|
|
|
 |
« Yanıtla #181 : Eylül 17, 2008, 08:51:18 ÖÖ » |
|
Tony Sylva’nın kulağı telefonda
Uzun süredir Trabzon’da idmanlara çıkan ve maçları tribünden izleyen Tony Sylva’nın canı bir hayli sıkkın. Sürekli menaceriyle temas halinde olan Senegalli futbolcunun, FIFA’daki dosyasının bir an önce karara bağlanmasını istiyor. Haftalardır takımdan ayrı kaldığını gerekçe gösteren file bekçisi, formayı tamamen kaptırmaktan korkuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BOMRADOVİ
|
 |
« Yanıtla #183 : Eylül 17, 2008, 03:09:46 ÖS » |
|
TOP FİFA’DA
Trabzonspor'da kaleci Tony Slyva için FİFA Hakim Kurulu kararını veriyor. Geçici lisans almak için FİFA'ya başvuran tony Slyva'ya lisans verilmemesi için Lille kulübünün yanı sıra Fransız futbol federasyonuda devreye girerek FİFA ya baskı yapmaya başladı. Fifa hakim kurulu bu gün yapacağı toplantıda Slyva konusunuda kararar bağlaması bekleniyor
bu top çok zıpladı  artık ne olacaksa olsun. Slyva adının varlığı bile Tolgaya bu yıl için müthiş performans kazandırdı. İnşallah bozulmaz ve Slyva dan yeterince istifade ederek kendini geliştirir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esra_ts
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #184 : Eylül 18, 2008, 08:47:37 ÖÖ » |
|
Tony karmaşası
Tony Sylva için FIFA'ya geçici lisans için başvuru yapan bordomavililer yanıt bekliyor. Bu hafta Denizli karşısında da oynayamayacak olan Senegalli file bekçisinin gelecek haftaki Antalyaspor karşılaşmasında forma giyme şansının olduğu belirtildi. Form tutan Tolga'nın yerine Ersun Yanal'ın, Sylva'yı kulübede oturtması bekleniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esra_ts
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #185 : Eylül 22, 2008, 08:47:26 ÖÖ » |
|
Lisans bekleniyor
Bordo-mavili takımda kaleci Tony Sylva'nın bonservis probleminin bugün çözümlenmesi bekleniyor. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Senegalli file bekçisinin geçici lisansının bugün kulübe gönderilmesinin beklendiğini ifade ederek, "Böylece Sylva artık forma giyebilecek. Cevabın bu kadar gecikmesini açıkça beklemiyorduk" diye konuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #188 : Eylül 27, 2008, 02:34:23 ÖS » |
|
Tony Slyva yetişmedi Trabzon, Tony’in lisansına bir türlü kavuşamıyor. KARAR ÇIKTI AMA.. Trabzon, Tony’in lisansına bir türlü kavuşamıyor. Bordo-Mavililer’in Lille ile bonservis sorununu çözememesi nedeniyle Tony’i geçici lisans ile oynatmak için FIFA’ya başvurmuştu. FIFA Hakim Komitesi, Tony’e geçici lisans verilmesi kararını aldı ancak resmi yazı kulübe ulaşmadığı için Senegalli kaleci Antalyaspor maçında da eldivenleri giyemeyecek. Tony’in lisansının hafta başında Trabzon’a ulaşması bekleniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sema05
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #190 : Ekim 06, 2008, 09:29:48 ÖÖ » |
|
Kaleye banko Sylva FIFA tarafından geçici lisans verilmesine rağmen 2 maçtır yedek kulübesinde oturan Tony Sylva'ya forma şansı doğdu. Konya deplasmanında yediği hatalı gollerin yanı sıra maç içinde yaptığı kritik hatalarla da dikkat çeken, Tolga Zengin'in Galatasaray maçına yedek soyunması bekleniyor. Yanal'ın karşılaşma sonrasında Sylva ile özel olarak görüştüğü ve "Galatasaray karşısında sana görev vereceğim. Kendini bu maça şimdiden hazırlamaya başla" dediği öğrenildi. Senegal Milli Takımı'na çağrılydığı için ülkesine giden Sylva'nın moralinin yüksek olması da gözlerden kaçmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim61
|
 |
« Yanıtla #192 : Ekim 06, 2008, 12:13:29 ÖS » |
|
ben sanmıyorum kaleye tony sylva gecmez adamı hemen riske atmaz gene tolga gecer kalye gs macında daha sonra gecer slyva bencede en mantıklısı bu slyva'nın kendisini toparlaması lazım öyle hemen şip diyede olmaz bu işler gececegi yer kale cok önemli yer orası biraz daha zaman ve sonra gecer kaleye
|
|
|
|
|
|
ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR
|
|
|
|
|
|
foli6161
|
 |
« Yanıtla #193 : Ekim 06, 2008, 12:42:47 ÖS » |
|
bu adamın kaleciliğini çok merak ediyorum hele o kilolarla nasıl hareket edecegini şimdiden düşünüyorum o yaşta o kilolarla ağır kalır diye düşünüyorum. İnş yanılırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #195 : Ekim 13, 2008, 08:00:11 ÖS » |
|
Sylva'ya şans Trabzonspor'un Galatasaray ile yapacağı derbi maçında teknik direktör Ersun Yanal'ın kaleyi Sylva'ya emanet edeceği öğrenildi. Senegal Milli Takımı kampında bulunan Sylva, derbide görev alırsa ilk resmi maçına çıkacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esra_ts
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #196 : Ekim 15, 2008, 08:51:38 ÖÖ » |
|
Sylva bekliyor
Senegal Milli Takımı'nın kampında olan Sylva, "Galatasaray derbisinde Trabzonspor formasını giymeyi çok istiyorum" diye haber yolladı. Tecrübeli kaleci bonservisinin gecikmesi nedeniyle geçemediği Trabzon'un kalesine derbi maçla birlikte geçmek istiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sema05
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #197 : Ekim 15, 2008, 12:36:49 ÖS » |
|
Biraz fazlalıkları var gibi. Kalede nasıl hareket edeceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cümle_mühendisi_61
|
 |
« Yanıtla #198 : Ekim 15, 2008, 01:01:35 ÖS » |
|
Bir izleyemedik gitti bu adamı
|
|
|
|
|
|
TATLI DİLLE YAKLAŞ YETER,CANIM İSTESEN, HAKKINDIR.  Allah sizi sagopa kajmer şerrinden korusun, İllallahla kaçış dur, bismillah sana haram, gavur Eyvallahın sonu boğaza daim konuk olur Fantezilerini kur bosporus ortasında tekbaşına otur dur! Kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur Aşağıla dürüst ol bir kere olsun sınırda dur. Yalanla beslenen kulaklarıma dilersen köpekçe ... Cihanda 3 şey maneviyse onur -huzur -gurur
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #199 : Ekim 20, 2008, 09:06:09 ÖS » |
|
Bana sorsalar önce Tolga ve Onur kazanılmalı derim ama gs maçından sonra en azından bu gençlerin pişebilmeleri için tecrübeli kaleci arkasında yedek kalmaları da iyi olacaktır. Tony bu hafta kalede oynatılmalı ama yinede diğer 2 kaleci küstürülmemeli ve anlamalıdırlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|