AvniAker.net/FORUM Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
PORTAL Forum Yardım Giriş Yap Kayıt

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Tony Sylva Hakkındaki Görüşleriniz
Cevap SayisiCevap Sayisi: 786 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 22265 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 40   Aşağı git
  Yazdır  

Gönderen Konu: Tony Sylva Hakkındaki Görüşleriniz  (Okunma Sayısı 22265 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esra_ts

Sitedeki Unvanı Ziyaretçi
« Yanıtla #160 : Ağustos 30, 2008, 08:46:05 ÖÖ »

Sylva müjdesi

Trabzonspor'un Tony Sylva'nın bonservisi konusunda yaşadığı sorun geçici olarak çözülüyor... Bordo- mavili yönetimin Senegalli file bekçisi için yaptığı "geçici lisans" talebini değerlendiren FIFA, 2 Eylül'e kadar Lille (Fransa) ile sorun çözülemezse geçici lisans verme kararı aldı. 
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

oflu halit

« Yanıtla #161 : Ağustos 31, 2008, 07:41:08 ÖÖ »

Sylva milli takımda

Trabzonspor'un yeni transferi Tony Sylva, Senagal Milli Takımı'nın kampına katılmak üzere ülkesine gitti. Ayrıca Lille kulübü ile bonservis sorununun çözümlenmesi için Fransa'ya geçecek olan tecrübeli kaleci "Trabzon'da forma giyeceğim günü heyecanla bekliyorum" diye konuştu. 

Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

esra_ts

« Yanıtla #162 : Eylül 01, 2008, 08:54:50 ÖÖ »

Derbiye hazırım 

"Artık çok mutluyum, Avni Aker'deki o muhteşem ambiansta bordo-mavili formayı giyip Beşiktaş'a karşı oynayabileceğim".

Stres geride kaldı

Senegal Milli Takımı'nın Cezayir ile yapacağı maçta görev alacak olan kaleci Tony Sylva, İstanbul Atatürk Havaalanı'nda taraftarlara müjde verdi. Bonservis sorununun FIFA'dan alınacak geçici lisans ile çözüleceğini belirten tecrübeli kaleci "Beşiktaş maçının önemini biliyorum. FIFA'dan gelen habere göre bordo-mavili formayı 
bu maçta giyeceğim. İki haftadır oynayamamak beni strese sokmuştu, artık çok mutluyum" dedi.

Bu kadro süper

Trabzonspor'un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Sylva sözlerini şöyle sürdürdü: "Ankaraspor maçını Avni Aker Stadı'nda seyrettim. Muhteşem bir seyirci var. Taraftarlara hayran kaldım. Sokakta gezerken bile büyük ilgi görüyorum. Ankaragücü maçını ise televizyondan izledim. Maçlar sentetik çimde oynatılmamalı. Yattara'ya çok üzüldüm. Colman ve Cale çok iyi, Umut ve Gökhan da süper golcü. Bu kadro muthiş, ligde büyük iş yapar."
Bu Sayfayı Paylaşın;

Canislupus

Üye Grubu AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe *****
Onlayn Durumu Offline Offline
4 Bilgileri Cinsiyet: Bay
Karne Numarası Üye No: 7373
Mekan Yer: Artık - Tokat/Zile
7 Bilgileri Yaş: 30
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.419
İletişim

CENNET MEMLEKETİM

« Yanıtla #163 : Eylül 01, 2008, 03:21:11 ÖS »

Derbiye hazırım 

"Artık çok mutluyum, Avni Aker'deki o muhteşem ambiansta bordo-mavili formayı giyip Beşiktaş'a karşı oynayabileceğim".

Stres geride kaldı

Senegal Milli Takımı'nın Cezayir ile yapacağı maçta görev alacak olan kaleci Tony Sylva, İstanbul Atatürk Havaalanı'nda taraftarlara müjde verdi. Bonservis sorununun FIFA'dan alınacak geçici lisans ile çözüleceğini belirten tecrübeli kaleci "Beşiktaş maçının önemini biliyorum. FIFA'dan gelen habere göre bordo-mavili formayı 
bu maçta giyeceğim. İki haftadır oynayamamak beni strese sokmuştu, artık çok mutluyum" dedi.

Bu kadro süper

Trabzonspor'un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Sylva sözlerini şöyle sürdürdü: "Ankaraspor maçını Avni Aker Stadı'nda seyrettim. Muhteşem bir seyirci var. Taraftarlara hayran kaldım. Sokakta gezerken bile büyük ilgi görüyorum. Ankaragücü maçını ise televizyondan izledim. Maçlar sentetik çimde oynatılmamalı. Yattara'ya çok üzüldüm. Colman ve Cale çok iyi, Umut ve Gökhan da süper golcü. Bu kadro muthiş, ligde büyük iş yapar."

Yahu bırak şimdi "O iyi bu güzel taraftar şöyle" diye yağ yakmayı da bi de seni görelim bakalım, inmisin cinmisin; kalede güvenilirmisin Huh?
Bu Sayfayı Paylaşın;

"Varlığımızın kıymetini bilmeyini yokluğumuzla terbiye ederiz..."
Mustafa BAYRAK

fanatik_61

Bordo - Mavi ÇILGUNLUK...

Üye Grubu AAN-Bilgili Üyesi
Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 12361
Mekan Yer: TraßZonN !!
7 Bilgileri Yaş: 19
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 243
İletişim

ιηα∂ιηα вσя∂σ! ιηα∂ιηα мανι!

« Yanıtla #164 : Eylül 01, 2008, 03:55:41 ÖS »

Tony Sylva. Müthiş bir kaleci. Ben internette videolarını izledim. Bir kaç macınada bakmıstım.  İyi bir kaleci. Tipinden belli zaten. Genç kalecilerimiz tolga ve onur a büyük katkısı olacaktır.
Bu Sayfayı Paylaşın;

T urkiyede Varmi Trabzonum gibisi
R ekorlarla doludur bu takimin mazisi
A ma cekemiyorlar Aziz Yildirimdir birisi
B osver sensin bu takimin en iyisi
Z amani gelecek Avrupa yine duyacak sesimizi
O zaman gorulecek Aziz Yildirimin yuz ifadesi
N afile yikamaz bu takimi bir kisinin hilesi
S aymakla bitmez bu takimin becerisi
P arlaktir bu takimin gecmisi ve gelecegi
O zaman gelecek ve dinecek sampiyonluk ozlemi
R akibimiz yoktur bu karadeniz firtinasinin sesi!

fanatik_61

Bordo - Mavi ÇILGUNLUK...

Üye Grubu AAN-Bilgili Üyesi
Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 12361
Mekan Yer: TraßZonN !!
7 Bilgileri Yaş: 19
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 243
İletişim

ιηα∂ιηα вσя∂σ! ιηα∂ιηα мανι!

« Yanıtla #165 : Eylül 02, 2008, 01:15:42 ÖS »

İnşallah kaleye geçer. Marifetlerini görelim biraz yaa:)
Bu Sayfayı Paylaşın;

esra_ts

« Yanıtla #166 : Eylül 02, 2008, 02:33:46 ÖS »

Sorun Artık Çözüldü

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fransa'nın Lille Kulübü'nde bonservisi bulunan kaleci Tony Sylva'nın bugün itibariyle Trabzonspor'un oyuncusu olduğunu söyledi!

Trabzonspor kaleci Tony Sylva'nın işini çöze kavuşturuyor. Genel Sekreter Hasan Yener Senegalli kalecinin bonbervis bedelini FİFA'nın vereceği karar ile belirleneceğini belirterek”Biz FİFA'nın verdiği izinle lisans çıkartacağız. FİFA Lille kulübü 2 Eylül( Yani bugüne) kadar süre vermişti. FİFA Fransa'nın Lille kulübüne Tony Slyva'nın bugün lisansın verilmesini talip etmişti. Zaten futbolcu bizde oynamak istediği için o konuna bir sorun yok sadece bonservis bedeli için teklifi FİFA'ya ait olacak”dedi
Bu Sayfayı Paylaşın;

L a Z i G o

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 12669
Mekan Yer: Mekan 34 - Vatan 61
7 Bilgileri Yaş: 23
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.059
İletişim www.avniaker.net

TRABZONDA HER BATAN GÜNEŞ TRABZONSPORLA DOĞAR

« Yanıtla #167 : Eylül 02, 2008, 03:19:18 ÖS »

en nihayetinde bu sorunda çözüldü  en beşiktaş maçında sahaya geçeçekmi acaba..
Bu Sayfayı Paylaşın;

"BAYRAĞIMA DOKUNANI YAKARIM!.."

Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...

oflu halit

« Yanıtla #168 : Eylül 02, 2008, 07:44:22 ÖS »

hayırlısı olsun tekrardan,,
Bu Sayfayı Paylaşın;

ibrahim61

Soran olursa cok uzaklarda

Üye Grubu AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 495
Mekan Yer: yolcudur abbas baglasan durmaz
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.269
İletişim

ARTIK BU ADAM YOK BURDA

« Yanıtla #169 : Eylül 02, 2008, 09:42:06 ÖS »

en sonunda bu işde tamam artık kaleyi tolgadan alır gol yemeden ligi bitirir umarım inşallah bize faydası olacak
Bu Sayfayı Paylaşın;

ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR

esra_ts

« Yanıtla #170 : Eylül 03, 2008, 04:32:11 ÖS »

Tony TS'yi Korudu

Trabzonspor'un Senegalli kalecisi Tony Slyva  sorunu çözülürken , FİFA lık olan Senegalli kalecinin Beşiktaş maçına yetişeceği öğrenildi. Bordo mavili ekibin mali Saymanı Mahmut Aksu Lille kulübü yöneticileri ile bir araya gelirken Aksu Bonservis bedeli konusunda Lille kulübü yöneticileri ile anlaşmaya vardı. Lille kulübü yöneticileri  Trabzonspor'u sevdiklerini Slyva konusundaki yaklaşımların da iyi niyetli olduğunu bildiklerini söyledi. Bordo mavililer Lille kulübüne 450 bin euro' dan biraz daha fazla ödeyerek Sylva'nın bonservisini almayı planlarken devreye giren Slyva Trabzonspor'u koruyarak sorunu FİFA  çözsün şeklinde öneri getirdi. Slyva Trabzonlu yöneticilere Lille kulübüne para öderseniz size imza atmam tehdidi yaparak Trabzonspor'un Lille kulübüne bonservis bedeli olarak az bir miktar daha ödemesini engelleyerek Trabzon'u korudu. Ardından Sylva geçici lisans almak için konuyu FİFA'ya taşırken FİFA'nın 10 gün içersinde Slyva ile ilgili kararını vermesi bekleniyor. Beşiktaş maçına yetişmesi beklenen Sylva'nın bu maçta forma giyip giymemesi teknik direktör Ersun Yanal'a bağlı. Yönetim siyahî kalecinin transferini Beşiktaş maçında önce bitirecek.
Bu Sayfayı Paylaşın;

Beşikdağlı

Her İnsanda Kesinlikle Ortak Bir Özellik Vardır
Sitedeki Unvanı AAN- Site Yöneticisi

Yıldızlı Rütbe *******
Karne Numarası Üye No: 7299
Mekan Yer: Trabzon-Beşikdüzü
7 Bilgileri Yaş: 41
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.603
İletişim
« Yanıtla #171 : Eylül 06, 2008, 03:54:01 ÖS »

250 bin EURO’nun kasada kalmasını sağladı

ANLAŞMAYI BOZDU
Trabzonspor’da yönetim bonservis sorunun çözülmesi için Tony’in transferinde devreye girmiş ve Lille ile anlaşmaya varmıştı. 450 bin EURO’nun yanında 250 bin EURO daha Fransız kulübüne vermeyi kabul ederek yapılan anlaşmayı Tony, “Kararı FIFA verecek” diyerek bozması üzerine bu para kasada kaldı.
FATURAYI ÜSTLENDİ
Tony için gözler FIFA’ya çevrilirken, geçici lisansın gönderilmesiyle Trabzonspor, Senegalli oyuncuya resmen kavuşmuş olacak. Bordo-Mavililer, FIFA’nın Tony konusunda tazminat kararı almasında Senegalli kaleci ile yaptığı anlaşma doğrultusunda sorumlu olmayacak. Tony tüm faturayı üstlendi. 
Bu Sayfayı Paylaşın;

ferhatozkanca

Üye Grubu AAN Normal Üye
Yıldızlı Rütbe **
Karne Numarası Üye No: 12795
Mekan Yer: of-ıst
7 Bilgileri Yaş: 28
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 69
İletişim
« Yanıtla #172 : Eylül 07, 2008, 03:02:01 ÖS »

Ya bıraksınlar valla Tolga süper kaleci, biraz eğitime ihtiyac var.Tolganın sezgisi çok iyi ama ani hareketi kısık, biraz eğitimle Tolga süper ligin en iyi kalecisi bence. Rüştü boşuna benim varisim Tolga demedi hoş.
Bu Sayfayı Paylaşın;
« Son Düzenleme: Eylül 07, 2008, 03:09:51 ÖS Gönderen: sema05 »

BiZe DaRbE aTaNı Biz hArBe SoKaRıZ....** HERSEY BURDA BASLAR **** HERSEY BURDA BITER **

ofli_61

Sitedeki Unvanı AAN- Moderatör

Yıldızlı Rütbe ***
Onlayn Durumu Online Online
Karne Numarası Üye No: 12102
Mekan Yer: TRABZON-OF
7 Bilgileri Yaş: 21
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.398
İletişim

Kanımız Ts rh pozitif, kansızlara duyurulur....

« Yanıtla #173 : Eylül 08, 2008, 03:55:48 ÖS »

Slyva’nın durumu netleşiyor
Trabzonspor ile Fransa'nın Lille kulübü arasında Senegalli kaleci Tony Slyva konusunda yaşanan lisans konusuna FİFA bugün son noktayı koyuyor. Genel Sayman Mahmut Aksunun iki kez Fransa'ya gidip Lille kulübü ile yaptığı görüşmede Aksu'nun yaptığı ikinci teklifi Fransa kulübü kabul etmesine rağmen Senegalli kaleci Slyva karşı çıkmıştı. Bunun üzerine Slyva'nın lisans sorunu FİFA'ya taşındı. 2 Eylül'e kadar Lille kulübüne süre veren FİFA'nun bu önerisine Fransa kulübü 8 Eylüle kadar zaman istemişti. Bugün dolan süre neticesinde FİFA Tony Slyva'nın lisansını çözüme kavuşturacak. Trabzonspor'un gözü kulağı FİFA'nın bu akşam verecek olduğu kararda.
Bu Sayfayı Paylaşın;

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE

ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE

DUY ULAN SOYSUZ

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...

oflu halit

« Yanıtla #174 : Eylül 10, 2008, 05:19:32 ÖÖ »

Tek kaleci Sylva!

Milli maçlar nedeniyle kalecisiz çalışan Trabzonspor önceki gün Sylva'nın dönüşüyle tek kaleciyle çalışmaya başladı. 10 gündür kalecisiz çalışan bordomavililerde istirahat eden kaleci antrenörü Murat Aydın da Senegalli kalecinin gelişiyle çalışmalara başladı. Sylva "Derbi için hazırım" dese de teknik direktör Yanal takımla birlikte çalışma eksiği olan 
Senagalli kaleciyi kadroya almayacağı söyleniyor.

Bu Sayfayı Paylaşın;

esra_ts

« Yanıtla #175 : Eylül 11, 2008, 08:54:56 ÖÖ »

Tony Sylva oynamıyor

Fransa'nın Lille takımından bonservisini alamayan ve daha sonra FIFA'ya başvuran kaleci Tony Sylva'nın geçici lisansının çıkması konusunda şu ana dek herhangi bir gelişme olmadığı belirtildi. Beşiktaş maçında büyük olasılıkla kaleyi Tolga Zengin koruyacak ve Sylva kadroda bile yer alamayacak. 
Bu Sayfayı Paylaşın;

foli6161

Sönüp Gitmektense Yanmayı Tercih Ederim...
Sitedeki Unvanı AAN- Moderatör

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 8441
Mekan Yer: Beykoz - Çorlu
7 Bilgileri Yaş: 21
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.806
İletişim

Simsiyah yine her taraf

« Yanıtla #176 : Eylül 11, 2008, 10:53:56 ÖÖ »

inşallah lisansı sezon sonuna yetişir.
Bu Sayfayı Paylaşın;

prencs_61

« Yanıtla #177 : Eylül 12, 2008, 11:15:39 ÖÖ »

FİFA Cevap Verecek

FİFA Hakim Kurulu bugün Slyva’ya geçici lisans vermezse ,Beşiktaş maçında oynayamayacak

Fransa'nın Lille kulübü ile olan problemleri nedeniyle bonservisini alamayan ve geçici lisans almak için FİFA'ya müracaat eden  kaleci Tony Sylva bekleyişini sürdürüyor. Bordo Mavili ekibin en sıkıntılı transferi olan  Sylva henüz bonservis sorununu çözemezken bu futbolcu geçici lisans almak için FİFA'ya başvurdu. FİFA Hakimler kurulu bu gün mesai saati bitimine kadar Slyva'nın müracaatını gündeme almazsa bu futbolcu Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
Bu Sayfayı Paylaşın;

esra_ts

« Yanıtla #178 : Eylül 14, 2008, 12:32:14 ÖS »

Sylva yine yok

Fransa'nın Lille takımından sorunlu bir şekilde transfer edilen kaleci Tony Sylva, derbide de forma giyemeyecek. Lisans işlemleri tamamlanamayan Senegalli file bekçisinin dosyasına önümüzdeki hafta bakılacak. 
Bu Sayfayı Paylaşın;

esra_ts

« Yanıtla #179 : Eylül 15, 2008, 08:45:29 ÖÖ »

Sylva yine seyirci

Bonservis sorunu çözülmeyen kaleci Tony Sylva, Beşiktaş karşısında da forma giyemedi. Bordo-mavili takımın kalesini, ligin ilk iki maçında olduğu gibi yine Tolga Zengin korurken, Sylva karşılaşmayı tribünden izledi. 
Bu Sayfayı Paylaşın;

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 40   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: