- Gönderen:
Sema05
- Çarşamba, 28 Temmuz 2010 20:35
Takımımız Avrupa'daki son hazırlık maçında bugün Hollanda 2.Lig takımlarından Fortuna Sittard'ı 1-0 mağlup etti.
Giriş Yap
Konu
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
Kullanıcı Adı:
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Şifre:
1.207
149.537
Toplam üye
: 13.610
Son üye:
Ofluu61
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
>
TRABZONSPOR
>
FUTBOLCULAR
>
Eski Futbolcularımız
>
Tony Sylva Hakkındaki Görüşleriniz
Konu Bilgileri
Konu Basligi
Konu
: Tony Sylva Hakkındaki Görüşleriniz
Cevap Sayisi
Cevap Sayisi
: 785 cevap var
Okunma Sayısı
Okunma Sayısı
21561 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa:
[
1
]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
...
40
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Tony Sylva Hakkındaki Görüşleriniz (Okunma Sayısı 21561 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.kkedit.
Üye Grubu
AAN-Katılımsız Üye
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 5385
Mekan
Yer: AAN TRABZON
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
Üç Büyük Yok Tek Büyük Var O Da TRABZONSPOR..!!
Tony Sylva Hakkındaki Görüşleriniz
«
:
Haziran 28, 2008, 05:50:44 ÖS »
Doğum Yeri :
Guediawaye-Senegal
Doğum Tarihi :
17 Mayıs 1975
Oynadığı Takımlar :
Ajaccio-Monaco-Lille
Sözleşme Bitiş Tarihi :
2010
Bu Sayfayı Paylaşın;
karanlıgın günesi
UniVerStY
Sitedeki Unvanı
AAN- Moderatör
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 6120
Mekan
Yer: Tokat/Niksar
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
Karanlığın Güneşi
Ynt: Tony Sylva Hakkındaki Görüşleriniz
«
Yanıtla #1 :
Haziran 28, 2008, 06:02:06 ÖS »
tipinden ve durusundan iyi kaleci olduğunu süzdüm hayırlı olacağına inanıyorum..inşallah iyi bir abilik yapar ve yetiştirir tolga ile onuru hayırlısı olsun diyorum...
Bu Sayfayı Paylaşın;
BeNi TaNıYaN BiLiR... bİlEn AnLaR... aNlAyAn SuSaR... aNlAmAyAn UZARRR...
mehhmett
Sitedeki Unvanı
Ziyaretçi
«
Yanıtla #2 :
Haziran 28, 2008, 10:03:40 ÖS »
bence kaleye duvar ördük zaten kaleci olduğu tipinden belli hayırlı olur inşh
Bu Sayfayı Paylaşın;
ibrahim61
Soran olursa cok uzaklarda
Üye Grubu
AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 495
Mekan
Yer: yolcudur abbas baglasan durmaz
Katılım Sayısı
İletişim
ARTIK BU ADAM YOK BURDA
«
Yanıtla #3 :
Haziran 28, 2008, 10:09:51 ÖS »
hayırlı olsun trabzonspor ve biz taraftarlar için umarım süper kalecilik yapar gecit vermez kımseyeee
Bu Sayfayı Paylaşın;
ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR
Beşikdağlı
Her İnsanda Kesinlikle Ortak Bir Özellik Vardır
Sitedeki Unvanı
AAN- Site Yöneticisi
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 7299
Mekan
Yer: Trabzon-Beşikdüzü
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
«
Yanıtla #4 :
Haziran 28, 2008, 10:58:22 ÖS »
Bize en büyük katkısı gençkalecilere örnek olması ve tecrübe kazanmaları ile olacak ve inşallah şampiyonluktada etkili rol oynayacaktır.
Bu Sayfayı Paylaşın;
ağasarlim
AĞASARLI
Üye Grubu
AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 3197
Mekan
Yer: bursa
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
sis dağı yaylası ağasarın aynası (şalpazarı)
«
Yanıtla #5 :
Haziran 28, 2008, 11:19:13 ÖS »
iyi bir kaleci olduğu belli ama ben kaleci alınmasını istemezdim
Bu Sayfayı Paylaşın;
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
Canislupus
Üye Grubu
AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 7373
Mekan
Yer: Artık - Tokat/Zile
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
CENNET MEMLEKETİM
«
Yanıtla #6 :
Haziran 29, 2008, 12:40:27 ÖÖ »
Gençlere iyi bir hoca olmasından ziyade kalede olduğu sürede gözümüz arkada kalmaz inşallah.
Bu Sayfayı Paylaşın;
"Varlığımızın kıymetini bilmeyini yokluğumuzla terbiye ederiz..."
Mustafa BAYRAK
ergünTS
Üye Grubu
AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 11103
Mekan
Yer: Antalya
Katılım Sayısı
İletişim
bordoyla mavi kefenim olsun!!
«
Yanıtla #7 :
Haziran 29, 2008, 01:06:17 ÖÖ »
cok guzel oldu allah utandırmasın ıyı işler yapacaktırr!!
Bu Sayfayı Paylaşın;
.kkedit.
Üye Grubu
AAN-Katılımsız Üye
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Mekan
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
«
Yanıtla #8 :
Haziran 29, 2008, 01:45:38 ÖÖ »
Tony Mario Sylva’nın kariyeri
Takımımızın yeni kalecisi Tony Mario Sylva 17 Mayıs 1975 tarihinde Guediawaye’de dünyaya geldi.
1.85m boyunda 77 kg. ağırlığında olan oyuncu 79 defa Senegal Milli Takımı formasın giydi. 1995 -2004 yılları arasında Monaco kadrosunda bulunan Sylva 1996-07 sezonunda Epinal, 2000-2001’de Ajaccio takımlarında kiralık olarak forma giydi. 2004 yılında Lille’e transfer olan Sylva 208 yılına kadar bu ekipte 133 maçta görev aldı. Monaco’yla 1999-2000 sezonunda Fransa 1 ligi’nde şampiyonluk gören Sylva aynı takımla 2002-2003 sezonunda ikinci oldu. Tecrübeli kaleci 2004-2005 sezonunda da Lille formasında Fransa Ligi’ni ikinci sırada tamamladı. Sylva 2002 ve 2005 yılarında Afrika’nın en iyi kalecisi seçildi.
Bu Sayfayı Paylaşın;
omenn61
Üye Grubu
AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 11203
Mekan
Yer: İstanbul/Esenler
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
Trabzonspor'lu Olmak Ayrıcalıktır...
«
Yanıtla #9 :
Haziran 29, 2008, 10:46:53 ÖÖ »
allah hayırlı eylesin takımımıza
Bu Sayfayı Paylaşın;
http://yfrog.com/58resimqj
Karadeniz'in Sesi Karadeniz Tv
oflu halit
Sitedeki Unvanı
Ziyaretçi
«
Yanıtla #10 :
Haziran 29, 2008, 10:58:41 ÖÖ »
TONY ,TOLGA VE ONUR'A GÖNDERME YAPT
Trabzonspor’un Senegalli kalecisi Tony Mario Sylva imzayı atar atmaz kalede rekabet edeceği Onur Recep Kıvrak,Tolga Zengin ve Yakup Bugun’e göndermesini yaparak Fransa’ya uçtu.
AFRİKA KAPLANINDA TOLGA
VE ONUR’A AÇIK GÖNDERME
Trabzonspor’un Senegalli kalecisi Tony Mario Sylva imzayı atar atmaz kalede rekabet edeceği Onur Recep Kıvrak,Tolga Zengin ve Yakup Bugun’e göndermesini yaparak Fransa’ya uçtu.
Yaşım daha genç diyen Sylva” Kimse beni hafife almasın yaşlı falan değilim. Ben genç bir kaleciyim. Tecrübeliyim. Rekabeti severim. Trabzonspor’un kalecileri ise bana göre genç. Onların benden öğreneceği çok şey var. Tecrübelerimden faydalanabilirler. Onlar için ben bir şansım”dedi..
Tony’nın gelmesi ile birlikte bordo mavili kalede inanılmaz bir rekabetin yaşanacağı açıkça belli oldu. İyi olanın kalede yer alacağı düşünülürse rekabetten de kalite doğacak.
Bu Sayfayı Paylaşın;
oflu halit
Sitedeki Unvanı
Ziyaretçi
«
Yanıtla #11 :
Haziran 29, 2008, 07:36:06 ÖS »
Geçmişi biliyor Sylva, kulübün geçmişini araştırdığını ve yeni başarılar için geldiğini söyledi
Trabzonspor’un transfer bombaları devam ediyor. Bordo-mavili yönetimin uzun süredir gündeminde olan Tony Sylva’ya bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç, Hamburglu gurbetçi Fatih Altındağ ile de bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sylva’nın Trabzonspor’dan yıllık 850 bin Euro alacağı öğrenildi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu ile Kulübün Fransa Temsilcisi Burhan Seviğ de katıldı. Alioğlu yaptığı kısa konuşmada, camiaya yakışır transferlere devam ettiklerini belirterek, "Kaleci ihtiyacımızı da Sylva transferiyle tamamladık. Fatih Altındağ da Trabzonspor’a kazandırdığımız genç bir futbolcu arkadaşımız. Sadece bu yılın değil, gelecek yılların takımı da oluşturuyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Trabzonspor adına her şey güzel olacak" dedi.
Tecrübem Trabzonspor için
Trabzonspor’un Fransa’nın Lille takımından transfer ettiği 32 yaşındaki Senagalli Tony Sylva umut dolu mesajlar verdi, Sylva, futbol yaşantısı boyunca çok gezdiğini ve Trabzonspor’un son durak olmadığını belirterek, "Ben henüz 32 yaşındayım ve kendimi de çok zinde hissediyorum. Trabzonspor kalecilerine ve futbolcu arkadaşlarıma tecrübemi aktaracağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Trabzonspor konusunda bir araştırma yaptım ve geçmişinin büyük başarılarla olduğunu öğrendim. Şimdi bu başarılara yenisini eklemek istiyorum" dedi. Transferinin gecikmesiyle ilgili olarak da konuşan Sylva, "Senagal milli takımının kaptanı olduğum için maçlara konsantre olmam gerekiyordu. Ayrıca primleri spordan sorumlu bakanımızla birlikte belirlememiz gerektiği için gecikmemiz oldu. Aksi bir durum söz konusu değildi" dedi.
Trabzonsporluyum
Yeni transferler müzeyi ziyaret ettiler. Trabzonspor’un 20’inci transferi Hamburglu Fatih Altındağ ise Bordo-mavili takımın hayranı olduğunu belirterek, "Kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum. Niğdeli olmama rağmen Trabzonspor sevgisi içime işledi. Şimdi burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Ara takımın ismi Trabzon Karadenizspor
Ara takım olarak Trabzonspor’un bünyesine kazandırılan 1461 Trabzon Değirmenderespor Kulübü’nün adı dün yapılan toplantıda Trabzon Karadenizspor olarak değiştirildi. Bu arada Karadenizspor yönetimini Bakan Faruk Özak ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
Bu Sayfayı Paylaşın;
.kkedit.
Üye Grubu
AAN-Katılımsız Üye
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Mekan
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
«
Yanıtla #12 :
Haziran 30, 2008, 02:20:14 ÖÖ »
Kariyeriyle kendisini ıspatlamış tecrübeli ve kaliteli bir isim. Takımımıza ve genç kalecilerimize fayda sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah bizi yanıltmaz..
Bu Sayfayı Paylaşın;
esra_ts
Sitedeki Unvanı
Ziyaretçi
«
Yanıtla #13 :
Haziran 30, 2008, 09:11:25 ÖÖ »
Kaleci Sylva: Faydalı olacağım
İki kez Afrika’da yılın kalecisi seçilen ve Avrupa’nın sayılı kalecileri arasında gösterilen Trabzonspor’un yeni file bekçisi Tony Sylva, “Bordo-Mavili forma altında büyük başarılara imza atacağız. Yöneticiler, beni almakla çok iyi iş yaptılar. Lig başladıktan sonra hiç pişman olmayacaklar. 15 yıldır Fransa’dayım. Bütün deneyimimi arkadaşlarıma da aktaracağım. Takıma faydalı olacağıma inanıyorum” dedi.
Bu Sayfayı Paylaşın;
ishakonat
Üye Grubu
AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 6115
Mekan
Yer: bursa-gemlik/////amasya-TAŞOVA
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
Afra Tafra Afra Tafra
«
Yanıtla #14 :
Haziran 30, 2008, 09:51:05 ÖÖ »
teçrubeli bir kaleyci gençlere öğretecek çok şeyi var onurla yakup için çok gusel oldu bu kaleyciyi almamız
Bu Sayfayı Paylaşın;
kupasız bir ömur ama sensiz asla TRABZONSPOR
omenn61
Üye Grubu
AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 11203
Mekan
Yer: İstanbul/Esenler
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
Trabzonspor'lu Olmak Ayrıcalıktır...
«
Yanıtla #15 :
Haziran 30, 2008, 11:02:41 ÖÖ »
yaa iyidir umarım geçmişi parlak bir kaleci
Bu Sayfayı Paylaşın;
.kkedit.
Üye Grubu
AAN-Katılımsız Üye
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Mekan
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
«
Yanıtla #16 :
Haziran 30, 2008, 01:09:37 ÖS »
Bu kaptanlar gemiyi zirveye taşır!
Trabzonspor'un '1 numaralı adamı' Tony Sylva'dan Karadeniz'e özel açıklamalar...
TONY:
“Song, yakın arkadaşım. İkimiz de milli takımların kaptanıyız. Trabzon’un gemisinin dümenini zirveye doğru kırıyor ve gidiyoruz”
TONY:
“Yaşıma değil, işime bakın. Beni almakla iyi iş yaptılar. Parayı tercih etsem, burda olmazdım. Afrikalıyım ama sorunlu değilim”
SORUNLU DEĞİLİM
Trabzonspor’un yeni ‘1 numarası’ Tony Sylva’da ilk özel röportajını Karadeniz’e verirken, “Para benim için hiç bir zaman değerli olmadı. Trabzon yeni heyecanlara yelken açmak için geldim” dedi. Trabzonspor’a transferinde özellikle görüşmeye geç geldiği için Genel Sayman Mahmut Aksu'nun resti ile karşılaştığı olayla ilgili olarak 'sorunlu' önyargısının oluşmasının yanlış olacağını belirten Tony, "Bu olayda hiç suçum yok. Milli takımın kaptanı olmam ve bu yöndeki görüşmeler nedeniyle geç kaldım. 15 yıldır profesyonelim ve bir tek sorunlu olayım olmadı. Afrikalıyım ama asla sorunlu değilim. Geçmişime bakan bunu görür. Burada da görecekler" dedi.
SONG YAKIN DOSTUM
Trabzonspor'un savunma kurgusunda kendisi ile birlikte tecrübe olarak Rigobert Song'u almasının yeni oluşturulan takım yapısında doğru adım olduğunu ifade eden Senegalli kaleci, "Song ile yıllara dayanan dostluğumuz var. Birlikte oynamamız bu yönde hem bizim hem de takım için büyük avantaj. İkimiz de milli takım kaptanları olarak, sorumluluğumuz fazla. Aynı sorumluluk duygusunu Trabzonspor'un başarısı yolunda taşıyacağız. Trabzonspor gemisine kaptan olarak biniyor ve dümeni zirveye kırıyoruz. Hedef; büyük başarılar" dedi.
PARAYI TERCİH ETMEM
Tony Sylva, kendisinin Trabzonspor tercihinde paranın hiçbir önem taşımadığını ifade ederek, "Eğer parayı tercih etsem, imza atmama dakikalar kala bile beni geri çağıran Lille'de kalır ve İngiltere'den maddi olarak büyük paralar kazanacağım iki kulübe gitmeyi tercih ederdim. Trabzonspor'un başarıya susamış büyük bir kulüp olması beni cezbetti. Yıllardır Fransa'dayım ve bu yönde değişimin adresinin böyle bir kulüp olmasının daha heyecan vereceğini düşündüğüm için burdayım" dedi.
PİŞMAN OLMAZLAR
Senegalli kaleci, yöneticilerin kendisini almakta ne kadar doğru bir iş yaptıklarını lig başlayınca herkesin göreceğini ifade ederek, "Beni transfer edenler, hiç pişman olmayacak. Trabzonspor'a tecrübemi aktarırken, burada yeni heyecanlar ile mutluluklar yaşamak istiyorum" diye konuştu. Fransa'nın en önde gelen kalecilerinden olduğunu ifade eden Tony Sylva, "Fransa liginde futbol hızlı oynanır ve gol atmak zordur. Hele de kalede ben varsam (gülüyor) Türk liginin futbol yapısını bilmiyorum ama bildiğim en önemli olgu ateşli taraftarların olması. Trabzonspor taraftarının bu yönde önde gelen kitle olması, benim için itici faktör" dedi.
MİRASIM BÜYÜK OLACAK
Trabzonspor'un yeni 1 numarası Tony, arkasında bekleyecek genç kalecilere büyük katkılar sağlayarak buradan ayrılacağını belirterek, "Belki futbolu burada bırakırım ama gitsem bile mirasım ile genç kaleciler Trabzonspor kalesini alıp, yıllarca bırakmazlar. Burada büyük başarılar yaşamak istiyorum" dedi.
Bu Sayfayı Paylaşın;
ofli_61
Sitedeki Unvanı
AAN- Moderatör
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 12102
Mekan
Yer: TRABZON-OF
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
Kanımız Ts rh pozitif, kansızlara duyurulur....
«
Yanıtla #17 :
Haziran 30, 2008, 04:01:36 ÖS »
Sözümün eriyim
Trabzonspor'un Fransa'nın Lille takımından transfer ettiği 33 yaşındaki Senegalli kaleci Tony Sylva umut dolu mesajlar verdi. Bordo-Mavili takımla birlikte büyük başarılara imza atmak istediğini dile getiren ve 2002-205 yılları arasında Afrika'nın en iyi kalecisi seçilen ama sonrasında önemli oranda düşüş yaşayan Sylva, futbol yaşantısı boyunca çok gezdiğini ve Trabzonspor'un son durak olmadığını belirtti. Kendisini, Fransa ve İngiltere liginden birçok kulübün istediğini belirten Sylva, “Trabzonspor'un adını duyduğumda iyi bir araştırma yaptım. Geçmişi çok iyi olan bir kulüp olarak tanımladım. Bundan önce oynadığım kulüplerde hiçbir sorun çıkarmadım. Verdiğim sözü her zaman tutarım” diye konuştu.
SONG-YATTARA BİR ŞANSTIR
Sylva takımdaki kaleciler için kendisinin bir şans olduğunu da dile getirirken, “Kadroda yer alan genç keleci Tolga Zengin, Onur ve Yakup benim tercümemden çok faydalanacaklar. Lille kulübünde oynadığımda ülkemin milli takımına gittiğimde de zamanında geriye dönerim. Futbol profesyonellik gerektirir. Kadroda Song'un ve Yattara'nın olmasına çok sevindim. Çünkü ikisini de yakın olarak tanıyorum. Yattara'yı Gine milli takımından, Song'u da futbol geçmişinden çok iyi biliyorum. Onlar benim için şanstır. Trabzon insanı çok sıcak kanlı sevecen. Burada herkesi futbola ve takımlarına aşık gördüm. Futbola ilgi ve alaka beni çok sevindirdi. Kalede rekabet olması beni hiçbir zaman yıldırmaz. Kim iyiyse o oynar” dedi.
Bu Sayfayı Paylaşın;
DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ
TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ
ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ
SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ
SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE
İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE
ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE
DUY ULAN SOYSUZ
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
sema05
Sitedeki Unvanı
Ziyaretçi
«
Yanıtla #18 :
Temmuz 01, 2008, 07:31:45 ÖÖ »
Çok iddialı açıklamalar yapmış.Hadi hayırlısı...Allah utandırmaz inşallah.
Bu Sayfayı Paylaşın;
turgi
AAN-ANTALYA TEMSİLCİSİ
Sitedeki Unvanı
AAN- Moderatör
Yıldızlı Rütbe
Onlayn Durumu
4 Bilgileri
Üye No: 9968
Mekan
Yer: AAN_talya
7 Bilgileri
Katılım Sayısı
İletişim
turgi'nin yeri
AYŞEM KAZIM_KOYUNCU TRABZONSPOR
«
Yanıtla #19 :
Temmuz 02, 2008, 07:47:21 ÖS »
valla ben tolga konusunda kararlıydım tek sansızlıgı onun takımda yardımcı olacak bir kaleci abisi olmamayısı. bu yüzden gecen sene cordobanın alınmasını cok istemiştim ama olmadı. sylva yı fazla tanımıyorum ama inş. aldıgımıza deger birisi cıkar. gecen sene afrikanın en iyi kalecisinin secilmiş olması bir seyi ifade etmiyor ona bakarsak moawad da gecen sene mısırın en iyisiydi ama biz göremedik
neyse yinede trabzonuma hayırlı ugurlu olsun kendisine aramıza hoşgeldin diyorum
Bu Sayfayı Paylaşın;
Sayfa:
[
1
]
2
3
4
5
6
7
8