AvniAker.net/FORUM Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
PORTAL Forum Yardım Giriş Yap Kayıt

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener !
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1255 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 34741 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63   Aşağı git
  Yazdır  

Gönderen Konu: TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener !  (Okunma Sayısı 34741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beşikdağlı

Her İnsanda Kesinlikle Ortak Bir Özellik Vardır
Sitedeki Unvanı AAN- Site Yöneticisi

Yıldızlı Rütbe *******
Onlayn Durumu Online Online
4 Bilgileri Cinsiyet: Bay
Karne Numarası Üye No: 7299
Mekan Yer: Trabzon-Beşikdüzü
7 Bilgileri Yaş: 41
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.566
İletişim
« Yanıtla #1200 : Temmuz 13, 2010, 11:43:57 ÖS »

SADRİ ŞENERDEN BOMBA GİBİ AÇIKLAMALAR!..

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü başkanlığına yeniden seçilen Saner Ayara "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Şener, Ayar'ı ziyaret sırasında, "Basketbolda Trabzonspor tarihi bir süreç yaşıyor. Hepimizi heyecanlandıran sonuçlar alındı. Basketbolda sıranın Avrupa Kupaları'na katılma hakkını almaya geldiğini düşünüyorum" derken, "Nasıl bazı televizyonlar, şirketler logo değişikliğine gidiyor, biz de logomuza basketi ekleyebiliriz" şeklinde espri de
yaptı.
Sadri Şener ise Makukula transferi ve Teofilo konusunda ilginç açıklamalarda bulundu:
"Şenol Güneş hocamız, iç sahada olduğumuz maçlarda, sıkıntıya düştüğümüz anlarda gol üretebilecek bir isim istedi. Biz de Süper Lig Gol Kralı Makukula'ya talip olduk. Ancak çok yüksek fiyat verdiler. Görüşmeleri hemen kestik. Ardından fiyat indirimi süreci başladı. Eğer bizim düşündüğümüz rakama inerlerse Makukula'ya alırız. O olmazsa, başka bir isim de olabilir. Hatta bir santrfor değil de hücuma yönelik bir orta saha da alabiliriz. İkinci bir isim de sağ bek olabilir çünkü Tayfun'un sakatlığı, bu mevki
için bizi arayışa soktu...
Transferde hem marka, hem tanınmış isim istediğinizde bu futbolcu 30 yaş üstü oluyor. İşin doğrusu şu; hem tanınmış, hem marka, hem de 30 yaş altı futbolcu derseniz ancak bir ayağını alabiliriz...
Teofilo'da vize sorunu çıktı. 10 günlük bir süreci bulabilirmiş vize alması. Kolombiyalı olduğu için bu işler daha da zor oluyor. Biz bunlarla uğraşırken Teofilo ayrılmak istediğini söyledi. Hocamız kendisini bırakmak istemedi, ondan yararlanmak istediğini Teofilo'nun kendisine de söyledi. Futbolcumuz düşünmek için süre istedi. Eğer gitmek isterse, gidebilir. 15 dakikada hallederiz işini. Tabii bonservis bedelini getirmesi şartıyla..."
Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanlığına ikinci kez seçilen Saner Ayar ise basketbolun dört büyüğünden biri olmak istediklerini söyledi. Ayar, "Ülkerspor'dan basketbol kulübünü devraldığımızda Sadri Şener bizi görevlendirmişti. Biz de gereğini yaptık, takımı Birinci Lig'e çıkardık. Kadromuzu güçlendirdik. Hatta Dünya Şampiyonası'nda forma giyecek oyunculardan biri, Evren Büker de kadromuzda yer alıyor. Trabzon kentine layık bir takım olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Sadri başkan'ın artık söylediklerine ne inanıyorum nede tasvip ediyorum. Ben Teo üzerinde de çaktırmadan oyun oynandığına ve Teo'nun da gitmesi için bu duruma zorlandığına inanıyorum. Şu anki yönetim biçiminden birşey anlayan varsa bana da anlatsın da inananayım. Transfer komitesi seçiliyor ama ortada ne komite vara nede bir transfer ve yine Ünal futbolcu izlemek için bir yerlere yollanıyor. Hergün başka haber ve buna başkan da çanak tutuyor vede doğruluyor. Çıksın ve açıklasınlar. Transfer komitesine seçilenler ne iş yaparlar ve ne kazanırlar. Taraftar elindeki avucundakini verecek ve yinede taraftar suçlu olacak. Taraftarın rahatı düşünülmeyecek ama kendi rahatlarından da ödün vermeyecekeler. Ne ala memleket. Tribünlerin üzeri kapatılmadığı sürece kombine almayacağım diyordum ama bundan sonrasında başka nedenlerimde var ki kesinlikle almayacağım. Kale arkaları hemen hemen tamamen bitmiş ve maraton tribününün güzel yerleri zaten birilerine verilmiş. Maça gitmem gerektiğinde paramı verir giderim. Trabzonspor kazansın diye ne kadar özveride bulunuyorsak bir o kadar da kulüp içerisinde yanlışlar devam ediyor. Görevini yapana verilen paraya tarafımdan helal olsun ama hakkını vermeden para kazananlaraki bu sus payıolarak verieln paralar ise de kesinlikle hakkımı helal etmiyorum ne alana nede bunu onlara verenlere.
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2010, 03:15:24 ÖS Gönderen: Beşikdağlı »

mehhmett

AAN İstanbul Temsilcisi
Sitedeki Unvanı AAN- Moderatör

Yıldızlı Rütbe ***
Onlayn Durumu Offline Offline
Karne Numarası Üye No: 14658
Mekan Yer: kazım paris (benim rahat edemediğim yerde kimse istirat edemez..
7 Bilgileri Yaş: Yok
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 7.311
İletişim

BiRaZcIk İlGiYi aŞk iKi lAf eDeNi DoSt SaNmA..!

« Yanıtla #1201 : Temmuz 14, 2010, 12:09:09 ÖÖ »

teodan kaliteli bir isim bulunursa bencede gitsin yavvvv çok şansısız...
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn

ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..

yabancı

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 13764
Mekan Yer: van
7 Bilgileri Yaş: 35
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 2.140
İletişim BENİM olduğum yerde senin gibisi çok ama senin olduğun yerde BENİM gibisi yok
« Yanıtla #1202 : Temmuz 21, 2010, 07:47:32 ÖÖ »

Şener'den transfer açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den transfer açıklaması
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Makukula ve Pantelic'in transferlerinin gerçekleşmediğini, Brezilya, İngiltere ve Sırbistan'dan 3 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını söyledi.

Başkan Şener, bordo-mavili takımın Hollanda'nın Tegelen Kasabası'ndaki kampını ziyaret ederek bordo-mavili takımın akşam antrenmanını izledi.

Burada basın mensuplarına transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Şener, geçen sezon Kayserispor'da gol kralı olan ve bonservisi Portekiz'in Porto kulübünde bulunan Makukula'nın Trabzonspor'a gelmeyi çok istediğini belirterek, ''Fakat orada şöyle bir üçgen var, onu çözemedik. Kulüp menajer bir bölüm, kulübün menajeri Makukula'nın manajeri ile kulüp başka bölüm. Dolayısıyla fiyatın biri başka çıkıyor, diğeri başka çıkıyor. Ciddi ciddi resmi tekliflerde bulunmamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Çok da uzatmamızın anlamı yoktu'' dedi.

Sırp oyuncu Pantelic'in de ünlü bir futbolcu olduğunu ifade eden Şener, ''Ama çok takım değiştirmiş. Bunun daha değişik menajer tipi vardı. En sonunda fiyatı biraz daha düşürme yoluna gittiler. Dün akşam yine düşürdükleri fiyat uydurma bir fiyattı. Bu da kalsın dedik'' diye konuştu.

Forvet transferinde 3 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını ve belirli bir noktaya getirdiklerini anlatan Şener, şöyle konuştu:

''Bunlardan bir tanesi Brezilyalı, biri İngiliz, biri de Sırp. Yarın diğer yönetici arkadaşlarımız da kampa geliyor. Hoca da burada, karar vereceğiz. Brezilya'da bulunan yardımcı antrenörlerimiz de geliyor. Görüştüğümüz oyuncuların fiyatları daha uygun. Daha makul, karşında daha ciddi adamlar var. Karşında birkaç kişi görmüyorsun. Bunların bir tanesi Türkiye'ye çok gelmek istiyor. Tanınmış milli oyuncular, üçü de milli oyuncu. Brezilya'daki ümit milli. Golcü transferini kampa yetiştirmek istiyoruz.''

Bu Sayfayı Paylaşın;

Düştüğümde DOST'larımın ne kadar DOST
DÜŞMANLARIMINSA ne kadar düşman
Dost bildikleriminse ASLINDA hiç DOST olmadığını
öğrendim

foli6161

Sönüp Gitmektense Yanmayı Tercih Ederim...

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 8441
Mekan Yer: Beykoz - Çorlu
7 Bilgileri Yaş: 21
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.802
İletişim

Simsiyah yine her taraf

« Yanıtla #1203 : Temmuz 21, 2010, 11:30:25 ÖÖ »

İngiliz ve milli bi forvet he kendinize gelin başkanım siz yapmazsınız öyle şey gülme acaba crouch umu alcaklar de foe de olabilir gülme
Bu Sayfayı Paylaşın;

chilgin_hamsee

PiRhAnA KoVaLaYaN ChiLgİn_HaMsee

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 12814
Mekan Yer: TrAbZoN
7 Bilgileri Yaş: 22
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.304
İletişim

SoN SuSaN SöYLeR SoN SöZü KaLbİyLe...

« Yanıtla #1204 : Temmuz 21, 2010, 01:26:19 ÖS »

30 sene önce de oynamış olabilir milli takımda Tongue heskeyi alın bari onada razıyız  Tongue
Bu Sayfayı Paylaşın;

BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR...
                                                          Kazım KOYUNCU...

Beşikdağlı

Yıldızlı Rütbe *******
İletişim
« Yanıtla #1205 : Temmuz 21, 2010, 03:23:18 ÖS »

"Transferde geç kaldık"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, golcü transferini kampa yetiştirmek istediklerini, ancak bu transferde geç kaldıklarını söyledi.

Başkan Şener, bordo-mavili takımın Hollanda kampında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, golcü transferi konusunda 3-4 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını ve bunlardan birinin her an bitebileceğini bildirdi.

Bu transferi kampa yetiştirmek istediklerini ifade eden Şener, "Ama kendimi de eleştiriyorum, transferde geç kaldık. Takımın hocası var, yardımcı antrenörler var, onların okeyini almadan bir şey yapmam mümkün değil. Yaparım çok basit, çünkü ben tek imzalı kişiyim ama yapmadım, izleme komitelerimiz var. Önümüzde uzun listeler yok. Şöyle listeler var; Dünya kupasını seyrettiğim zaman şu oyuncular iyi, onlardan var. Onları ben liste olarak addetmiyorum. Bunu bu yıl beceremediğimiz doğru, şahsım değil ama... Kulübü ben idare ediyorum, ama bazı yetkilerimi dağıtıyorum" dedi.

Aceleci bir yapısı olduğunu, bugüne kadar da transferleri hep haziran ayında yaptıklarını anlatan Şener, "Bu sene çok transfere zaten ihtiyacımız yok. Bu yıl yan yana oynayan takım elde etmişim. Doğruları var, yanlışları var. Ciddi bir takım var elimde. Her sene halka hoş gözükmek için bütün takımı değiştirmek doğru bir şey değil. Yapanları da görüyoruz. Sonuç alamıyor. Mesela Beşiktaş değiştiriyor, sonuç alamıyor, zorlanıyor" diye konuştu.

Şener, teknik direktör Şenol Güneş ile kampa geldiğinde konuştuğunu kaydederek, "Kendisi bana çok mutlu olduğunu ifade etti. Altyapıdan gelen Mustafa Yumlu çok iyi gidiyormuş. Sağ bek istiyorduk, Mustafa Yumlu ve Barış’ı orada denediğini, iyi gittiklerini bana iletti. Forvet transferi sonrası orta sahaya belki bir oyuncu alırız" bilgisini verdi.

"TRANSFER SORULARINA CEVAP VERMEKTEN YORULDUM"
Daha önce "Transferleri hocaya sorun" şeklinde kullandığı ifadesinin yanlış anlaşıldığını anlatan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: "Transfer konusunda beni arayanlara ’Hocaya sorun’ ifadesini kullandım. Bunu basın mensupları kendi yazım tarzlarıyla yazıyorlar. Ben bu konuda yorulduğumu ifade ettim. Beni arayanlara ’Senin sorduğun soruya cevap veremiyorum’ dedim. Ama bu sözlerimi alıp değiştirdiler. Transfer konusunda kararı hoca veriyor. Bana soruyorsunuz, soruyorsunuz bir yerden sonra tıkanıyorum. Ondan sonra ’Hocaya sorun’ diyorum. Şenol hoca tam yetkilidir, ben değil... Ben tekim zaten. İstesem gider alırım, ama bu olmaz" diye konuştu.

Gündemde olan 4 oyuncu ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Şener, "Bu oyuncularla yapılan görüşmeler teknik direktör Şenol Güneş’in bilgisi dahilinde yapılıyor. Bu oyuncuların en idealini transfer etmek istiyoruz. Olumlu yolda gidiyoruz. Takım da iyi gidiyor diyor, hoca. Ama bir hafta daha var. Bitirir miyiz bitiremez miyiz bir hafta içinde ona da bakıyoruz" dedi.

"ESKİ TEMPOM KALMADI"
Bu işin kendisini çok yorduğunu belirten Şener "Eski tempom kalmadı. Kongrede aday olup olmayacağıma karar vermedim. Atlaya zıplaya gitmiyorum, ama bakıyoruz. Sizleri görüyorum üzülüyorum, bir taraftan seviniyorum. Kulüp de çok büyüdü, bir taraftan onu düşünüyorum. Sizlerin ifadesine göre Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile yarışıyoruz. Hafta sonu Adnan Polat ile beraberdik. 3 yıllık locasını 70 milyon dolara satmış. Benin satacağım loca yok. Aziz Yıldırım, (Transfer yapmasam borucumu sıfır ederim. 60 milyon dolar stat gelirim var) diyor. Bizimkiler (Panteliç’i alırsan kombine alacağız, yoksa almayacağız) diyor. Hangisi doğru" dedi. Şener, kendisine transferlerle ilgili gelen telefonlardan çok mutlu olmadığını dile getirerek, "Trabzonspor’un 7 milyon taraftarı var. Hepsi benimle görüşmeye kalksa ben ölürüm" diye konuştu.

"TEOFİLO’NUN KEYFİ YERİNDE"
Başkan Şener, vize işlemlerinin uzaması nedeniyle morali bozuk olan Kolombiyalı oyuncunun kamptaki keyfinin gayet iyi olduğunu ifade ederek, "Teofilo’ya buradan memleketine giderken, ’Pasaportunu uzat, vizeni al gel’ dedik. Teofilo, 25 yaşında. Benim kızım 30 yaşında avukat, yurt dışında çalışıyor. Her türlü imkanı var. Nasıl olsa ’Babam halleder’ diyor. Bunlar da öyle diyor. Nasıl olsa kulüp halleder. Teofilo da onlardan biri. İstanbul’da takım Hollanda kampına gelirken, bütün oyuncular uçağa binip gitti. O İstanbul’da kaldı. Kulüpte bir sürü memur çalışıyor, bir gecelik iş. Bakanlık aracılığıyla bir gecede bu işi halledebilirsin, ama Teofilo’da da iyi niyet yok. Gitme niyetindeydi, morali bozuktu, ama şimdi keyfi yerinde" dedi. "Türkiye Kupası’nı komik bir şey falan zannediyorlar" diyen Şener, "Almasan da olur diyorlar. Son maçta herkes senden bahsediyor, Türkiye seni konuşuyor, aman diyorlar. Ben inanıyorum; biz şampiyon bile olsak onun sevgisi sempatisi 1-2 ay sürecek" ifadelerini kullandı.

Sadri başkan kendinle çelişiyorsun. Transferde acelemiz yok diyen başkası mıydı da şimdi geç kaldığınızı söylüyorsunuz. Halen görüşmeler içerisinde olduğunuzu söylüyor vede neredeyse tam anlaşma sağlandığı gibi transfer haberlerine bizi inandırıp daha sonrasında yine maleseflere mecbur bırakıyorsunuz. Susturmak için maaşa bağlanılan transfer komitesinden de ancak bu kadar transfer beklenebilirdi.
  Gs,Fb gibi takımların gelirlerinden bahsediyor ve locaları hakkında örnek verebiliyorsun ama taraftarın geçen yıl da çileler çekerek geldiği ve takımını desteklediği stadyumun üzerinin halen neden kapatılamadığı konusunda hiç konuşmuyorsun. Bu yıl kombine almamışsam bunun tek sebebi o tribünlerdir ki benim gibi kimbilir kaç kişi daha bu yüzden kombine almamıştır.

Bu Sayfayı Paylaşın;

chilgin_hamsee

Yıldızlı Rütbe ***
İletişim

« Yanıtla #1206 : Temmuz 21, 2010, 03:37:58 ÖS »

bide yemin et yoksa inanmam  Angry
Bu Sayfayı Paylaşın;

Sema05

Yıldızlı Rütbe *******
4 Bilgileri Cinsiyet: Bayan
Karne Numarası Üye No: 14428
Mekan Yer: Amasya
7 Bilgileri Yaş: 31
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 17.757
İletişim

Fazla Söze Ne Hacet! Adımız Yeter!

« Yanıtla #1207 : Temmuz 21, 2010, 04:57:28 ÖS »

Her zamanki gibi..  Angry
Bu Sayfayı Paylaşın;

yabancı

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 13764
Mekan Yer: van
7 Bilgileri Yaş: 35
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 2.140
İletişim BENİM olduğum yerde senin gibisi çok ama senin olduğun yerde BENİM gibisi yok
« Yanıtla #1208 : Temmuz 22, 2010, 06:38:51 ÖÖ »

transferde hiç bir zaman başarılı olamayan yönetimi kınıyorum :protesto: kkart:
Bu Sayfayı Paylaşın;

mehhmett

AAN İstanbul Temsilcisi

Yıldızlı Rütbe ***
İletişim

« Yanıtla #1209 : Temmuz 22, 2010, 05:56:14 ÖS »

bence daha zaman var.... töbe ya...
Bu Sayfayı Paylaşın;

Beşikdağlı

Yıldızlı Rütbe *******
İletişim
« Yanıtla #1210 : Temmuz 24, 2010, 03:13:09 ÖS »

AZ DAHA SABREDİN GOLCÜ GELİYOR!

Başkan Sadri Şener, Hollanda kampından camiaya transfer müjdesi verdi.

ŞENER; “Alacağımız isimler rastgele isimler olmayacak. Maliyeti olacak, ama yapacak bir şeyimiz yok. Az daha sabredin golcümüz geliyor”

ŞENER; “Bednar’ın transferi özel problemleri nedeniyle zor. Fred listemizde ama fiyatı yüksek. Ama 2-3 gün içinde transferi bitireceğiz”

1-2 TAKVİYE DAHA

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Hollanda kampından Bordo-Mavili camiaya müjdeyi verdi. Başkan Şener, golcü transferini 2-3 gün içinde bitireceklerini ve Trabzonspor’un ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir oyuncu alacaklarını belirtti. Şener, golcü arayışlarını sürdürdüklerini ve 3-4 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını belirterek, “1-2 takviye yapmamız lazım. Onun için uğraşıyoruz. Alacağımız isimler rastgele isimler olmayacak. Maliyeti olacak, ama yapacak bir şeyimiz yok. Az daha sabredin golcümüz geliyor” dedi

BEDNAR ZOR GİBİ

Şener, Çek golcü Roman Bednar'ın özel ve zor izah edilecek bir probleminin olduğunu ve bu transfere sıcak bakmadıklarını söylerken, ''Çek oyuncu Roman Bednar da takip ettiğimiz oyunculardan biriydi. Ama zor izah edilecek özel bir problemi var. O nedenle bu transfere sıcak bakamadık. Teknik tarafına bakamıyoruz. Bu transferin olması zor gibi geliyor bana'' dedi.

FRED’DE LİSTEMİZDE

Brezilya'da bulunan yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın da kampa geleceğini ifade eden Şener, Brezilyalı oyuncu Fred'in takip ettikleri bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Ama astronomik bir fiyatı var. Bütçemizi zorlar. 3-4 adayımız daha var. Pazartesi, Salı gününe kadar birini veya ikisini bitiririz. Başka da ihtiyacımız yok'' diye konuştu.

KİMSEYİ ETKİLEMEZ

Golcü arayışlarının sürmesinin Umut'u etkilememesi gerektiğini anlatan Şener,

''Umut'un morali bozulmaz. Biz Diyarbakır'dan Barış'ı aldık, Polonyalı Glowacki'yi aldık, Giray ve Egemen'in morali bozulmadı ki... Rekabet bir takımda olmalı. Bir mevkide natifsiz olarak ligi götürmek mümkün değil. Umut, topla buluştuğu zaman, kaleciyle karşı karşıya kaldığı zaman 10 numara bir çocuk, ama son vuruşta eksik. Kulübün büyüklüğünden dolayı bekleyecek halimiz yok. Dolayısıyla 1-2 takviye yapmamız lazım” dedi.

AĞUSTOS ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Şener, Trabzonspor'un önünde zor bir Ağustos ayının bulunduğunu belirterek, ''Bu maçları iyi geçersek lige lider olarak gideriz. Ağustos ayında Süper Kupa oynayacağız. Fenerbahçe, Trabzon'a geliyor. Avrupa Kupası maçlarımız var. Sonra çok sıcak Antalya'ya gidiyoruz. Alt alta koyarsan ciddi maçlar oynayacağız” diye konuştu.

''Transferde geç kaldık'', ''Az Daha sabredin Golcü Geliyor'' bunlar ancak birbirine zıt iki kişinin sözleri olabilir ama nedense her ikiside bizim başkana ait. Ben başkanın çift kişilikli olmasından epeyce şüphelenmeye başladım.
Bu Sayfayı Paylaşın;

mehhmett

AAN İstanbul Temsilcisi

Yıldızlı Rütbe ***
İletişim

« Yanıtla #1211 : Temmuz 24, 2010, 03:18:43 ÖS »

adamın da işi zor başarısız olmasını bekleyen o kadar çok kişi varki bazen ne yapacağını bilmemesi ne söyleyeceğini bilmemesi normaldir bence Allah yardımcısı olsun başkanın...ama kızmıyoruz değil bizde sabır taşı değiliz ki...
Bu Sayfayı Paylaşın;

chilgin_hamsee

Yıldızlı Rütbe ***
İletişim

« Yanıtla #1212 : Temmuz 30, 2010, 04:03:36 ÖS »

la sadri ben bile istanbula gittim geldim golcü halaa gelmedi ne iş  Tongue  Angry
Bu Sayfayı Paylaşın;

BOMRADOVİ

¥

Yıldızlı Rütbe *******
Karne Numarası Üye No: 6722
Mekan Yer: sürmene-gebze-maltepe
7 Bilgileri Yaş: 30
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.769
İletişim

bu renk teneşirde çıkar

« Yanıtla #1213 : Temmuz 30, 2010, 05:59:25 ÖS »

la sadri ben bile istanbula gittim geldim golcü halaa gelmedi ne iş  Tongue  Angry
Grin  Uçakla git dedim sana. hava alanında gazetecileri yollayıp süpriz golcü haberi yaydıracaktım. Serkanetti geldi diye  Grin
Bu Sayfayı Paylaşın;

Beşikdağlı

Yıldızlı Rütbe *******
İletişim
« Yanıtla #1214 : Temmuz 31, 2010, 12:22:08 ÖÖ »

Salılar ve Çarşambalar halen tükenmedi ne bu sabırsızlık sizde yahu. Bırakalım bu işi hemen halledecekler. Bekleyelim bir iki hafta daha ne olacakki.
Bu Sayfayı Paylaşın;

infazcı_kafkef_61

Janissary
Sitedeki Unvanı AAN- Multimedya Ekibi

Yıldızlı Rütbe ******
Karne Numarası Üye No: 14399
Mekan Yer: Trabzon
7 Bilgileri Yaş: 19
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.776
İletişim

Takdir buyur! Kış Bulutların kadar doluyum Rabb'ım

« Yanıtla #1215 : Temmuz 31, 2010, 12:23:08 ÖÖ »

başkan çık deki alamıyoruz..transferi kapattık..bizde sağduyu gösterelim..seçimde gönderelim.. olsun bitsin..nedir yani.. adamlık oldü mü  Grin
Bu Sayfayı Paylaşın;

Yaptığını öven, yaptığını yıkar. (William Shakespeare)

foli6161

Sönüp Gitmektense Yanmayı Tercih Ederim...

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 8441
Mekan Yer: Beykoz - Çorlu
7 Bilgileri Yaş: 21
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.802
İletişim

Simsiyah yine her taraf

« Yanıtla #1216 : Temmuz 31, 2010, 09:27:42 ÖÖ »

az bekleyin az bekleyin dedi Dünya nın öbür ucundan tuttu teofiloyu getirtti demekki şimdi daha çok beklettiğine göre transferi marstan felan getirtiyo sadri başkan.
Bu Sayfayı Paylaşın;

chilgin_hamsee

Yıldızlı Rütbe ***
İletişim

« Yanıtla #1217 : Temmuz 31, 2010, 08:00:35 ÖS »

la süper kupaya 1 hafta bile kalmadı..o kupayı verin bursaya üstüne bide lige ankara ve fener yenilgileriyle başlayın ne güzel olur varya  Kiss
Bu Sayfayı Paylaşın;

mehhmett

AAN İstanbul Temsilcisi

Yıldızlı Rütbe ***
İletişim

« Yanıtla #1218 : Ağustos 06, 2010, 12:34:38 ÖS »

Golcü lige yetişir mi?

Trabzonspor taraftarı krize dönüşen golcü transferinin lige başlayana kadar bitemeyeceğinden endişeli...

Önce Davraz, daha sonra Hollanda Kampı, son olarak da 2 Ağustos’a kadar süre verilmişti... Ortaya atılan bu üç ayrı zamanda da Trabzonspor arayışta olduğu golcü transferini gerçekleştireceğini söylemişti. Makukula, Panteliç, Semih, Altidore gibi yıldız isimler gündeme gelmesine rağmen bir  türlü golcü transferine nokta konulmadı. Taraftarlar sabırsızlıkla yeni golcülerini beklerken, yönetim de Süper Lig’de gelecek hafta sonu başlayacak olan yeni sezona kadar gerekli takviyeyi yapmayı hedefliyor. Bu arada, gündemde olan futbolcular arasında Bordo-Mavililer’e en yakın isim Altidore olarak gözüküyor.
Bu Sayfayı Paylaşın;

chilgin_hamsee

Yıldızlı Rütbe ***
İletişim

« Yanıtla #1219 : Ağustos 06, 2010, 07:32:06 ÖS »

la  bundan sorna gelecek adam sezon ortasına kadar kulübenin camlarını siler ancak  Tongue
Bu Sayfayı Paylaşın;

Sayfa: 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: