AvniAker.net/FORUM Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
PORTAL Forum Yardım Giriş Yap Kayıt

Anket
Soru: Yönetimimiz transferde başarılı olabilir mi ?
Evet - 223 (81.7%)
Hayır - 19 (7%)
Kararsızım - 31 (11.4%)
Toplam oy: 260

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: 2008-2009 Transfer Sezonu
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2642 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 119524 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 [133]   Aşağı git
  Yazdır  

Gönderen Konu: 2008-2009 Transfer Sezonu  (Okunma Sayısı 119524 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
akal_61

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Onlayn Durumu Offline Offline
4 Bilgileri Cinsiyet: Bay
Karne Numarası Üye No: 13888
Mekan Yer: TRABZON
7 Bilgileri Yaş: 23
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 712
İletişim
« Yanıtla #2640 : Mayıs 04, 2009, 05:09:49 ÖS »

takımda kalabilecek 2 yabancı oyuncu var olarda song,yattara gerisi yalan,calenin yerine çağlar birinci,colman yeterli değil anca bursa,kayseri,antepte oynayabilecek bi oyuncu onun yerine gökhan inler gibi bi oyuncu,tolga,onur silvanın yerine çok rahat oynar,isakı söylemeye gerek yok,fatih tekke garandi,alanzinyo top almak için hiç uğraşmıyor boyuna çalım bi takımda 2 tane baskı yapmayan top çalmaya uğraşmayan adamın varsa işin zor onun için ya yattara yada alanziyo.

şaşırdımm Huh?
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

üryan geldim, yine üryan giderim...

Tasovali

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 12857
Mekan Yer:
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.344
İletişim
« Yanıtla #2641 : Mayıs 04, 2009, 07:04:08 ÖS »

Aklim almadi yoksa ben yanli$ $eylermi okuyorum Allanzinho,Colman,Cale bu nedir yav kabus gibi bunlar bizim gelecegimiz deyilmi idi gelecekten niye vaz gecildi $imdi ? Bazi maclarda Allanzinhodan yeterli verim alamadik ama bitmi$ ligin yorgun ve dikkati dagilmi$ oyuncusunu aldik takimla bir hazirlik kampi gecirsin bir görelim 6 milyondan kapi acilacak olan Allanzinho,yu Cale bana göre en iyi yabanci Colman malum onu  ve oynunu sevmeyen taraftarimiz yoktur bu haberlerin asparagas olmasini umuyor ve diliyorum  Angry
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

ibrahim61

Soran olursa cok uzaklarda

Üye Grubu AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 495
Mekan Yer: yolcudur abbas baglasan durmaz
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.269
İletişim

ARTIK BU ADAM YOK BURDA

« Yanıtla #2642 : Mayıs 04, 2009, 08:15:33 ÖS »

Aklim almadi yoksa ben yanli$ $eylermi okuyorum Allanzinho,Colman,Cale bu nedir yav kabus gibi bunlar bizim gelecegimiz deyilmi idi gelecekten niye vaz gecildi $imdi ? Bazi maclarda Allanzinhodan yeterli verim alamadik ama bitmi$ ligin yorgun ve dikkati dagilmi$ oyuncusunu aldik takimla bir hazirlik kampi gecirsin bir görelim 6 milyondan kapi acilacak olan Allanzinho,yu Cale bana göre en iyi yabanci Colman malum onu  ve oynunu sevmeyen taraftarimiz yoktur bu haberlerin asparagas olmasini umuyor ve diliyorum  Angry

aynen bende anlam veremiyorum bu haberlere zaten  hepside süper oynuyor alanzinho hele bi kampa girsin orada göstercek kendini eminim digerleri malum umarım satmazlar asrın hatası olur
Bu Sayfayı Paylaşın;

ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR

Sayfa: 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 [133]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: