|
|
|
 |
« Yanıtla #1201 : Temmuz 14, 2010, 12:09:09 ÖÖ » |
|
teodan kaliteli bir isim bulunursa bencede gitsin yavvvv çok şansısız...
|
|
|
|
|
|
ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn
ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1202 : Temmuz 21, 2010, 07:47:32 ÖÖ » |
|
Şener'den transfer açıklaması
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den transfer açıklaması Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Makukula ve Pantelic'in transferlerinin gerçekleşmediğini, Brezilya, İngiltere ve Sırbistan'dan 3 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını söyledi.
Başkan Şener, bordo-mavili takımın Hollanda'nın Tegelen Kasabası'ndaki kampını ziyaret ederek bordo-mavili takımın akşam antrenmanını izledi.
Burada basın mensuplarına transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Şener, geçen sezon Kayserispor'da gol kralı olan ve bonservisi Portekiz'in Porto kulübünde bulunan Makukula'nın Trabzonspor'a gelmeyi çok istediğini belirterek, ''Fakat orada şöyle bir üçgen var, onu çözemedik. Kulüp menajer bir bölüm, kulübün menajeri Makukula'nın manajeri ile kulüp başka bölüm. Dolayısıyla fiyatın biri başka çıkıyor, diğeri başka çıkıyor. Ciddi ciddi resmi tekliflerde bulunmamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Çok da uzatmamızın anlamı yoktu'' dedi.
Sırp oyuncu Pantelic'in de ünlü bir futbolcu olduğunu ifade eden Şener, ''Ama çok takım değiştirmiş. Bunun daha değişik menajer tipi vardı. En sonunda fiyatı biraz daha düşürme yoluna gittiler. Dün akşam yine düşürdükleri fiyat uydurma bir fiyattı. Bu da kalsın dedik'' diye konuştu.
Forvet transferinde 3 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını ve belirli bir noktaya getirdiklerini anlatan Şener, şöyle konuştu:
''Bunlardan bir tanesi Brezilyalı, biri İngiliz, biri de Sırp. Yarın diğer yönetici arkadaşlarımız da kampa geliyor. Hoca da burada, karar vereceğiz. Brezilya'da bulunan yardımcı antrenörlerimiz de geliyor. Görüştüğümüz oyuncuların fiyatları daha uygun. Daha makul, karşında daha ciddi adamlar var. Karşında birkaç kişi görmüyorsun. Bunların bir tanesi Türkiye'ye çok gelmek istiyor. Tanınmış milli oyuncular, üçü de milli oyuncu. Brezilya'daki ümit milli. Golcü transferini kampa yetiştirmek istiyoruz.''
|
|
|
|
|
|
Düştüğümde DOST'larımın ne kadar DOST DÜŞMANLARIMINSA ne kadar düşman Dost bildikleriminse ASLINDA hiç DOST olmadığını öğrendim
|
|
|
|
|
|
foli6161
|
 |
« Yanıtla #1203 : Temmuz 21, 2010, 11:30:25 ÖÖ » |
|
İngiliz ve milli bi forvet he kendinize gelin başkanım siz yapmazsınız öyle şey  acaba crouch umu alcaklar de foe de olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chilgin_hamsee
|
 |
« Yanıtla #1204 : Temmuz 21, 2010, 01:26:19 ÖS » |
|
30 sene önce de oynamış olabilir milli takımda  heskeyi alın bari onada razıyız
|
|
|
|
|
|
 BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR... Kazım KOYUNCU...
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #1205 : Temmuz 21, 2010, 03:23:18 ÖS » |
|
"Transferde geç kaldık"Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, golcü transferini kampa yetiştirmek istediklerini, ancak bu transferde geç kaldıklarını söyledi.  Başkan Şener, bordo-mavili takımın Hollanda kampında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, golcü transferi konusunda 3-4 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını ve bunlardan birinin her an bitebileceğini bildirdi. Bu transferi kampa yetiştirmek istediklerini ifade eden Şener, "Ama kendimi de eleştiriyorum, transferde geç kaldık. Takımın hocası var, yardımcı antrenörler var, onların okeyini almadan bir şey yapmam mümkün değil. Yaparım çok basit, çünkü ben tek imzalı kişiyim ama yapmadım, izleme komitelerimiz var. Önümüzde uzun listeler yok. Şöyle listeler var; Dünya kupasını seyrettiğim zaman şu oyuncular iyi, onlardan var. Onları ben liste olarak addetmiyorum. Bunu bu yıl beceremediğimiz doğru, şahsım değil ama... Kulübü ben idare ediyorum, ama bazı yetkilerimi dağıtıyorum" dedi. Aceleci bir yapısı olduğunu, bugüne kadar da transferleri hep haziran ayında yaptıklarını anlatan Şener, "Bu sene çok transfere zaten ihtiyacımız yok. Bu yıl yan yana oynayan takım elde etmişim. Doğruları var, yanlışları var. Ciddi bir takım var elimde. Her sene halka hoş gözükmek için bütün takımı değiştirmek doğru bir şey değil. Yapanları da görüyoruz. Sonuç alamıyor. Mesela Beşiktaş değiştiriyor, sonuç alamıyor, zorlanıyor" diye konuştu. Şener, teknik direktör Şenol Güneş ile kampa geldiğinde konuştuğunu kaydederek, "Kendisi bana çok mutlu olduğunu ifade etti. Altyapıdan gelen Mustafa Yumlu çok iyi gidiyormuş. Sağ bek istiyorduk, Mustafa Yumlu ve Barış’ı orada denediğini, iyi gittiklerini bana iletti. Forvet transferi sonrası orta sahaya belki bir oyuncu alırız" bilgisini verdi. "TRANSFER SORULARINA CEVAP VERMEKTEN YORULDUM" Daha önce "Transferleri hocaya sorun" şeklinde kullandığı ifadesinin yanlış anlaşıldığını anlatan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: "Transfer konusunda beni arayanlara ’Hocaya sorun’ ifadesini kullandım. Bunu basın mensupları kendi yazım tarzlarıyla yazıyorlar. Ben bu konuda yorulduğumu ifade ettim. Beni arayanlara ’Senin sorduğun soruya cevap veremiyorum’ dedim. Ama bu sözlerimi alıp değiştirdiler. Transfer konusunda kararı hoca veriyor. Bana soruyorsunuz, soruyorsunuz bir yerden sonra tıkanıyorum. Ondan sonra ’Hocaya sorun’ diyorum. Şenol hoca tam yetkilidir, ben değil... Ben tekim zaten. İstesem gider alırım, ama bu olmaz" diye konuştu. Gündemde olan 4 oyuncu ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Şener, "Bu oyuncularla yapılan görüşmeler teknik direktör Şenol Güneş’in bilgisi dahilinde yapılıyor. Bu oyuncuların en idealini transfer etmek istiyoruz. Olumlu yolda gidiyoruz. Takım da iyi gidiyor diyor, hoca. Ama bir hafta daha var. Bitirir miyiz bitiremez miyiz bir hafta içinde ona da bakıyoruz" dedi. "ESKİ TEMPOM KALMADI" Bu işin kendisini çok yorduğunu belirten Şener "Eski tempom kalmadı. Kongrede aday olup olmayacağıma karar vermedim. Atlaya zıplaya gitmiyorum, ama bakıyoruz. Sizleri görüyorum üzülüyorum, bir taraftan seviniyorum. Kulüp de çok büyüdü, bir taraftan onu düşünüyorum. Sizlerin ifadesine göre Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile yarışıyoruz. Hafta sonu Adnan Polat ile beraberdik. 3 yıllık locasını 70 milyon dolara satmış. Benin satacağım loca yok. Aziz Yıldırım, (Transfer yapmasam borucumu sıfır ederim. 60 milyon dolar stat gelirim var) diyor. Bizimkiler (Panteliç’i alırsan kombine alacağız, yoksa almayacağız) diyor. Hangisi doğru" dedi. Şener, kendisine transferlerle ilgili gelen telefonlardan çok mutlu olmadığını dile getirerek, "Trabzonspor’un 7 milyon taraftarı var. Hepsi benimle görüşmeye kalksa ben ölürüm" diye konuştu. "TEOFİLO’NUN KEYFİ YERİNDE" Başkan Şener, vize işlemlerinin uzaması nedeniyle morali bozuk olan Kolombiyalı oyuncunun kamptaki keyfinin gayet iyi olduğunu ifade ederek, "Teofilo’ya buradan memleketine giderken, ’Pasaportunu uzat, vizeni al gel’ dedik. Teofilo, 25 yaşında. Benim kızım 30 yaşında avukat, yurt dışında çalışıyor. Her türlü imkanı var. Nasıl olsa ’Babam halleder’ diyor. Bunlar da öyle diyor. Nasıl olsa kulüp halleder. Teofilo da onlardan biri. İstanbul’da takım Hollanda kampına gelirken, bütün oyuncular uçağa binip gitti. O İstanbul’da kaldı. Kulüpte bir sürü memur çalışıyor, bir gecelik iş. Bakanlık aracılığıyla bir gecede bu işi halledebilirsin, ama Teofilo’da da iyi niyet yok. Gitme niyetindeydi, morali bozuktu, ama şimdi keyfi yerinde" dedi. "Türkiye Kupası’nı komik bir şey falan zannediyorlar" diyen Şener, "Almasan da olur diyorlar. Son maçta herkes senden bahsediyor, Türkiye seni konuşuyor, aman diyorlar. Ben inanıyorum; biz şampiyon bile olsak onun sevgisi sempatisi 1-2 ay sürecek" ifadelerini kullandı. Sadri başkan kendinle çelişiyorsun. Transferde acelemiz yok diyen başkası mıydı da şimdi geç kaldığınızı söylüyorsunuz. Halen görüşmeler içerisinde olduğunuzu söylüyor vede neredeyse tam anlaşma sağlandığı gibi transfer haberlerine bizi inandırıp daha sonrasında yine maleseflere mecbur bırakıyorsunuz. Susturmak için maaşa bağlanılan transfer komitesinden de ancak bu kadar transfer beklenebilirdi. Gs,Fb gibi takımların gelirlerinden bahsediyor ve locaları hakkında örnek verebiliyorsun ama taraftarın geçen yıl da çileler çekerek geldiği ve takımını desteklediği stadyumun üzerinin halen neden kapatılamadığı konusunda hiç konuşmuyorsun. Bu yıl kombine almamışsam bunun tek sebebi o tribünlerdir ki benim gibi kimbilir kaç kişi daha bu yüzden kombine almamıştır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chilgin_hamsee
|
 |
« Yanıtla #1206 : Temmuz 21, 2010, 03:37:58 ÖS » |
|
bide yemin et yoksa inanmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehhmett
|
 |
« Yanıtla #1209 : Temmuz 22, 2010, 05:56:14 ÖS » |
|
bence daha zaman var.... töbe ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #1210 : Temmuz 24, 2010, 03:13:09 ÖS » |
|
AZ DAHA SABREDİN GOLCÜ GELİYOR!  Başkan Sadri Şener, Hollanda kampından camiaya transfer müjdesi verdi. ŞENER; “Alacağımız isimler rastgele isimler olmayacak. Maliyeti olacak, ama yapacak bir şeyimiz yok. Az daha sabredin golcümüz geliyor” ŞENER; “Bednar’ın transferi özel problemleri nedeniyle zor. Fred listemizde ama fiyatı yüksek. Ama 2-3 gün içinde transferi bitireceğiz” 1-2 TAKVİYE DAHA Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Hollanda kampından Bordo-Mavili camiaya müjdeyi verdi. Başkan Şener, golcü transferini 2-3 gün içinde bitireceklerini ve Trabzonspor’un ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir oyuncu alacaklarını belirtti. Şener, golcü arayışlarını sürdürdüklerini ve 3-4 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını belirterek, “1-2 takviye yapmamız lazım. Onun için uğraşıyoruz. Alacağımız isimler rastgele isimler olmayacak. Maliyeti olacak, ama yapacak bir şeyimiz yok. Az daha sabredin golcümüz geliyor” dedi BEDNAR ZOR GİBİ Şener, Çek golcü Roman Bednar'ın özel ve zor izah edilecek bir probleminin olduğunu ve bu transfere sıcak bakmadıklarını söylerken, ''Çek oyuncu Roman Bednar da takip ettiğimiz oyunculardan biriydi. Ama zor izah edilecek özel bir problemi var. O nedenle bu transfere sıcak bakamadık. Teknik tarafına bakamıyoruz. Bu transferin olması zor gibi geliyor bana'' dedi. FRED’DE LİSTEMİZDE Brezilya'da bulunan yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın da kampa geleceğini ifade eden Şener, Brezilyalı oyuncu Fred'in takip ettikleri bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Ama astronomik bir fiyatı var. Bütçemizi zorlar. 3-4 adayımız daha var. Pazartesi, Salı gününe kadar birini veya ikisini bitiririz. Başka da ihtiyacımız yok'' diye konuştu. KİMSEYİ ETKİLEMEZ Golcü arayışlarının sürmesinin Umut'u etkilememesi gerektiğini anlatan Şener, ''Umut'un morali bozulmaz. Biz Diyarbakır'dan Barış'ı aldık, Polonyalı Glowacki'yi aldık, Giray ve Egemen'in morali bozulmadı ki... Rekabet bir takımda olmalı. Bir mevkide natifsiz olarak ligi götürmek mümkün değil. Umut, topla buluştuğu zaman, kaleciyle karşı karşıya kaldığı zaman 10 numara bir çocuk, ama son vuruşta eksik. Kulübün büyüklüğünden dolayı bekleyecek halimiz yok. Dolayısıyla 1-2 takviye yapmamız lazım” dedi. AĞUSTOS ÇOK ÖNEMLİ Başkan Şener, Trabzonspor'un önünde zor bir Ağustos ayının bulunduğunu belirterek, ''Bu maçları iyi geçersek lige lider olarak gideriz. Ağustos ayında Süper Kupa oynayacağız. Fenerbahçe, Trabzon'a geliyor. Avrupa Kupası maçlarımız var. Sonra çok sıcak Antalya'ya gidiyoruz. Alt alta koyarsan ciddi maçlar oynayacağız” diye konuştu. ''Transferde geç kaldık'', ''Az Daha sabredin Golcü Geliyor'' bunlar ancak birbirine zıt iki kişinin sözleri olabilir ama nedense her ikiside bizim başkana ait. Ben başkanın çift kişilikli olmasından epeyce şüphelenmeye başladım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehhmett
|
 |
« Yanıtla #1211 : Temmuz 24, 2010, 03:18:43 ÖS » |
|
adamın da işi zor başarısız olmasını bekleyen o kadar çok kişi varki bazen ne yapacağını bilmemesi ne söyleyeceğini bilmemesi normaldir bence Allah yardımcısı olsun başkanın...ama kızmıyoruz değil bizde sabır taşı değiliz ki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BOMRADOVİ
|
 |
« Yanıtla #1213 : Temmuz 30, 2010, 05:59:25 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #1214 : Temmuz 31, 2010, 12:22:08 ÖÖ » |
|
Salılar ve Çarşambalar halen tükenmedi ne bu sabırsızlık sizde yahu. Bırakalım bu işi hemen halledecekler. Bekleyelim bir iki hafta daha ne olacakki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foli6161
|
 |
« Yanıtla #1216 : Temmuz 31, 2010, 09:27:42 ÖÖ » |
|
az bekleyin az bekleyin dedi Dünya nın öbür ucundan tuttu teofiloyu getirtti demekki şimdi daha çok beklettiğine göre transferi marstan felan getirtiyo sadri başkan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chilgin_hamsee
|
 |
« Yanıtla #1217 : Temmuz 31, 2010, 08:00:35 ÖS » |
|
la süper kupaya 1 hafta bile kalmadı..o kupayı verin bursaya üstüne bide lige ankara ve fener yenilgileriyle başlayın ne güzel olur varya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehhmett
|
 |
« Yanıtla #1218 : Ağustos 06, 2010, 12:34:38 ÖS » |
|
Golcü lige yetişir mi? Trabzonspor taraftarı krize dönüşen golcü transferinin lige başlayana kadar bitemeyeceğinden endişeli...  Önce Davraz, daha sonra Hollanda Kampı, son olarak da 2 Ağustos’a kadar süre verilmişti... Ortaya atılan bu üç ayrı zamanda da Trabzonspor arayışta olduğu golcü transferini gerçekleştireceğini söylemişti. Makukula, Panteliç, Semih, Altidore gibi yıldız isimler gündeme gelmesine rağmen bir türlü golcü transferine nokta konulmadı. Taraftarlar sabırsızlıkla yeni golcülerini beklerken, yönetim de Süper Lig’de gelecek hafta sonu başlayacak olan yeni sezona kadar gerekli takviyeyi yapmayı hedefliyor. Bu arada, gündemde olan futbolcular arasında Bordo-Mavililer’e en yakın isim Altidore olarak gözüküyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chilgin_hamsee
|
 |
« Yanıtla #1219 : Ağustos 06, 2010, 07:32:06 ÖS » |
|
la bundan sorna gelecek adam sezon ortasına kadar kulübenin camlarını siler ancak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|