|
|
|
 |
« Yanıtla #161 : Ağustos 31, 2008, 07:41:08 ÖÖ » |
|
Sylva milli takımda
Trabzonspor'un yeni transferi Tony Sylva, Senagal Milli Takımı'nın kampına katılmak üzere ülkesine gitti. Ayrıca Lille kulübü ile bonservis sorununun çözümlenmesi için Fransa'ya geçecek olan tecrübeli kaleci "Trabzon'da forma giyeceğim günü heyecanla bekliyorum" diye konuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esra_ts
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #162 : Eylül 01, 2008, 08:54:50 ÖÖ » |
|
Derbiye hazırım
"Artık çok mutluyum, Avni Aker'deki o muhteşem ambiansta bordo-mavili formayı giyip Beşiktaş'a karşı oynayabileceğim".
Stres geride kaldı
Senegal Milli Takımı'nın Cezayir ile yapacağı maçta görev alacak olan kaleci Tony Sylva, İstanbul Atatürk Havaalanı'nda taraftarlara müjde verdi. Bonservis sorununun FIFA'dan alınacak geçici lisans ile çözüleceğini belirten tecrübeli kaleci "Beşiktaş maçının önemini biliyorum. FIFA'dan gelen habere göre bordo-mavili formayı bu maçta giyeceğim. İki haftadır oynayamamak beni strese sokmuştu, artık çok mutluyum" dedi.
Bu kadro süper
Trabzonspor'un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Sylva sözlerini şöyle sürdürdü: "Ankaraspor maçını Avni Aker Stadı'nda seyrettim. Muhteşem bir seyirci var. Taraftarlara hayran kaldım. Sokakta gezerken bile büyük ilgi görüyorum. Ankaragücü maçını ise televizyondan izledim. Maçlar sentetik çimde oynatılmamalı. Yattara'ya çok üzüldüm. Colman ve Cale çok iyi, Umut ve Gökhan da süper golcü. Bu kadro muthiş, ligde büyük iş yapar."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fanatik_61
|
 |
« Yanıtla #164 : Eylül 01, 2008, 03:55:41 ÖS » |
|
Tony Sylva. Müthiş bir kaleci. Ben internette videolarını izledim. Bir kaç macınada bakmıstım. İyi bir kaleci. Tipinden belli zaten. Genç kalecilerimiz tolga ve onur a büyük katkısı olacaktır.
|
|
|
|
|
|
T urkiyede Varmi Trabzonum gibisi R ekorlarla doludur bu takimin mazisi A ma cekemiyorlar Aziz Yildirimdir birisi B osver sensin bu takimin en iyisi Z amani gelecek Avrupa yine duyacak sesimizi O zaman gorulecek Aziz Yildirimin yuz ifadesi N afile yikamaz bu takimi bir kisinin hilesi S aymakla bitmez bu takimin becerisi P arlaktir bu takimin gecmisi ve gelecegi O zaman gelecek ve dinecek sampiyonluk ozlemi R akibimiz yoktur bu karadeniz firtinasinin sesi!
|
|
|
|
|
|
fanatik_61
|
 |
« Yanıtla #165 : Eylül 02, 2008, 01:15:42 ÖS » |
|
İnşallah kaleye geçer. Marifetlerini görelim biraz yaa:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esra_ts
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #166 : Eylül 02, 2008, 02:33:46 ÖS » |
|
Sorun Artık Çözüldü
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fransa'nın Lille Kulübü'nde bonservisi bulunan kaleci Tony Sylva'nın bugün itibariyle Trabzonspor'un oyuncusu olduğunu söyledi!
Trabzonspor kaleci Tony Sylva'nın işini çöze kavuşturuyor. Genel Sekreter Hasan Yener Senegalli kalecinin bonbervis bedelini FİFA'nın vereceği karar ile belirleneceğini belirterek”Biz FİFA'nın verdiği izinle lisans çıkartacağız. FİFA Lille kulübü 2 Eylül( Yani bugüne) kadar süre vermişti. FİFA Fransa'nın Lille kulübüne Tony Slyva'nın bugün lisansın verilmesini talip etmişti. Zaten futbolcu bizde oynamak istediği için o konuna bir sorun yok sadece bonservis bedeli için teklifi FİFA'ya ait olacak”dedi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #168 : Eylül 02, 2008, 07:44:22 ÖS » |
|
hayırlısı olsun tekrardan,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim61
|
 |
« Yanıtla #169 : Eylül 02, 2008, 09:42:06 ÖS » |
|
en sonunda bu işde tamam artık kaleyi tolgadan alır gol yemeden ligi bitirir umarım inşallah bize faydası olacak
|
|
|
|
|
|
ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR
|
|
|
|
|
|
esra_ts
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #170 : Eylül 03, 2008, 04:32:11 ÖS » |
|
Tony TS'yi Korudu
Trabzonspor'un Senegalli kalecisi Tony Slyva sorunu çözülürken , FİFA lık olan Senegalli kalecinin Beşiktaş maçına yetişeceği öğrenildi. Bordo mavili ekibin mali Saymanı Mahmut Aksu Lille kulübü yöneticileri ile bir araya gelirken Aksu Bonservis bedeli konusunda Lille kulübü yöneticileri ile anlaşmaya vardı. Lille kulübü yöneticileri Trabzonspor'u sevdiklerini Slyva konusundaki yaklaşımların da iyi niyetli olduğunu bildiklerini söyledi. Bordo mavililer Lille kulübüne 450 bin euro' dan biraz daha fazla ödeyerek Sylva'nın bonservisini almayı planlarken devreye giren Slyva Trabzonspor'u koruyarak sorunu FİFA çözsün şeklinde öneri getirdi. Slyva Trabzonlu yöneticilere Lille kulübüne para öderseniz size imza atmam tehdidi yaparak Trabzonspor'un Lille kulübüne bonservis bedeli olarak az bir miktar daha ödemesini engelleyerek Trabzon'u korudu. Ardından Sylva geçici lisans almak için konuyu FİFA'ya taşırken FİFA'nın 10 gün içersinde Slyva ile ilgili kararını vermesi bekleniyor. Beşiktaş maçına yetişmesi beklenen Sylva'nın bu maçta forma giyip giymemesi teknik direktör Ersun Yanal'a bağlı. Yönetim siyahî kalecinin transferini Beşiktaş maçında önce bitirecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #171 : Eylül 06, 2008, 03:54:01 ÖS » |
|
ANLAŞMAYI BOZDU Trabzonspor’da yönetim bonservis sorunun çözülmesi için Tony’in transferinde devreye girmiş ve Lille ile anlaşmaya varmıştı. 450 bin EURO’nun yanında 250 bin EURO daha Fransız kulübüne vermeyi kabul ederek yapılan anlaşmayı Tony, “Kararı FIFA verecek” diyerek bozması üzerine bu para kasada kaldı. FATURAYI ÜSTLENDİ Tony için gözler FIFA’ya çevrilirken, geçici lisansın gönderilmesiyle Trabzonspor, Senegalli oyuncuya resmen kavuşmuş olacak. Bordo-Mavililer, FIFA’nın Tony konusunda tazminat kararı almasında Senegalli kaleci ile yaptığı anlaşma doğrultusunda sorumlu olmayacak. Tony tüm faturayı üstlendi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #174 : Eylül 10, 2008, 05:19:32 ÖÖ » |
|
Tek kaleci Sylva!
Milli maçlar nedeniyle kalecisiz çalışan Trabzonspor önceki gün Sylva'nın dönüşüyle tek kaleciyle çalışmaya başladı. 10 gündür kalecisiz çalışan bordomavililerde istirahat eden kaleci antrenörü Murat Aydın da Senegalli kalecinin gelişiyle çalışmalara başladı. Sylva "Derbi için hazırım" dese de teknik direktör Yanal takımla birlikte çalışma eksiği olan Senagalli kaleciyi kadroya almayacağı söyleniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esra_ts
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #175 : Eylül 11, 2008, 08:54:56 ÖÖ » |
|
Tony Sylva oynamıyor
Fransa'nın Lille takımından bonservisini alamayan ve daha sonra FIFA'ya başvuran kaleci Tony Sylva'nın geçici lisansının çıkması konusunda şu ana dek herhangi bir gelişme olmadığı belirtildi. Beşiktaş maçında büyük olasılıkla kaleyi Tolga Zengin koruyacak ve Sylva kadroda bile yer alamayacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foli6161
|
 |
« Yanıtla #176 : Eylül 11, 2008, 10:53:56 ÖÖ » |
|
inşallah lisansı sezon sonuna yetişir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prencs_61
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #177 : Eylül 12, 2008, 11:15:39 ÖÖ » |
|
FİFA Cevap Verecek FİFA Hakim Kurulu bugün Slyva’ya geçici lisans vermezse ,Beşiktaş maçında oynayamayacak Fransa'nın Lille kulübü ile olan problemleri nedeniyle bonservisini alamayan ve geçici lisans almak için FİFA'ya müracaat eden kaleci Tony Sylva bekleyişini sürdürüyor. Bordo Mavili ekibin en sıkıntılı transferi olan Sylva henüz bonservis sorununu çözemezken bu futbolcu geçici lisans almak için FİFA'ya başvurdu. FİFA Hakimler kurulu bu gün mesai saati bitimine kadar Slyva'nın müracaatını gündeme almazsa bu futbolcu Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esra_ts
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #178 : Eylül 14, 2008, 12:32:14 ÖS » |
|
Sylva yine yok
Fransa'nın Lille takımından sorunlu bir şekilde transfer edilen kaleci Tony Sylva, derbide de forma giyemeyecek. Lisans işlemleri tamamlanamayan Senegalli file bekçisinin dosyasına önümüzdeki hafta bakılacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esra_ts
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #179 : Eylül 15, 2008, 08:45:29 ÖÖ » |
|
Sylva yine seyirci
Bonservis sorunu çözülmeyen kaleci Tony Sylva, Beşiktaş karşısında da forma giyemedi. Bordo-mavili takımın kalesini, ligin ilk iki maçında olduğu gibi yine Tolga Zengin korurken, Sylva karşılaşmayı tribünden izledi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|