|
|
|
 |
« Yanıtla #841 : Haziran 23, 2010, 05:45:59 ÖS » |
|
şu şerefsiz köpeklerin sonu nezman gelcek son kelle nezman gidicek kaç şehit daha vercez kaç anne baba daha gözyaşı dökücek. nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya varmı türkiyem çocuğumu ölüme yollamicam ben varsın vatan haini desinler bir çocuk 20 yaşına kolay gelmiyor evlatlarımızı kardeşlerimiz askere uğurlarken güle oynaya hüzünlü bir sevinçle vatanı korumaya gidiyor diyoruz 3-5 ay sonra tabutu geliyor adamlar bize 3000 kurşun sıkıyor bizimkiler emir almadan 1 tane sıkamıyor sonuçunda bizimkiler tabuta giriyor böyle olmaz böyle olmamalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #842 : Haziran 23, 2010, 05:50:15 ÖS » |
|
şu şerefsiz köpeklerin sonu nezman gelcek son kelle nezman gidicek kaç şehit daha vercez kaç anne baba daha gözyaşı dökücek. nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya varmı türkiyem çocuğumu ölüme yollamicam ben varsın vatan haini desinler bir çocuk 20 yaşına kolay gelmiyor evlatlarımızı kardeşlerimiz askere uğurlarken güle oynaya hüzünlü bir sevinçle vatanı korumaya gidiyor diyoruz 3-5 ay sonra tabutu geliyor adamlar bize 3000 kurşun sıkıyor bizimkiler emir almadan 1 tane sıkamıyor sonuçunda bizimkiler tabuta giriyor böyle olmaz böyle olmamalı...hangi yüksek mevkideki x birinin oğlu askerden bayrağa sarılarak gelmiş... yazıkkk yazıkk...
katılıyorum apla çok doğru tespitler çok doğru yorum bencede böyle olmaz böyle olmamalı... kendimden biliyorum ki bizler kolay yetişmiyoruz bu kadar kolay şehit olunmamalı bir mayın 10 kişi şehit bir bomba 10 kişi şehit yazıktır be abi yazık bizler kolay yetişmiyoruz... vatana can feda ama yem olarak değil yem olmayalım yazıktır...
|
|
|
|
|
|
ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn
ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #844 : Haziran 25, 2010, 08:22:55 ÖÖ » |
|
Daha ne kadar yeter artık diyeceğiz anlamıyorum. Hep aynı haberler. Hain saldırı sonucu şehit verdik ve geniş çaplı araştırmalar sürüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #845 : Temmuz 01, 2010, 12:58:11 ÖS » |
|
Siirt'te çatışma 5 şehit
Siirt'in Pervari ilçesinde çıkan çatışmada, 2 asker ile 3 korucu şehit oldu. Edinilen bilgiye göre, Doğan Köyü kırsal kesiminde bir grup PKK'lı teröristle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 2 asker ile 3 korucu şehit oldu.
Bölgede operasyon sürüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #847 : Temmuz 01, 2010, 02:56:08 ÖS » |
|
baştakiler adam olsa bak bir şehit verilirmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #849 : Temmuz 20, 2010, 04:28:48 ÖS » |
|
Çukurca'da çatışma 6 asker şehit
Hakkari'nin Çukurca İlçesinde çıkan çatışmada 6 askerimizin Şehit'in olduğu belirlendi. Çukurca İlçesi'ne 30 kilometre uzaklıktaki Hantepe'de konuşlu Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı askeri birliğe sızmaya çalışan PKK'lı teröristler, saat 01.30 sıralarında iki ayrı noktadan uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırıya geçti.
Çatışma sabaha kadar sürdü
Askerlerin anında karşılık vermesi ve bölgeye sevk edilen takviye birliklerin gelmesiyle çatışma aralıklarla sabah saatlerine kadar sürdü. Sabah saatlerinde gelen ilk bilgide teröristlerin açtığı ilk ateşle 6 asker şehit olduğu, 17 askerinde de yaralandığı belirtiliyordu. Ancak Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada yaralı asker sayısının 15 olduğunu, bir teröristin de ölü ele geçirildiğini söyledi.
Yaralılar helikopterle Hakkari Asker Hastanesi'ne getirilerek tedaviye alındı.
2009'da 6 asker şehit olmuş, 8 asker de yaralanmıştı
Hantepe'de, 28 Mayıs 2009 tarihnede de operasyona giden askerlerin geciş güzergahına bırakılan mayının patlatılması sonucu yine 6 asker şehit olurken, 8 asker de yaralanmıştı.
 çıldırıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #850 : Temmuz 20, 2010, 10:31:41 ÖS » |
|
Bunu yapanların suçu neyse ve onlar hakkında neler düşünüyorsam aynı şeyleri bunlara çanak tutanlara da diliyor ve istiyorum. Allah bütün bunu yapan ve çanak tutanları helak eder inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #851 : Temmuz 20, 2010, 10:55:07 ÖS » |
|
onun bunun çocukları gün gelecek yaptığınız o hain planlar içinde can vereceksiniz ş....sizler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #852 : Temmuz 21, 2010, 01:15:59 ÖÖ » |
|
ne kadar beddua etsek azdır şfrzler... bir gün gelecek bir mermi atamıcaksınız... şu da bir gerçek yerinizi mağaranızı bildiğimiz halde neden hep bizden gidiyor bunu da halan anlamış değilim doğrusu
yahu 1 can kolay mı yetişiyor be yazık kardeşim yazık... hepte ölen biziz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|