|
 |
« Yanıtla #120 : Nisan 15, 2008, 07:00:33 ÖS » |
|
TS Selçuk İnan'la anlaştı iddiası Uğur İnceman'ın Beşiktaş, Selçuk İnan'ın Trabzonspor ile anlaştığını duyuyoruz" diyen Yaralı, futbolcularına göndermede bulundu! Vestel Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, neden maç kazanamadıklarını anlayamadıklarını söylerken, transfer dedikodularının kendilerini etkilediğini belirtti!
"Uğur İnceman'ın Beşiktaş, Selçuk İnan'ın Trabzonspor ile anlaştığını duyuyoruz" diyen Yaralı, futbolcularına göndermede bulundu!
V. Manisaspor Yaralı, yaptığı açıklamada, futbolcuların kulüpten alacaklarının bulunmadığını, son ödemelerinin Ankaragücü maçından önce yapıldığını kaydetti.
Hiçbir futbolcunun kulüple sorunu olmadığını belirten Yaralı, şöyle konuştu: ''Futbolcular neden kazanamıyorlar, bir türlü anlayamıyoruz. Bunun cevabını bulmak istiyoruz. Transfer dedikodularının bizi etkilediği kesin. Uğur İnceman'ın Beşiktaş, Selçuk İnan'ın Trabzonspor ile anlaştığını duyuyoruz. Ancak futbolcularımızın bilmeleri gereken şey, bizim gibi bir kulübü bulamayacaklarıdır. Bu nedenle önce bizi düşünmeleri gerekiyor. Onların canla başla mücadelesini beklememiz en makul durum. 10 maçlık alacakları ödenmeyen başka kulüplerin futbolcuları maç kazanırken, bizimkilerin kaybetmesi çok anlamsız. Ne yapacağımızı şaşırdık.''
Kenan Yaralı, matematiksel olarak ligde kalma şanslarının sürdüğünü, geride alınması mümkün 12 puan olduğunu söyledi.
Teknik direktör Levent Eriş de kalan 4 maçı kazanmak için çaba harcayacaklarını belirtti.
Vestel Manisaspor'da Uğur İnceman, sarı kart cezalısı olduğu için Gaziantepspor müsabakasında forma giyemeyecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #121 : Nisan 15, 2008, 07:01:12 ÖS » |
|
Arçil'den Trabzonspor'a mesaj Trabzonspor'un unutulmaz Gürcü futbolcusu Arçil Arvaladze özlem dolu konuştu. Trabzonspor'un unutulmaz Gürcü futbolcusu Arçil Arvaladze özlem dolu konuştu: 'Sahada Olmayı Çok İsterdim' Trabzonspor'un 1992-97 yılları arasında formasını giyen Gürcü futbolcu Arçil Arvaladze Cumartesi günü Efes Pilsen'in organizasyonu çerçevesinde, Galatasaray'ın eski oyuncusu Cevat Prekazı'yle karşılaşmayı izledi.
Arçil, uzun bir aradan sonra Trabzonspor'u yeniden izlemekten dolayı heyecanlı olduğunu söyledi. Gürcü futbolcu, “Maçı izlerken sahada olmayı ne kadar çok istedim bilemezsiniz” dedi. Trabzon'da kardeşi Şota Arvaladze ile çok güzel günlerinin geçtiğini belirten Arçil, “Şimdi o güzel günlere dönmek isterdim. Trabzon'u çok özlüyorum. Gerçekten büyük bir hasret çekiyorum. Trabzon'un hayat şartları örf ve adetlerimiz aynıydı. Bizim oralara çok uygundu. Bu yüzden uyum sonunu hiç yaşamadım. En mutlu anlarımı Trabzon 'a geçirdim. Dört yıl futbol oynadım” diye konuştu.
“Örf ve Adetlerimiz Aynıydı” Arçil Arvaladze, “Trabzonspor'da her türlü başarıyı elde ettik, bir tek şampiyon olamadık. 1994-95 ve 1995-96 sezonlarında da o büyük başarıyı kıl payı kaçırdık. Şampiyonluk çok yaşamak isterdim. O dönem çok iyi bir kadromuz vardı. Tam işin sonuna gelmiştik ama bazı şansızlıklar buna engel oldu. Sonra sakatlığım sebebiyle 28 yaşında futbolu bırakmak zorunda kaldım. Şimdi Tiflis'de futbol okulum var. Burada futbol eğitimi veriyorum. Trabzonspor'da Şotalar, Arçiller, Gökdenizler ve Fatihler gitmeli ama yerlerine aynı kalitede futbolcular gelmeli. Yattara çok yetenekli bir futbolcu, klas hareketleri var. Çok daha da iyi oynayabilir. Hayalim bir gün Trabzonspor da görev almaktır. Bunu da yapacağımı düşünüyorum. Bunun için zaten şu anda Trabzonspor için çalışmalar yapıyorum” dedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
billybay
|
 |
« Yanıtla #122 : Nisan 15, 2008, 10:12:42 ÖS » |
|
Bordo mavililer Jentzsch'i Trabzon'a getirdi Transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor, Almanya'nın VFL Wolfsburg takımının kalecisi Simon Jentzsch'i Trabzon'a getirdi. Bu akşam menajeriyle birlikte Trabzon'a gelen Alman kaleci, havaalanında gazetecilerin ısrarlarına karşın açıklama yapmadı.
Jentzsch'in, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ve Hüseyin Avni Aker Stadı ile kentte kimi yerleri gezeceği bildirildi. Jentzsch ile şu ana dek resmi bir sözleşme imzalanmadığı ve bu konunun birkaç gün içinde netlik kazanacağı kaydedildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #123 : Nisan 16, 2008, 05:48:26 ÖÖ » |
|
Trabzon'a Arçil'in melekleri Başkan Şener, Trabzon'un eski yıldızının önerdiği Tiflis'li Merebashvili ve Wolfsburg'lu Tskitishvili için kolları sıvadı. Başkan Şener, Trabzon'un eski yıldızının önerdiği Tiflis'li Merebashvili ve Wolfsburg'lu Tskitishvili için kolları sıvadı
YABANCI futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor rotasını değiştirdi. Şimdiye kadar Batı Avrupa ile Afrika'dan oyuncu bakan Bordo-Mavililer, Gürcistan'a yöneldi.
Galatasaray-Trabzon maçı için İstanbul'a gelen Karadeniz ekibinin eski futbolcusu Arçil'in önerdiği Dinamo Tiflis'te oynayan George Merebashvili (solda küçük resim) ve Wolfsburg'da forma giyen Gürcü oyuncu Levan Tskitishvili için Başkan Sadri Şener harekete geçti. Perşembe günü Gürcistan'a gideceği öğrenilen Şener, önce Tiflis'li Merebashvili için temaslarda bulunacak. Şener'in daha sonra da Wolfsburg'da oynayan Tskitishvili'nin transferi için girişimlerde bulunacağı öğrenildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #124 : Nisan 16, 2008, 05:49:42 ÖÖ » |
|
Önce Giray
Bordo-mavili yönetim Giray için G.Birliği OFTAŞ ile anlaşamazsa rota Gaziantepsporlu Bekir'e çevrilecek.
Trabzonspor'un stoperdeki ilk tercihi belli oldu. Bordo-mavililer, Gençlerbirliği OFTAŞ'ın başarılı oyuncusu Giray Kaçar'ı renklerine bağlamak için büyük çaba harcıyor. Yönetim, kulübüyle 1 yıllık daha anlaşması olan Giray'da sorun çıkması durumunda rotayı Gaziantepsporlu Bekir'e çevirecek. Trabzonspor, Bekir'i geçen sezondan beri istiyor.
Selçuk'u istiyoruz Vestel Manisasporlu Selçuk İnan'ın transferini düşündükleri oyunculardan biri olduğunu belirten asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Ancak henüz maçları devam ediyor. Bu futbolcunun transferi için sezon sonunda düğmeye basacağız. Lig devam ederken transfer konuşmak etik olmayacağı için bekliyoruz" diye konuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ağasarlim
|
 |
« Yanıtla #125 : Nisan 16, 2008, 09:04:04 ÖÖ » |
|
Simon Trabzon'a geldi 15 Nisan 2008 / 20:09 Trabzonspor'un kalesini emanet etmek istediği Wolsburg'un 32 yaşındaki kalecisi Simon Trabzon'a geldi... Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un kalecisi Simon Jentzsch, bugün akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.
Almanya'nın Hamburg kentinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Alman file bekçisi, buradan da akşam saatlerinde uçakla Trabzon'a geldi. Eşiyle birlikte Trabzon'a gelen Jentzsch'i havalimanında Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu karşıladı. Havalimanında basın mensuplarına bir açıklama yapmayan Alman kaleci Simon Jentzsch, Trabzon'u ve tesisleri gördükten sonra kesin kararını vereceği öğrenildi.
|
|
|
|
|
|
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
|
|
|
|
|
|
|
|
Karadeniz_Fırtınası
|
 |
« Yanıtla #127 : Nisan 16, 2008, 10:37:07 ÖÖ » |
|
kaleci lazım değil kardeşim ya gol atacak adam bulun la adammm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foli6161
|
 |
« Yanıtla #128 : Nisan 16, 2008, 12:07:28 ÖS » |
|
İnş iyi bi kalecidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metinsahinler
|
 |
« Yanıtla #130 : Nisan 16, 2008, 12:33:35 ÖS » |
|
Simon Jentzsch Vikipedi, özgür ansiklopedi Simon Jentzsch Kişisel Bilgiler Doğum tarihi: 4 Mayıs 1976 Doğum yeri: Düsseldorf, Almanya Boyu: 1,96 Mevkii: Kaleci Kulüp Bilgileri Bulunduğu kulüp: VfL Wolfsburg Numarası: 1 Altyapı Kariyeri SC Waldniel Borussia Mönchengladbach Profesyonel Kariyeri Yıl Kulüp Maç (gol) 1994-1995 1995-2000 2000-2003 2003- KFC Uerdingen Karlsruher SC TSV 1860 München VfL Wolfsburg 0 (0) 69 (0) 93 (0) 128 (0) Son güncelleme: Nisan 2008
Simon Jentzsch, (d. 4 Mayıs 1976 Düsseldorf).
VfL Wolfsburg'da oynayan Alman kaleci. Son zamanlarda adı Trabzonspor ile anılmaktadır. Simon Jentzsch Alman Teknik Direktör Werner Jentzsch ile İngiliz bir annenin oğludur. Futbol yaş******* Niederrhein'de bulunan Brueggen askeri barakalarında başladı. Waldniel, Borussia Mönchengladbach ve Bavarian 05 Uerdingen kulüplerinin genç takımlarında forma giydi.
İlk profesyonel kariyerine başladığı KFC Uerdingen'de başarılı olamadı. Ardından Karlsruher SC ile TSV 1860 Munich takımlarında forma giydi ve 2003/2004 sezonunda VfL Wolfsburg takımına transfer oldu.
Almanya Milli Takımı'nda Aralık 2004 Asya turnesinde görev aldı. 2007/2008 sezonu devre arasında Teknik Direktör Felix Magath ile arası açılan Jentzsch takımdan uzaklaştı ve ikinci takımla antrenmanlara çıkmaya başladı. Felix Magath bu durumda dahi Jentzsch'den Yine tekrarlıyorum; Simon Jentzsch mükemmel bir kalecidir diye bahsetmeyi ihmal etmedi. Söz konusu dönemde İngiltere'den Aston Villa, West Bromwich Albion ve FC Fulham, Jentzsch ile temasa geçti.
Bundesliga'daki lakabı elfmeterkiller (11 Metre/penaltı katili) olan tecrübeli kaleciyle Trabzonspor dışında İngiltere'nin Fulham ekibi de ilgileniyor. Ancak Fulham'ın ligde kötü durumda olması ve küme düşme ihtimali kulübüyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan kalecinin bu takıma sıcak bakmamasının önündeki en büyük engel olarak görülüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #131 : Nisan 16, 2008, 05:36:14 ÖS » |
|
Trabzonspor'da kimler yolcu 16 Nisan 2008 / 10:32 Transfer hareketliliğinin yaşandığı Trabzonspor'da takımdan ayrılması muhtemel isimler de şekilleniyor. Transfer hareketliliğinin yaşandığı Trabzonspor'da takımdan ayrılması muhtemel isimler de şekilleniyor.
Gidiciler netleşiyor Transfer hareketliliğinin yaşandığı Trabzonspor'da takımdan ayrılması muhtemel isimler de şekilleniyor. Musa, Cem, Tolga Seyhan, Erdinç, Ahmet ve Jefferson'un ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, diğer oyuncularla önümüzdeki günlerde masaya oturulacak. Bazı isimlere ücretlerinde indirim teklif edileceği, kabul etmemeleri halinde kulüp bulmalarını isteyeceği dile getirildi.
Maç saati değişti... Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın günü değişti... Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Bordo-Mavililer'in Başkent temsilcisiyle yapacağı maç Pazar günü saat 15.00'ten Cumartesi günü saat 15.00'e alındı. Konuyla ilgili olarak kulüplere de gerekli bilgilendirme yapıldı.
Futbol şehitleri anıldı 1992 yılında Samsun'da oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçına giderken trafik kazasında hayatlarını kaybeden Trabzonsporlu taraftarlar Neşat Akyazı, Kürşat Akyazı, Yusuf Sevgi, Hasan Sevgi, İsmail Akyazı ve Ziya Kara mezarları başında anıldı. Bordomavi.net üyeleri de 16. ölüm yıldönümünde kabir ziyaretine katıldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #132 : Nisan 16, 2008, 06:00:37 ÖS » |
|
Beğenirse imza! Alman kaleci, dün akşam Trabzon’a geldi, şehri gezecek ve hoşuna giderse masaya oturacak
Yarattığı sorunlar nedeniyle 2011 yılına kadar sözleşmesi olmasına karşın Wolfsburg tarafından önce kadro dışı bırakılan, sonra da kapıya konulan Alman kaleci Simon Jentzsch dün akşam menajeriyle birlikte Trabzon’a geldi. Sorunlu kaleci Jentzsch ve menajerini Trabzonspor kulübünün profesyonel personeli karşıladı. Akşamı otelde geçiren Alman kaleci bugün de Mehmet Ali Yılmaz tesislerini gezecek. Ardından Trabzonspor görevlileriyle birlikte şehirde dolaşacak ve Trabzon’u beğenirse sözleşme şartları için masaya oturacak. Avrupa Birliği’nin, Türkiye’yi üye yapmamak için her türlü zorluğu çıkarırken, Trabzonspor’un da Alman kaleciye Trabzon kentini beğendirme çabaları şaşkınlık yarattı.
İsmi ‘Penaltı Katili’ne Çıktı Akşam Trabzon’a gelen Simon Jentzsch, Bordo-Mavili kulüplee anlaşması halinde burada başarılı olacağına inandığını belirtti. Trabzonspor'un kalesini emanet etmek istediği Wolsburg'un kalecisi Simon Jentzsch'e İngiliz kulüplerinden Fulham'ın da transfer teklifinde bulunduğu belirtildi. Babası da Almanya'da teknik direktör olan Simon'un Wolsburgla 2011’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Alman Milli takımının 2006 da Asya turnuvasında kalesini koruyan Simon'a İngiliz kulüplerinden Fulham'ın yanı sıra Aston Villa ve West Bronvich Albion’dan da teklif geldiği kaydedildi. Simon'un penaltı atışlarında yaptığı başarılı kurtarışlar nedeniyle Alman kaleciye Wolsburglu taraftarlar “Penaltı katili” lakabını taktığı kaydedildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #133 : Nisan 16, 2008, 06:03:03 ÖS » |
|
Simon için Bonservis Uyarısı Trabzonspor’un her dönem transferlerden ağzı yandı. Menajerler yüzünden bonservisi elinde olan oyunculara bile para ödemek zorunda kaldı.
KALECİ SİMON KONUSUNDA
YÖNETİME BONSERVİS UYARISI
Alman kalecide bonservisi elinde olan futbolculardan birisi. Simon’un Trabzonspor’a transfer haberleri Alman basınında da büyük yankı buldu. Alman gazeteleri bonservisi elinde olan Simon Türkiye yolcusu olarak duyurdu.
Wolfsburg kulübü gözden çıkardığı Kaleci Simon Jentzsch’e her türlü kolaylığı sağlayacağını ve bonservisini ücretsiz verebileceğini kendisine taahhüt etti. Bordo mavili yönetim bütün bunları göz önüne almalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
billybay
|
 |
« Yanıtla #136 : Nisan 16, 2008, 09:08:08 ÖS » |
|
Trabzonspor'un dün akşam Trabzon'a getirdiği Almanya'nın VFL Wolfsburg takımının kalecisi Simon Jentzsch, tesisleri ve H. Avni Aker Stadı'nı gezdi. Trabzonspor'un dün akşam Trabzon'a getirdiği Almanya'nın VFL Wolfsburg takımının kalecisi Simon Jentzsch, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nı gezdi.
Kulüp profesyonel idari işler sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu ve menajeriyle birlikte önce Şana mevkisinde, kalması için planlanan evi inceleyen Jentzsch, daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni gezdi.
Kulüp yetkililerinden tesisler hakkında bilgi alan Jentzsch, buradan Hüseyin Avni Aker Stadı'na giderek statta incelemelerde bulundu.
Gazetecilere açıklama yapmayan Alman kalecinin, yarın sabah Trabzon'dan ayrılarak Almanya'ya döneceği, transfer için kararını da gelecek hafta vereceği öğrenildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasan tahsin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #137 : Nisan 16, 2008, 09:13:21 ÖS » |
|
Adam tatile mi geliyor anlamadım ki  Yok şehiri gezdi, yok statta incelemelerde bulundu, işimiz kalmadı bir de futbolcu pışpışlıyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|