AvniAker.net/FORUM Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
PORTAL Forum Yardım Giriş Yap Kayıt

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Gustavo Colman Hakkındaki Görüşleriniz
Cevap SayisiCevap Sayisi: 987 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 27514 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 50   Aşağı git
  Yazdır  

Gönderen Konu: Gustavo Colman Hakkındaki Görüşleriniz  (Okunma Sayısı 27514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.kkedit.

Üye Grubu AAN-Katılımsız Üye
Yıldızlı Rütbe *
Onlayn Durumu Offline Offline
4 Bilgileri Cinsiyet: Bay
Karne Numarası Üye No: 5385
Mekan Yer: AAN TRABZON
7 Bilgileri Yaş: 22
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 13
İletişim

Üç Büyük Yok Tek Büyük Var O Da TRABZONSPOR..!!

« : Mayıs 23, 2008, 03:50:44 ÖS »

Gustavo Colman

Oynadığı Kulüpler : Chacarita Juniors , Los Funebreros , K.F.C. Germinal Beerschot
Sözleşme Bitiş Tarihi : 2013
Doğum Tarihi : 19 Nisan 1985
Doğum Yeri :  Buenos Aires’in Pilar
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2008, 03:52:24 ÖS Gönderen: Karadeniz Kaplanı »

.kkedit.

Yıldızlı Rütbe *
Karne Numarası Üye No: 5385
Mekan Yer: AAN TRABZON
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 13
İletişim

Üç Büyük Yok Tek Büyük Var O Da TRABZONSPOR..!!

« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2008, 04:42:40 ÖS »

Colman'ın kariyeri

Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman 19 Nisan 1985 tarihinde Buenos Aires’in Pilar kentinde dünya geldi.

Kariyerine 2003 yılında Arjantin Primera ligi takımlarından Chacarita Juniors’da başladı. Daha sonra yine Arjantin’in Los Funebreros takımına transfer oldu. Colman 2006 yılında Belçika’nın K.F.C. Germinal Beerschot takımıyla sözleşme imzaladı.

Burada gösterdiği performansla kısa süre içerisinde ilk onbirde kendine yer buldu. Colman, Germinal Beerchot formasıyla iki sezonda forma giydiği 45 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandırdı.
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

karanlıgın günesi

UniVerStY
Sitedeki Unvanı AAN- Moderatör

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 6120
Mekan Yer: Tokat/Niksar
7 Bilgileri Yaş: 19
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.669
İletişim

Karanlığın Güneşi

« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2008, 04:49:18 ÖS »

haydi hayırlısı diyelim inşallah hayırlı olurlar
Bu Sayfayı Paylaşın;

BeNi TaNıYaN BiLiR... bİlEn AnLaR... aNlAyAn SuSaR... aNlAmAyAn UZARRR...

esra_ts

Sitedeki Unvanı Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2008, 05:31:47 ÖS »

Colman İstanbul'a geldi

Trabzonspor'un uzun bir süreden beri peşinde olduğu Gustavo Colman İstanbul'a geldi.

Trabzonspor'un Belçika'nın Germinal Beerschot takımından uzun uğraşlar sonucu transfer ettiği 23 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman Türkiye'ye geldi.

Trabzonspor'un ilk Arjantinli futbolcusu olarak beş yıllık sözleşmeye imza atan Gustavo Colman, teknik direktör Ersun Yanal ve tangocunun transferi için uzun uğraşlar veren bordo mavili kulübün mali saymanı Mahmut Aksu, Türk Hava Yolları'nın(THY)  tarifeli uçağıyla dün saat 15:30'da Brüksel'den İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere büyük bir takımda top koşturacağı için çok heyecanlandığını belirten Colman, “Türkiye'deki Arjantinlilerle transferim hakkında konuşmadım. Trabzonspor'un büyük bir takım olduğunu biliyordum. Şampiyonluk görmeye geldim. Bu takımda top koşturacağım için çok mutluyum” dedi. Trabzonspor formasıyla basın mensuplarına poz veren Colman ve yöneticiler saat 17:30 uçağıyla Trabzon'a geçti.

Bu Sayfayı Paylaşın;

dilemma_

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 10857
Mekan Yer: İstanbuL
7 Bilgileri Yaş: 28
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.453
İletişim

Eziksiniz EZİK!

« Yanıtla #4 : Mayıs 23, 2008, 08:46:04 ÖS »

Youtube'dan bir yorum;

''bir besiktaslı olarak üzüldüm bu adam resmen virtiöz hollandada yasıyorum ama belcikaya maca gideriz trabzon yerine besiktas alsaydı keske iyi iş cıkardı trabzonspor kutlarım kardeş kulube hayırlısı olsun.. vertigo ahmet ''
Bu Sayfayı Paylaşın;

esra_ts

« Yanıtla #5 : Mayıs 23, 2008, 09:52:20 ÖS »

Colman Trabzon'da

Trabzonspor'un yeni transferi Colman, Başkan Şener Mali sayman Mahmut Aksu ile birlikte Trabzon'a geldi.

Colman'ı Trabzon Havaalanı'nda Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel sekreter Hasan Yener, Futbol Şube sorumlusu İhsan Alioğlu, yöneticiler Levent Erkuloğlu, Celil Hekimoğlu,ve  Kenan Sönmez karşıladı.

Gustavo Colman'ı Trabzon Havaalanında az sayıda taraftarların karşılamaması dikkat çekerken Farozlu Taraftarlar derneği ve başkan ve yönetim kurulu karşılayarak çiçek verdi.

Başkan Şener havalimanında yaptığı açıklamada transferlerin devam edeceğini belirterek” Hırvat Cale de gelecek. Arjantinli Colman ve Oftaş'dan aldığımız Giray yarın imzalayacaklar.Görüşmelerimiz sürüyor.Güçlü bir Trabzonspor yaratmanın peşindeyiz”dedi.

Colman ise Trabzon havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Arjantinli futbolcu Türkiye'ye ilk kez geldiğini ifade ederek Trabzonspor'u biliyorum. Ancak kenti ilk kez göreceğim. Trabzonspor'a kariyerimi geliştirmek için geldim. Trabzonspor'da tanıdığım futbolcular var.

Buradan Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gecen Colman ardından da yönetim kurumlu üyeleriyle birlikte yemeğe gitti.Colman yarın 12 00 da düzenlenecek imza töreniyle sözleşme imzalayacak.

Bu Sayfayı Paylaşın;

ishakonat

Üye Grubu AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 6115
Mekan Yer: bursa-gemlik/////amasya-TAŞOVA
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.642
İletişim

Afra Tafra Afra Tafra

« Yanıtla #6 : Mayıs 23, 2008, 10:08:18 ÖS »

colman supersin videolarını izledim ne arapaslar atmışsın.
Bu Sayfayı Paylaşın;

kupasız bir ömur ama sensiz asla TRABZONSPOR

dilemma_

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 10857
Mekan Yer: İstanbuL
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.453
İletişim

Eziksiniz EZİK!

« Yanıtla #7 : Mayıs 23, 2008, 10:51:19 ÖS »

O paslarla Yattara ve Umut'un buluşacağı anlar gözümde canlandı. Birde Rukavina buluşursa ..
Bu Sayfayı Paylaşın;

ergünTS

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 11103
Mekan Yer: Antalya
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.592
İletişim

bordoyla mavi kefenim olsun!!

« Yanıtla #8 : Mayıs 23, 2008, 11:35:30 ÖS »

kadro super oluyo vallaha hayırlısıylaa!!!
Bu Sayfayı Paylaşın;

billybay

KADERİMSE ÇEKERİM..
Sitedeki Unvanı AAN- Moderatör

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 3181
Mekan Yer: ESKİŞEHİR
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.210
İletişim
« Yanıtla #9 : Mayıs 23, 2008, 11:43:11 ÖS »

Colman orta sahada oynuyor ve mücadeleci futboluyla hırçın bir görüntülü sergiliyor.
Kariyeri boyunca 4 gol atan Colman defansa yönelik bir orta saha oyuncusu. Mücadeleci futbolu seven ve adam markajında adeta rakibe yapışan Colman yaptığı asistlerle de arkadaşlarını pozisyonlara sokabiliyor.
Tangocu geçen yıl takımının 3 golünün asistini yaptı. Colman geçen sezon 10 maçta 90 dakika sahada kaldı 1 gol attı 2 kırmızı gördü. Tangocu kupa dahil 21 mıçta oynadı. Colman ölü topları ve kornerleri de kullanıyor
19 Nisan 1985 doğumlu, 23 yaşında 1.75 boyunda Arjantin Pilar doğumlu, Juniors'ta 3 yılda hiç gol atamadı. Son takımı Beerschot'ta 4 gol attı
Bu Sayfayı Paylaşın;

oflu halit

« Yanıtla #10 : Mayıs 24, 2008, 06:07:33 ÖÖ »

Trabzonspor'un ilk Arjantinlisi

Trabzonspor, Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ı transfer ederek tarihinde ilk kez bir Arjantinli oyuncuyu bünyesine kattı.

Trabzonspor, Belçika'nın Germinal Beerschot takımında forma giyen Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ı transfer ederek tarihinde ilk kez bir Arjantinli oyuncuyu bünyesine kattı. Colman, Trabzonspor'un 69. yabancı oyuncusu oldu.

Trabzonspor, bugüne kadar 5 kıta, 31 ülkeden 69 yabancı oyuncu transfer etti. Bordo-mavili Karadeniz temsilcisi, bugüne kadar yaptığı yabancı transferlerin çoğunu 8 oyuncu ile Brezilya'dan yaptı.

Trabzonspor, 41 yıllık tarihinde en çok oyuncu transferini Brezilya'dan yaparken, Belçika'nın Germinal Beerschot takımında transfer ettiği Gustavo Colman ise Trabzonspor'un tarihindeki ilk Arjantinli oyuncu oldu. Bordo-mavili takım, 8 oyuncuyla en çok transferi Güney Amerika ülkesi olan Brezilya'dan yaparken, bu ülkeyi 6'şar oyuncuyla Gürcistan ve Yugoslavya takip etti. Bordo-mavili takımda 5'er Belçikalı ve Ukraynalı, 3'er Makedon ve Ganalı, 2'şer Alman, Çek, Nijeryalı, Polanyalı, Sırp, Hırvat ve Bulgar ve birer tane de Rumen, Danimarkalı, Azeri, Kamerunlu, İngiliz, Norveçli, Perulu, Arnavut, Avustralyalı, Fransız, Güney Koreli, Gineli, Belaruslu, Hollanda, Mısırlı, İsveçli ve Arjantinli futbolcu transfer etti.

Trabzonspor'un Zagreb'de 4 yıllık sözleşme imzaladığı Hırvat oyuncu Hrvoje Cale'den sonra Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ı 5 yıllığına renklerine bağlayarak ikinci yabancı transferini gerçekleştirmiş oldu. Bordo-mavili takım, transferde bu sezon Ceyhun Gülselam, Hrjoje Cale ve Gustavo Colman ile sözleşme imzaladı.

Sadri Şener'in de Trabzonspor'da başkanlık yaptığı bütün dönemlerde, Victor, Yuri, Cizyo, Gusiev, Kotehorov, Beradze, Şota ve Arçil, Hrvoje Cale ve Gustavo Colman ile sözleşme imzalandı.

Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman, 19 Nisan 1985 tarihinde Buenos Aires'in Pilar kentinde dünya geldi. Kariyerine 2003 yılında Arjantin Primera ligi takımlarından Chacarita Juniors'da başladı. Daha sonra yine Arjantin'in Los Funebreros takımına transfer oldu. Colman 2006 yılında Belçika'nın Germinal Beerschot takımıyla sözleşme imzaladı. Burada gösterdiği performansla kısa süre içerisinde ilk onbirde kendine yer buldu. Colman, Germinal Beerchot formasıyla iki sezonda forma giydiği 45 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandırdı.
Bu Sayfayı Paylaşın;

esra_ts

« Yanıtla #11 : Mayıs 24, 2008, 08:32:39 ÖÖ »

Colman, tam isabet!

Arjantinli´yi Belçika Ligi´nden tanıyan teknik adam Fuat Çapa, Trabzonspor´un çok iyi bir seçim yaptığını söyledi.

Sürpriz çıkışları var’

“Colman, ön libero ve orta sahanın ortasında oynayabilen bir isim. Aynı zamanda çok koşan, top kazanan, oyunu iyi başlatan bir futbol kültürüne sahip. Uyum süresi gibi bir zaman geçmeden, hemen takıma katkı sağlayacağı düşüncesindeyim. Çünkü Ersun Yanal’ın oyun felsefesine uyacaktır. Gole yakın bir oyuncu olduğunu söyleyemem ama ikinci bölgeden, yani orta alandan üçüncü bölgeye sürpriz girişler de yapabiliyor. Trabzonspor kaliteli bir transfer yaptı.”

Başkan’la Trabzon’a geldi

Trabzonspor’un Belçika’da 5 yıllık sözleşme imzaladığı Arjantinli futbolcu Gustavo Colman dün akşam Başkan Sadri Şener ve Genel Sayman Mahmut Aksu ile Trabzon’a geldi. Başkan Şener, havaalanında yaptığı açıklamada Manisasporlu Burak’ın transferinde yarın kesinlik kazandıracaklarını belirterek, “Şu ana kadar Gustavo, Cale, Ceyhun ve Giray ile anlaştık. Selçuk ve Burak için görüşmelerimiz sürüyor. Bunun dışında 7 tane de genç futbolcu aldık” dedi. Öte yandan Colman yarın 12.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sözleşme imzalayacak.
Bu Sayfayı Paylaşın;

oflu halit

« Yanıtla #12 : Mayıs 25, 2008, 06:47:01 ÖÖ »

Resital verecek

Trabzon'un Belçika takımı Germinal'den transfer ettiği Colman, iddialı konuştu. Arjantinli futbolcu, bordo-mavili takımda oynayacağı futbolla taraftarlara resital sunacağını belirterek, "Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.

KUPA SÖZÜ
Trabzonspor Müzesi'ni gezen Arjantinli, alınan kupaları 
merakla inceledi. Yetkililerden kupaların hikayelerini öğrenen Colman, yeni sezonda mutlaka bu müzeye kupa koyacaklarını belirtti
Bu Sayfayı Paylaşın;

oflu halit

« Yanıtla #13 : Mayıs 26, 2008, 06:45:13 ÖÖ »

Colman'a 2 tercüman

Trabzonspor'da, Colman'ın iki tercümanı olacak. Arjantinli oyuncu kendi tercümanını yanında getirmekte ısrar etmesine rağmen Trabzonspor yönetimi de İspanyolca bilen başka bir tercüman ile anlaştı. Tömer Dil Kursu elindeki tek tercümanı böylece Trabzonspor'a vermiş oldu. 

Bu Sayfayı Paylaşın;

esra_ts

« Yanıtla #14 : Mayıs 26, 2008, 12:31:39 ÖS »

Colman: Savaşan futbolcuyum

Bordo-mavililerin yeni transferi Gustavo Golman, Trabzonspor gibi büyük bir takımda maestro gibi güzel işler yaparak, özel bir oyuncu olacağını söyledi.
Bordo-mavililerin yeni transferi Gustavo Golman, Trabzonspor gibi büyük bir takımda maestro gibi güzel işler yaparak, özel bir oyuncu olacağını söyledi.

Trabzonspor'un Belçika'nın Germinal Beeschot takımından transfer ettiği Arjantinli Colman, yaptığı açıklamada, transfer teklifi aldığından Trabzonspor'u araştırdığını ve Türkiye'nin dört büyük kulübünden biri olduğunu öğrendiğini belirterek, ''Bu özelliği olmasaydı Trabzonspor'a gelmeyi düşünmezdim'' dedi.

Bordo-mavili kulübün yoğun isteğinin kendisini etkilediğini dile getiren Colman, ''Kulüp başkanımızdan teknik direktörümüze kadar herkes bana farklı olduğumu hissettirdi. Bu değere karşılık vereceğim'' diye konuştu.
Colman, farklı oyuncuların bunu büyük takımlarda gösterecekleri performansla ortaya koyacaklarını ifade ederek, ''Trabzonspor gibi büyük bir takımda maestro gibi güzel işler yaparak özel bir oyuncu olacağım. Trabzonspor'un benden beklentileri olduğu gibi, ben de kendi hedeflerim doğrultusunda burayı bir fırsat olarak görüyorum. Sahadaki özelliklerimle daha da büyüyerek, Avrupa'ya tekrar büyük bir yıldız olarak dönmek istiyorum. Trabzonspor Avrupa'da olsaydı güzel olurdu. Ancak gelecek sezondan sonra hak ettiği yeri alacak ve Avrupa arenasında başarıyla boy gösterecektir'' diye konuştu.

-''DÜDÜK ÇALINCA KALİTEMİ HERKES GÖRECEK''-

Kendisini tarif etmesinin anlamsız olacağını, düdük çaldığında kalitesini herkesin göreceğine inandığını belirten Colman, ''Trabzonspor'da kaldığım sürece iz bırakacak işler yapmak istiyorum'' dedi.

Colman, Arjantinde futbolun bir tutku olduğunu, Trabzon'da da futbolun bir tutku olduğunu yaşayarak gördüğün ifade eden Colman, şöyle devam etti:
''İmza günü şehirde dolaştım. Beni tanıyanlar fotoğraf çektirdi, imza aldı. Bu benim için bambaşka bir şey. Herkes beni görünce 'şampiyon, şampiyon'' diyordu. Öğrendim ki Trabzonspor 24 yıldır şampiyon olamıyormuş. İnsanlardaki özlem artık son aşamada. Bu sezon şampiyonluk için Trabzonspor'a elimden gelen katkıya yapacağım.''

-''SAVAŞAN BİR KİMLİĞE SAHİBİM''-

Colman, futbolun artık çok hızlı oynandığını dile getirerek, şunları söyledi:
''Durarak, yerinde figürler yaparak oynama dönemi bitti. Artık yıldızlar bile sahada en fazla mücadeleyi veren oyuncular oluyor. Savaşan bir kimliğe sahibim. Defansa yardım ettiğim gibi hücumda da takımım adına çoğu zaman ek güç olurum. Az gol atmış olabilirim, ama katkı yaptığım gol sayısı çok fazladır. Bu benim için daha önemli.''

Trabzonspor'un Avrupa'da bir çok başarısı bulunduğunu öğrendiğini belirten Colman, ''Son dönemlerde bir düşüş var, ama büyük takımlar her zaman böyle fırtınalar atlatır. Trabzonspor da atlatacaktır, buna inanıyorum'' dedi.
Bu Sayfayı Paylaşın;

ibrahim61

Soran olursa cok uzaklarda

Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 495
Mekan Yer: yolcudur abbas baglasan durmaz
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.269
İletişim

ARTIK BU ADAM YOK BURDA

« Yanıtla #15 : Mayıs 26, 2008, 01:10:57 ÖS »

valla bende bekliyom zaten sezon başlasın yeni transferler neler yapcak görcez savaşcımısın cephe alınanmı ak lan kara bellı olcak
Bu Sayfayı Paylaşın;

ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR

oflu halit

« Yanıtla #16 : Mayıs 26, 2008, 08:11:48 ÖS »

Colman: Savaşan futbolcuyum
26 Mayıs 2008 / 11:34

Trabzonspor'un Belçika'nın Germinal Beeschot takımından transfer ettiği Arjantinli Colman, yaptığı açıklamada, transfer teklifi aldığından Trabzonspor'u araştırdığını ve Türkiye'nin dört büyük kulübünden biri olduğunu öğrendiğini belirterek, ''Bu özelliği olmasaydı Trabzonspor'a gelmeyi düşünmezdim'' dedi.

Bordo-mavili kulübün yoğun isteğinin kendisini etkilediğini dile getiren Colman, ''Kulüp başkanımızdan teknik direktörümüze kadar herkes bana farklı olduğumu hissettirdi. Bu değere karşılık vereceğim'' diye konuştu.
Colman, farklı oyuncuların bunu büyük takımlarda gösterecekleri performansla ortaya koyacaklarını ifade ederek, ''Trabzonspor gibi büyük bir takımda maestro gibi güzel işler yaparak özel bir oyuncu olacağım. Trabzonspor'un benden beklentileri olduğu gibi, ben de kendi hedeflerim doğrultusunda burayı bir fırsat olarak görüyorum. Sahadaki özelliklerimle daha da büyüyerek, Avrupa'ya tekrar büyük bir yıldız olarak dönmek istiyorum. Trabzonspor Avrupa'da olsaydı güzel olurdu. Ancak gelecek sezondan sonra hak ettiği yeri alacak ve Avrupa arenasında başarıyla boy gösterecektir'' diye konuştu.

-''DÜDÜK ÇALINCA KALİTEMİ HERKES GÖRECEK''-

Kendisini tarif etmesinin anlamsız olacağını, düdük çaldığında kalitesini herkesin göreceğine inandığını belirten Colman, ''Trabzonspor'da kaldığım sürece iz bırakacak işler yapmak istiyorum'' dedi.

Colman, Arjantinde futbolun bir tutku olduğunu, Trabzon'da da futbolun bir tutku olduğunu yaşayarak gördüğün ifade eden Colman, şöyle devam etti:
''İmza günü şehirde dolaştım. Beni tanıyanlar fotoğraf çektirdi, imza aldı. Bu benim için bambaşka bir şey. Herkes beni görünce 'şampiyon, şampiyon'' diyordu. Öğrendim ki Trabzonspor 24 yıldır şampiyon olamıyormuş. İnsanlardaki özlem artık son aşamada. Bu sezon şampiyonluk için Trabzonspor'a elimden gelen katkıya yapacağım.''

-''SAVAŞAN BİR KİMLİĞE SAHİBİM''-

Colman, futbolun artık çok hızlı oynandığını dile getirerek, şunları söyledi:
''Durarak, yerinde figürler yaparak oynama dönemi bitti. Artık yıldızlar bile sahada en fazla mücadeleyi veren oyuncular oluyor. Savaşan bir kimliğe sahibim. Defansa yardım ettiğim gibi hücumda da takımım adına çoğu zaman ek güç olurum. Az gol atmış olabilirim, ama katkı yaptığım gol sayısı çok fazladır. Bu benim için daha önemli.''

Trabzonspor'un Avrupa'da bir çok başarısı bulunduğunu öğrendiğini belirten Colman, ''Son dönemlerde bir düşüş var, ama büyük takımlar her zaman böyle fırtınalar atlatır. Trabzonspor da atlatacaktır, buna inanıyorum'' dedi.

Bu Sayfayı Paylaşın;

ibrahim61

Soran olursa cok uzaklarda

Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 495
Mekan Yer: yolcudur abbas baglasan durmaz
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.269
İletişim

ARTIK BU ADAM YOK BURDA

« Yanıtla #17 : Mayıs 27, 2008, 12:08:26 ÖÖ »

Yeni transferlerimiz Gustavo Colman ve Giray Kaçar, kulübümüzün tarihi başarılarının sergilendiği müzeyi ziyaret etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni sonrası yeni transferlerimiz Başkanımız Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Akçaabat Körfez Restaurant bir yemek yedi. Yemek sonrası Sadri Şener Merkezi’ndeki müzemizi ziyaret eden Colman ve Giray, kulübümüzün tarihi ve müzede yer alan kupalar hakkında bilgiler aldı. Başarılı oyuncular daha sonra TS Clup mağazasını gezdiler.

Arjantinli oyuncumuz Gustavo Colman müze ziyareti sonrası yönetim kurulu üyemiz Sırrı Eren ile birlikte Şana Mevkii’nde oturması planlanan siteyi gezdi.

Bu Sayfayı Paylaşın;

Emre06

Yıldızlı Rütbe *
Karne Numarası Üye No: 7243
Mekan Yer: ANKARA
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 2
İletişim
« Yanıtla #18 : Mayıs 27, 2008, 12:14:24 ÖÖ »

sezonun en iyi transferi bence giray burda anakrada maclarını çok izledimm..ve gercekten süper aslında onun ekürü ilhan var sanırım oftaşş ta o da olsa tam süper olurduuu
Bu Sayfayı Paylaşın;

ishakonat

Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 6115
Mekan Yer: bursa-gemlik/////amasya-TAŞOVA
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.642
İletişim

Afra Tafra Afra Tafra

« Yanıtla #19 : Mayıs 27, 2008, 12:16:00 ÖÖ »

giray guzel transfer oldu valla
Bu Sayfayı Paylaşın;

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 50   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: