|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #222 : Ekim 27, 2008, 10:59:59 ÖS » |
|
güzel degaj yapıyo..defansa alıştığı takdirde daha iyi olacak.refleksleri ne durumda bilmiyorum ama fazla iyi değiller.kilosu fazla biraz form tutması gerek.
|
|
|
|
|
|
TATLI DİLLE YAKLAŞ YETER,CANIM İSTESEN, HAKKINDIR.  Allah sizi sagopa kajmer şerrinden korusun, İllallahla kaçış dur, bismillah sana haram, gavur Eyvallahın sonu boğaza daim konuk olur Fantezilerini kur bosporus ortasında tekbaşına otur dur! Kendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vur Aşağıla dürüst ol bir kere olsun sınırda dur. Yalanla beslenen kulaklarıma dilersen köpekçe ... Cihanda 3 şey maneviyse onur -huzur -gurur
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #223 : Ekim 28, 2008, 02:01:03 ÖÖ » |
|
Sylva kendini savundu G.Antep karşısında ilk kez Trabzon kalesini koruyan ve güven vermeyen Sylva kendini savundu. Senegalli file bekçisi, "Bu ilk maçımdı ve oynamamak üzerimde baskı oluşturmuştu" diye konuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esra_ts
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #225 : Ekim 28, 2008, 08:57:22 ÖÖ » |
|
Tony Sylva yine ilk 11’de olacak
Karadeniz temsilcisinde ilk kez Gaziantep maçında ilk 11 şansı bulan Sylva’nın performansı tatmin etmese de gözler kupa sınavına çevrildi. Senegalli’nin ‘ilk maç stresi’ yaşadığına inanan teknik heyetin tecrübeli file bekçisiyle bir görüşme yaptığı ve bundan sonraki süreç için moral verdiği belirtildi. Yanal her fırsatta, “Sylva’yı oynatmak için aldık” vurgusunu yapıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #227 : Ekim 29, 2008, 06:48:51 ÖÖ » |
|
Sylva ile devam G.Antep maçında forma siftahı yapan Tony Sylva, bugün de kupa maçında Trabzonspor'un kalesini koruyacak. Güven vermeyen ancak düşük performansı, ilk maç heyecanını bağlanan Senegalli file bekçisi, iddialı konuştu. Sylva, "İlk kez oynamak üzerimde baskı oluşturmuştu. Kupadaki karşılaşmada herkes gerçek kalitemi görecek" ifadelerini kullandı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #229 : Ekim 30, 2008, 06:01:56 ÖÖ » |
|
Ne yaptın Sylva!
Bordo-mavili takım, Gaziantepspor karşısında şok bir yenilgi alırken, kaleci Sylva sınıfta kaldı. 90 dakika boyunca güven vermeyen Senegalli file bekçisi, özellikle 2 ve 3. golde hatalarıyla Trabzonspor'un aldığı bu farklı mağlubiyete neden oldu. Bence yan toplarda çok hatası var,Onur bu gidişle kaleyi devralır,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BOMRADOVİ
|
 |
« Yanıtla #230 : Ekim 30, 2008, 03:40:06 ÖS » |
|
ilk maçı olduğu için tecrübesine ramen heyecanlanmasını anlayabilirim. kötü gününde yakalandıda diyebilirim. fakat malesef yediği gollerde yanlış yerde bulunuyor olması karamsarlığa düşmeme neden oldu. bencede kaleye Onurda ısrar edilmeli..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
billybay
|
 |
« Yanıtla #231 : Ekim 30, 2008, 03:50:25 ÖS » |
|
Aradığımız,ümit ettiğimiz kaleci mi? hayır değil ama! günah keçisi de değil kötülerin içinden en kötüsünü seçecek durumda değiliz ki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #232 : Ekim 30, 2008, 04:31:31 ÖS » |
|
Hiç tecrübeli kaleci görüntüsü çizemiyor.Alındığında Onur ve Tolga'ya tecrübe açısından faydalı olur demiştim ama onuda olamayacak galiba.Onur biraz şans almalı artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoVe_of_Ts
AAN-En Yeni Üye

Yer: Avusturya-viyana
|
 |
« Yanıtla #233 : Ekim 30, 2008, 05:30:59 ÖS » |
|
kötü fln ama ben cok sevdim valla... hele o renkli kramponlari  adam belliki afrikanin en iii kalecisiydi... daha ikinci maciydi ins. dahaa ii olur diye umuyorum
|
|
|
|
|
|
BiR sEvdaYsa HaYatI AnLamLI KIlaN DAHa SeSli söYLe TRABZON uLAn!!!
|
|
|
|
|
|
billybay
|
 |
« Yanıtla #234 : Ekim 30, 2008, 05:34:36 ÖS » |
|
İyi de bizim ömrümüz kaleci değiştirmeyle mi geçecek böyle savunmanın kulağı çekilmeyecekmi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sema05
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #235 : Ekim 30, 2008, 07:13:26 ÖS » |
|
Adam şunun şurasında iki maç oynadı hemen kaleci arayışlarına girdik yaç da Onur'a devredilsin demeye başladık. Onur' a verilse şans, eminim o da ilk maçlarında ve sonraki oynayacağı maçlarda da zaman zaman hata yapacaktır. Bizim azcık sabırlı olmamız ve destek vermemiz gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #236 : Ekim 30, 2008, 08:47:18 ÖS » |
|
Adam şunun şurasında iki maç oynadı hemen kaleci arayışlarına girdik yaç da Onur'a devredilsin demeye başladık. Onur' a verilse şans, eminim o da ilk maçlarında ve sonraki oynayacağı maçlarda da zaman zaman hata yapacaktır. Bizim azcık sabırlı olmamız ve destek vermemiz gerekiyor.
Çok güzel diyorsun. Onur elbetteki hata yapacaktır ama O hala tecrübeli bir kaleci değil tecrübeli olabilmesi içinde bu tür hatalarla karşılaşması lazım.Ama tony tecrübeli bir kaleci olarak bu tür acemice hatalar yapmayacak.Hata var acemice yapılan hata var.Benim kızdığım yer orası.Tecrübeli kaleci gol yemez demiyorum zaten bu tür acemice hata yaparak gol yemez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_sevdam_61
|
 |
« Yanıtla #237 : Ekim 30, 2008, 09:57:48 ÖS » |
|
3 milli kalecisi olupta kaleci sorunu çeken kaç takım var acaba??
|
|
|
|
|
|
Umursadıklarım sadık olanlar,dışladıklarım özüne bağlı kalmıyanlar. Sözüne yalan katan terazi şaşkınları,farazi malumatları,süpheciliğimin sebebi insanlar yada adı insan olup insanlık dışı roller kapanlar.
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kalemi Elhamdülillah,yolundayım ne eyleyim alemi?
İnsanlar komik,onları anlaman için yeter mimik.Tek sahipliğimiz bilmem kaç gram et ve içine sığınan kemik.
aranılan bela hatta lütfen öm atınız...
|
|
|
|
|
|
mehhmett
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #238 : Ekim 30, 2008, 11:06:37 ÖS » |
|
e bencede sabırlı olmak gerekir kalitesini ıspatlamış bir kaleci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ofli_61
AAN- Moderatör

Yer: TRABZON-OF
Kanımız Ts rh pozitif, kansızlara duyurulur....
|
 |
« Yanıtla #239 : Kasım 01, 2008, 06:42:49 ÖÖ » |
|
Sylva hırs yaptı
Trabzonspor forması altında biri kupada, iki kez Gaziantepspor’a karşı oynayan Tony Sylva, kötü bir görüntü çizerken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde hırs yaptı. Lig ve kupadaki Gaziantepspor maçlarını değerlendiren Sylva heyecanlı olduğunu vurgularken, “Lig ve kupa maçlarında Gaziantepspor bize alan bırakmayarak direnç gösterdi. Lig maçında biz de aynı dirençle karşılık vermeye çalıştık, birçok da fırsat yakaladık ama değerlendiremedik. Böyle birçok maçımız olacak. Kupa maçında ise öne geçmemize rağmen kişisel hatalarla 3 gol yiyerek yenildik. Takımımızdaki genç, oyuncuların da böyle zorluk derecesi fazla olan maçları kaldıracak seviyeye gelmeleri gerekiyor. Deneyim meselesini bir an önce halletmemiz gerekiyor. Ben de kendi performansımı beğenmedim ama düzeleceğim” ifadelerini kullandı. Tony Sylva, “Şimdi İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını oynayacağız. İnanıyorum ki hem ben, hem de takım gerçek performansımızı ortaya koyarak başarılı bir çıkış yakalayacağız” şeklinde konuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|