|
|
|
 |
« Yanıtla #241 : Kasım 02, 2008, 07:54:57 ÖÖ » |
|
Maçın yıldızı YÜKSEK tempoda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı ama mükemmel kurtarışlarıyla kaleci Sylva 90 dakikaya damgasını vurdu. Senegalli file bekçisi ilk yarıda 4, ikinci devrede ise net 1 pozisyonda kalesinde devleşerek, Trabzon'un galibiyetinde başrolu oynadı.
Daha önceki 2 maçta heyecanını yenememeişti,yazmıştım,iyi olacak diye,başarılar,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fanatik_61
|
 |
« Yanıtla #243 : Kasım 02, 2008, 12:17:00 ÖS » |
|
Tony slyva süper bir kaleci. Belediye maçında çok başarılıydı. Net gol pozizyonarını çıkardı. Başarılarının devamı dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
T urkiyede Varmi Trabzonum gibisi R ekorlarla doludur bu takimin mazisi A ma cekemiyorlar Aziz Yildirimdir birisi B osver sensin bu takimin en iyisi Z amani gelecek Avrupa yine duyacak sesimizi O zaman gorulecek Aziz Yildirimin yuz ifadesi N afile yikamaz bu takimi bir kisinin hilesi S aymakla bitmez bu takimin becerisi P arlaktir bu takimin gecmisi ve gelecegi O zaman gelecek ve dinecek sampiyonluk ozlemi R akibimiz yoktur bu karadeniz firtinasinin sesi!
|
|
|
|
|
|
|
|
BOMRADOVİ
|
 |
« Yanıtla #245 : Kasım 02, 2008, 04:08:02 ÖS » |
|
Gaziantep maçında hatalı goller yedi. İ.B.B maçında gerçek kimliğini sahaya yansıttı dilerim hep bu şekilde kalır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #247 : Kasım 03, 2008, 06:39:51 ÖÖ » |
|
daha öncede yazmıştım,ilk 2 maçta çok heyecanlıydı,şimdi kendine geldi,dahada başarılı olacağına inanıyorum,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #249 : Kasım 05, 2008, 01:55:59 ÖS » |
|
takıma hergün daha fazla uyum sağlıyor,aileside geldi,moral motivasyonu maçlara da yansıyacağı kanaatindeyim,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #251 : Kasım 07, 2008, 10:38:53 ÖÖ » |
|
Kaleyi artık kapattım! Trabzonspor’un ‘1 numarası’ Tony Slyva: İYİYE GİDİŞ Trabzonspor’un yeni ‘1 numarası’ Tony Slyva, giderek gerçek kalitesini göstermeye başlayacağını belirterek, “G.Antep ile oynadığımız maçlarda kötü bir performans sergiledim ama İstanbul B.B. maçında iyiye doğru gidişim görüldü. Bundan sonra Trabzonspor’a en iyi katkıyı yapmak için uğraşacağım” dedi. AVANTAJ SAĞLARSIN Son maçlarda fazla gol yediklerini ve bu problemi takım olarak çözeceklerini ifade eden Senegalli kaleci, “İstanbul maçını bir milat olarak görüp, bundan sonra kaleyi gole kapatıyorum. Eğer eksiklerimizi giderirsek, ligin en zor gol atılan takımı oluruz. Bu da başarı yolunda bize büyük avantaj sağlar” diye konuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ağasarlim
|
 |
« Yanıtla #252 : Kasım 07, 2008, 01:29:39 ÖS » |
|
ihtiyar olmasına rağmen iyi i kaleci ilerleyen maçlarda daha iyi olacaktırr tek soun biraz ihtiyarr okadar
|
|
|
|
|
|
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
|
|
|
|
|
|
ibrahim61
|
 |
« Yanıtla #253 : Kasım 07, 2008, 02:17:21 ÖS » |
|
tony slyva iyi bir kaleci oldugu kesin ama kendini daha iyi göstermesi lazım özellikle önemli maclarda kazanılması kesin olan maclarda kendini göstermesi lazım güvenimiz var inşallah o güveni yitirmez
|
|
|
|
|
|
ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR
|
|
|
|
|
|
|
|
ibrahim61
|
 |
« Yanıtla #255 : Kasım 08, 2008, 10:18:16 ÖS » |
|
işte macın adamı belediye macından sonra hacettepe macındada kendisini ne kadar iyi ve kaliteli oldugunu bir kez daha ispatladı süpersin tony slyva harikasın sen olmasan dilim varmıyor söylemeye ama yenilirdik kalenin geçek sahibi belli laz tony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sema05
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #259 : Kasım 09, 2008, 01:44:05 ÖS » |
|
Kalitesini her geçen maçta daha iyi gösteriyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|