS »

bu işi yapanlar ******* haysiyetsiz karaktersiz insanlıktan nasibini almamış hayvanlardır.Kanla sorun çözüldüğü nerede görülmüştür.Bunları yakalayıp din hakkı vatan hakkı anne baba hakkı için taksim meydanında sallandırmak gerekir.
Bu Sayfayı Paylaşın;

Birgün Bizde ŞaMPiyoNluk GöreCeğiz

PRENCS_61

AAN İstanbul Temsilcisi

Yıldızlı Rütbe ******
İletişim

« Yanıtla #830 : Aralık 08, 2009, 10:00:11 ÖS »

söyleyecek okadar çok şey varki içimdee kahretsinki yazamam..
onun bunun çocukları yeter artıkk..!
Bu Sayfayı Paylaşın;

chilgin_hamsee

PiRhAnA KoVaLaYaN ChiLgİn_HaMsee

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 12814
Mekan Yer: TrAbZoN
7 Bilgileri Yaş: 22
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.329
İletişim

SoN SuSaN SöYLeR SoN SöZü KaLbİyLe...

« Yanıtla #831 : Aralık 08, 2009, 11:18:40 ÖS »

gene birileri düğmeye bastı..belli ki terör konusunun çözülmesi pkk'nın işine gelmiyor..malum çözülürse kimi kandırıp dağa çıkaracak bu şerefsizler!!
Bu Sayfayı Paylaşın;

BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR...
                                                          Kazım KOYUNCU...

PRENCS_61

AAN İstanbul Temsilcisi

Yıldızlı Rütbe ******
İletişim

« Yanıtla #832 : Aralık 11, 2009, 03:44:49 ÖS »

Türk kürt kardeştir PKK KALLEŞTİR
Bu Sayfayı Paylaşın;

mehhmett

AAN İstanbul Temsilcisi

Yıldızlı Rütbe ***
İletişim

« Yanıtla #833 : Aralık 11, 2009, 03:48:12 ÖS »

Türk kürt kardeştir PKK KALLEŞTİR

açık olan bir şey var ki ben buna pek katılamıyorum apla
            ama temennimiz bu
Bu Sayfayı Paylaşın;

.:.TugbA61.:.

tugba

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 12358
Mekan Yer: almanya
7 Bilgileri Yaş: 18
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 770
İletişim

şampıyon trabzonspor

« Yanıtla #834 : Aralık 11, 2009, 04:21:18 ÖS »

ALLAH Rahmet Etsin... Yaaa O Kadar Üzüldüm Ki Hala Icimde Öfke Sinir Üzüntü Var Ki Ne Dicemi Bilemiyorum...
ALLAH Ailerine Akrabalarina Ve Bizlere Sabir Versin... Cry Cry CrySad

Ins Bu Yaptiklari Yanina Kalmaz...!!!!
Bu Sayfayı Paylaşın;

Cılgın_Asker

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 13114
Mekan Yer: istanbul (Bahçelievler)
7 Bilgileri Yaş: 23
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 2.635
İletişim

KaHRaMaN KoMaNDo

« Yanıtla #835 : Aralık 11, 2009, 05:53:15 ÖS »

allah rahmet eylesin allah şehit ailelerine sabır versin allah pkk' lılarınında belasını versin
Bu Sayfayı Paylaşın;

smyy

Üye Grubu AAN Normal Üye
Yıldızlı Rütbe **
Karne Numarası Üye No: 14449
Mekan Yer: istanbulll
7 Bilgileri Yaş: 16
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 92
İletişim
« Yanıtla #836 : Aralık 11, 2009, 09:38:59 ÖS »

Allah rahmet eylesin şehitlerimize ailelerine ve bizlere sabırlar versin rabbim (amin)[/i]
Bu Sayfayı Paylaşın;

yabancı

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
« Yanıtla #837 : Haziran 01, 2010, 06:06:38 ÖÖ »

Acı Haber Bu Kez İskenderun’dan Geldi

Teröristler tarafından İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı`na düzenlenen roketli saldırı sonucu 7 askerimiz Şehit olurken 6 askerimiz de yaralandı.
Acı haber bu kez İskenderun`dan geldi. Teröristler tarafından İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı`na düzenlenen roketli saldırı sonucu 7 askerimiz Şehit olurken 6 askerimiz de yaralandı. Şehit haberleri vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar tüm yurdu yasa boğan saldırıların derhal önüne geçilmesini istiyorlar.

ALLAH kahretsin bu pkk lıları 7 fidanımızı daha yok ettiler şehit olan askerlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun..

Bu Sayfayı Paylaşın;

yabancı

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
« Yanıtla #838 : Haziran 19, 2010, 05:34:42 ÖS »

Şemdinli'de şehit sayısı 10'a yükseldi

Genelkurmay, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince askeri birliğe düzenlenen saldırıda, 8 askerin şehit olduğunu 14 askerin de yaralandığını bildirdi. 12 terörist ise etkisiz hale getirildi. Güvenlik güçlerinin, terör örgütü PKK üyelerine yönelik sürdürdüğü operasyonda, araziye döşenen patlayıcının infılak etmesi sonucu ilk bi
Genelkurmay, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince askeri birliğe düzenlenen saldırıda, 8 askerin şehit olduğunu 14 askerin de yaralandığını bildirdi. 12 terörist ise etkisiz hale getirildi. Güvenlik güçlerinin, terör örgütü PKK üyelerine yönelik sürdürdüğü operasyonda, araziye döşenen patlayıcının infılak etmesi sonucu ilk bilgilere göre 2 asker daha şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Türkiye-Irak hudut hattında bir sınır bölüğüne teröristlerce düzenlenen saldırıda, 8 asker şehit oldu, 14 asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığının bilgi notuna göre, sınır bölüğüne, bir grup terörist tarafından saat 02.00'da saldırıda bulunuldu.

Çıkan çatışmada 8 asker şehit oldu, 14 asker yaralandı. Yaralı askerler hastanelere tahliye edildi.

Bölgeye takviye ekipler gönderilirken, gece boyunca silahlı helikopter ve topçu ateş desteği sağlandı. Ayrıca Irak'ın kuzey bölgesinde tespit edilen hedefler, Hava Kuvvetleri tarafından ateş altına alındı. İlk tespitlere göre, çatışmada 12 terörist etkisiz hale getirildi.

Patlayıcı infilak etti: 2 şehit, 2 yaralı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki saldırının ardından güvenlik güçlerinin, terör örgütü PKK üyelerine yönelik sürdürdüğü operasyonda, araziye döşenen patlayıcının infılak etmesi sonucu ilk bilgilere göre 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Şemdinli'de, Türkiye-Irak hudut hattında görevli sınır bölüğüne, bir grup terörist tarafından gece 02.00'da düzenlenen saldırının ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Terör örgütü PKK üyleri ile zaman zaman sıcak temasın da sağlandığı operasyonda, güvenlik güçlerinin Tekeli bölgesi dağlık arazi kesiminde sürdürdüğü çalışmalar esnasında teröristlerce araziye döşenen patlayıcı infilak etti.

Patlama sonucu, ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

Toplamda 10 asker şehit olurken 16 asker yaralandı.

Saldırının ardından bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderildiği bildirildi. Çatışmalar halen sürüyor.

Yaralılar Hakkari Askeri hastanesi'nde

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerinin askeri birliğe düzenlediği saldırıda yaralanan askerler, Şemdinli Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından helikopterle Hakkari Asker Hastanesine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Şemdinli bölgesi, Türkiye-Irak hudut hattında görevli sınır bölüğüne, terör örgütü PKK üyelerinin düzenlediği saldırı sonucu yaralanan askerler, Şemdinli Devlet Hastanesi ve Hakkari Asker Hastanesine kaldırıldı.

Şemdinli Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı askerler, helikopterlerle Hakkari Asker Hastanesine gönderildi.

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına iniş yapan helikopterden alınan yaralılar, ambulanslarla Asker Hastanesine kaldırıldı.

ALLAH rahmet eylesin ALLAH şehit ailelerine sabır versin ALLAH pkk' lılarınında belasını versin
Bu Sayfayı Paylaşın;

Beşikdağlı

Her İnsanda Kesinlikle Ortak Bir Özellik Vardır

Yıldızlı Rütbe *******
Karne Numarası Üye No: 7299
Mekan Yer: Trabzon-Beşikdüzü
7 Bilgileri Yaş: 41
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.603
İletişim
« Yanıtla #839 : Haziran 19, 2010, 11:58:39 ÖS »

Malesef 10 olarak dahi kalmadı ve 11 ŞEHİDİMİZ oldu. Allah buna sebep olan ve çanak tutan tüm ş..sizlerin belalarını inşallah en yakın zamanda verir.
Bu Sayfayı Paylaşın;

Sayfa: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: