|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2008, 12:48:33 ÖS » |
|
inşallah kendini geliştirip ilerde adını sıkça andırır...
|
|
|
|
|
|
BeNi TaNıYaN BiLiR... bİlEn AnLaR... aNlAyAn SuSaR... aNlAmAyAn UZARRR... 
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 14, 2008, 10:41:09 ÖS » |
|
Barış Memiş'e milli davet 14 Ocak 2008 20:13 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın 22 ve 23 Ocak tarihlerinde Portekiz ile deplasmanda yapacağı özel maçların kadrosu ve maç programı açıklandı. Bordo-Mavili Oyuncu Barış Memiş de kadroya dahil edildi.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Portekiz maçları için belirlenen kadronun, 19 Ocak Cumartesi günü Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde toplanacağı bildirildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BOMRADOVİ
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 15, 2008, 01:17:54 ÖS » |
|
ohh be milli topçumuz olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 31, 2008, 11:16:50 ÖÖ » |
|
Barış Memiş'e milli davet 31 Ocak 2008 08:05 U18 Milli Takımının, 6 Şubat 2008'de Hollanda ile oynayacağı özel karşılaşmanın aday kadrosu açıklandı. Bordo-Mavili Oyuncusu Barış Memiş de kadroya dahil edildi.
Aday kadroya davet edilen oyuncular 4 Şubat Pazartesi günü saat 15.00'de Adana Sürmeli Otel'de toplanacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tahat00
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 31, 2008, 08:06:24 ÖS » |
|
Gençlerimize şans verip kazanmalıyız....... Ama ersun Yanalın bunu yapacağını zannetmiyorum.......es kaza bir santrafor alırsak eğer forma yüzü bile göstermez çocuğa.............
|
|
|
|
|
|
Kavgayı, ağacın yaprağına yaz, Sonbahar gelsin, yapraklar kururusun diye.
Öfkeyi, bir bulutun üzerine yaz, Yağmur yağsın, bulut yok olsun diye.
Ve dostluk ve sevgiyi Yeni doğmuş bebeklerin yüreğine yaz, Onlar büyüsün, dünyayı sarsın, diye
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 01, 2008, 01:41:29 ÖS » |
|
İlk paramla babama ev alacağım Trabzonspor’un genç yıldız adayı Barış Memiş formayı giyerek ilk hedefini gerçekleştirdiğini ikinci hedefi ise Telekom da çalışan babasına sürpriz yapmak.
İLK PARAMLA BABAMA
BİR EV ALACAĞIM..!
İlk alacağı paradan babasına ve annesine bir ev almak en büyük arzusu olan Barış Memiş” Anahtarı babama uzatacağım günü iple çekiyorum.Şimdi kirada oturuyoruz. O gün benim en mutlu günüm olacaktır” diyor
Babam ben ve ağabeyimin eğitimi için gece gündüz tek maaşla çalışıyor diyen Barış Memiş” Tek maaşla iki çocuk ve ev geçindirmek kolay değil. Hele birde Üniversitede çocuk okutmak. Ağabeyim 18 mart üniversitesinde okuyor.
Bende Trabzonspor’da oynuyorum. İkimizde masrafız. Babam hem bize hem de eve bakıyor. Kolay iş değil onu rahat ettirmek istiyorum. Bunun içinde sıcak bir yuvaya ihtiyacı var”
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasan tahsin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 01, 2008, 10:37:21 ÖS » |
|
Vallahi Helal Olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecit61
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 01, 2008, 11:23:19 ÖS » |
|
kendısıne başarılar dılıyorum ınşallah trabzonspor a katkı yapar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DNA-TS
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 02, 2008, 01:34:39 ÖÖ » |
|
daha 3 fırın ekmek yemesi lazım..umarım şımarıpta yarı yolda bırakmaz bizi....
|
|
|
|
|
|
Neyleyim BORDO Dediğimde MAVİ Demeyen Manitayı...
|
|
|
|
|
|
turgi
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 04, 2008, 03:22:32 ÖÖ » |
|
uşagum sen nereden cıkıp geldin yaa böyle bi anda sankim yıllardır bizlerlen beraber gibiymişssin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|