AvniAker.net/FORUM Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
PORTAL Forum Yardım Giriş Yap Kayıt

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Tony Sylva Hakkındaki Görüşleriniz
Cevap SayisiCevap Sayisi: 786 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 22263 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 40   Aşağı git
  Yazdır  

Gönderen Konu: Tony Sylva Hakkındaki Görüşleriniz  (Okunma Sayısı 22263 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arsela

:::ARŞELA:::

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Onlayn Durumu Offline Offline
4 Bilgileri Cinsiyet: Bay
Karne Numarası Üye No: 10552
Mekan Yer: Antalya
7 Bilgileri Yaş: 26
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.027
İletişim ...:: AraBul Video l En Yeni Video Paylaşım Siteniz ::... WWW
« Yanıtla #40 : Temmuz 15, 2008, 10:08:39 ÖÖ »

Bence olacak bu iş artık bizim kalecimiz ve sorunlar çözülecek.
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

prencs_61

Sitedeki Unvanı Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : Temmuz 15, 2008, 10:31:57 ÖÖ »

Sylva'ya son çağrı

Trabzon'a gelip ön protokol imzalayan Sylva'ya yönetim son çağrıyı yaptı...

Trabzon’a gelip ön protokol imzalayan, hatta Bordo-Mavili formayla poz dahi veren Sylva’ya yönetim son çağrıyı yaptı... Kulübü Lille ile sorunları bulunan Senegalli file bekçisine mesaj gönderen idareciler, “Konunun UEFA boyutuyla meşgul olmak istemiyoruz. Almanya kampına kadar sorunu çözersen gel” dedi.

e artıık sona gelinse yahuu  bekleye bekleye bi hal olduk...
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

esra_ts

« Yanıtla #42 : Temmuz 16, 2008, 03:47:36 ÖS »

Kalecilere güven

Trabzonspor'da yönetim Sylva dışında kaleci almayacak. Bordo mavili ekibin yönetim kurulu Senegalli kaleciden gelecek haberi bekliyor.

Trabzon'a gelerek resmi sözleşme imzalayan ancak kulübü Lille'nin bonservisin alacaklarına karşılık vermediği Sylva için yönetim bu kaleciden gelecek haberi beklemeye başladı. Bordo mavililer Senegalli file bekçisinden olumsuz haber gelmesi halinde bile kaleci arayışlarını durdurarak yola Tolga Onur ve Yakup'la devam etmeyi planlıyor.
Bu Sayfayı Paylaşın;

ishakonat

Üye Grubu AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 6115
Mekan Yer: bursa-gemlik/////amasya-TAŞOVA
7 Bilgileri Yaş: 22
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.642
İletişim

Afra Tafra Afra Tafra

« Yanıtla #43 : Temmuz 16, 2008, 03:49:11 ÖS »

gelme artık Cheesy
Bu Sayfayı Paylaşın;

kupasız bir ömur ama sensiz asla TRABZONSPOR

esra_ts

« Yanıtla #44 : Temmuz 17, 2008, 03:07:48 ÖS »

Slyva'dan neden vazgeçildi?

TOLGA REST Mİ ÇEKTİ?

Senegal milli takımın ve Fransa'nın Lille kalesini koruyan Dünyada ilk on kaleci arasında gösterilen Toni Slyva'yı transfer eden yaptığı anlaşma gereği yıllık 750 bin Euro'ya anlaşılan Tony Slyva Trabzonspor'un şampiyon olması veya ligi 2. sırada bitirmesi halinde 50.000 Euro daha alacaktı.

Ancak Senegalli kalecinin ülkesine gitmesinden sonra bordo- mavili yönetim siyahî kalecinin transferini askıya aldı. Trabzonspor yönetimine yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Senegalli kaleciden vazgeçilmesinin sebebi Tolga Zengin'in yönetime rest çekmesinden kaynaklandığı öğrenildi. Genç kaleci Tony Slyva'yı alırsanız ben giderim dediği öğrenildi. Bunun üzerine yönetim Senegalli kaleciden vazgeçtiği söyleniyor.

TONY SYLVA KONUSU BEKLEMEDE

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sıcak bakmamasına rağmen yönetim tarafından imza attırılan Senegalli kaleci Tony Selva'nın MEDE transferindeki belirsizlik sürüyor. Bolu'da Ersun Yanal'la yaptığı görüşmeler sonucunda kaleci transferinden soğuyan Başkan Sadri Şener'in de, mevcut kalecilere destek çıktığı öğrenildi.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise Almanya'daki hazırlık maçları sonrası kaleci transferine netlik kazandıracaklarını belirterek, "Hocamız elindeki kalecileri en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Zaten mevcut kalecilerimiz kaliteli isimler. Ancak kamp sonu kaleci transferi gerekirse yaparız. Bu arada Tony Sylva bonservis sorunun giderir gelirse, kapımız ona açık" diye konuştu.

Bu Sayfayı Paylaşın;

ergünTS

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 11103
Mekan Yer: Antalya
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.592
İletişim

bordoyla mavi kefenim olsun!!

« Yanıtla #45 : Temmuz 17, 2008, 11:30:19 ÖS »

bu saaten sonra beklenmez artık ya gelcek adam gelırdı sımdıye kadar gelmesın bu saaten sonraa!!
Bu Sayfayı Paylaşın;

ağasarlim

AĞASARLI

Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 3197
Mekan Yer: bursa
7 Bilgileri Yaş: 27
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.555
İletişim

sis dağı yaylası ağasarın aynası (şalpazarı)

« Yanıtla #46 : Temmuz 18, 2008, 03:20:50 ÖÖ »

valla bakacaz artık ben şahsen izlemedim ama inşallah iyi bi kalecidir
Bu Sayfayı Paylaşın;

İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.

XII

Üye Grubu AAN Normal Üye
Yıldızlı Rütbe **
Karne Numarası Üye No: 11920
Mekan Yer: İstanbul
7 Bilgileri Yaş: 29
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 96
İletişim
« Yanıtla #47 : Temmuz 18, 2008, 12:33:40 ÖS »

taraftarlarda bi sıkıldı oluyor artık bi an önce işini bitirsin ya gelsin ben böyle bisey anlayamadm neden imza attı neden pürüz cıktı bu işi cözemezse başka kaleciyi aliriz yani tolgada arada bi gol yer ligde kaç sirada bitirebiliriz bilemiyoruz artık benim taktığım kafa ligde 4 siraya bitiri anca eger o kaleci gelirse 1. ve 2 sirada bitiriz rahatlarız yaa değilmi arkadaşlar?
Bu Sayfayı Paylaşın;

Sevmek İçin Mücadele.Et!

ofli_61

Sitedeki Unvanı AAN- Moderatör

Yıldızlı Rütbe ***
Onlayn Durumu Online Online
Karne Numarası Üye No: 12102
Mekan Yer: TRABZON-OF
7 Bilgileri Yaş: 21
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.398
İletişim

Kanımız Ts rh pozitif, kansızlara duyurulur....

« Yanıtla #48 : Temmuz 18, 2008, 01:14:27 ÖS »

sylva gelmesin artık o da simon gibi geldi beğenmedi bence, sadri başkanımız başka bi bomba patlatır sanıyorum...
Bu Sayfayı Paylaşın;

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE

ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE

DUY ULAN SOYSUZ

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...

XII

Üye Grubu AAN Normal Üye
Yıldızlı Rütbe **
Karne Numarası Üye No: 11920
Mekan Yer: İstanbul
7 Bilgileri Yaş: 29
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 96
İletişim
« Yanıtla #49 : Temmuz 18, 2008, 03:03:51 ÖS »

bencede öyledir..
Bu Sayfayı Paylaşın;

hayalet61

AAN İstanbul Temsilcisi

Üye Grubu AAN-Bilgili Üyesi
Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 8847
Mekan Yer: istanbul
7 Bilgileri Yaş: 34
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 386
İletişim

sen benim kaderimsin (prencs_61)

« Yanıtla #50 : Temmuz 18, 2008, 10:05:46 ÖS »

siz tony silvayı almayın tolganın armut gibi yediği golleri seyrederiz
Bu Sayfayı Paylaşın;

hayalet 61 & PRENCS_61
       MAÇKA'LI

HeMi

AAN Araklı Temsilcisi:)

Üye Grubu AAN-Bilgili Üyesi
Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 10976
Mekan Yer: кαя∂єηιzιη вαşкєηтι
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 465
İletişim www.sesliturkiyem.com

тяαвzσηѕρσя

« Yanıtla #51 : Temmuz 19, 2008, 12:47:10 ÖÖ »

gelıyorsan gel kardesım ne bu arap sacına dondun
Bu Sayfayı Paylaşın;

prencs_61

« Yanıtla #52 : Temmuz 19, 2008, 12:51:48 ÖÖ »

fasla naz aşık usandırır bikerem.  yeter nazlandığın geleceksen gel
Bu Sayfayı Paylaşın;

ishakonat

Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 6115
Mekan Yer: bursa-gemlik/////amasya-TAŞOVA
7 Bilgileri Yaş: 22
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.642
İletişim

Afra Tafra Afra Tafra

« Yanıtla #53 : Temmuz 19, 2008, 01:46:37 ÖÖ »

gel tony sen bize lazımsın
Bu Sayfayı Paylaşın;

esra_ts

« Yanıtla #54 : Temmuz 20, 2008, 07:50:59 ÖS »

Slyva'dan haber var!

Bonservisi 450 bin dolar alacağına karşılık Fransız kulübünden bonservisini bedelsiz alacağını bildirerek Trabzon'a imza atan ancak Lille kulübünü ikna edemeyen Senegalli kaleci Slyva Fransız kulübü ile bonservisini almak için görüşmelerin sürdürüyor.

Lille kulübünün Senegalli kalecinin alacağı olan 450 bin doların yanı sıra ayrıca 450 bin dolar daha talep etmesi üzerine Trabzonspor bu kalecinin transferin askıya aldı. Bonservis sorunun kendi çözmek kaydıyla anlaşma yapılan ve Trabzon'da sözleşme imzalanan kaleci Slyva Lille kulübünün sorun çıkarması üzerine Fransa'ya geri döndü.

İmza attıktan sonra Lille kulübüyle görüşmelerin sürdüren Sylva Trabzonspor kulübünü telefonla iki kez arayarak sorunu büyük oranda çözdüğünü bildirdi. Bordo mavililer kaleci konusunda ağır davranırken Slyva'nın bonservis sorununu kendi çözmesi halinde Almanya kampına katılacağı öğrenildi.

Bu Sayfayı Paylaşın;

ibrahim61

Soran olursa cok uzaklarda

Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 495
Mekan Yer: yolcudur abbas baglasan durmaz
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.269
İletişim

ARTIK BU ADAM YOK BURDA

« Yanıtla #55 : Temmuz 20, 2008, 07:52:55 ÖS »

bu adamda ne zaman gelccek yaaa gelcekse gelsin yoksa başka kaleci alalım yani olmaz böyle inşallah bu işin sonunda bize zarar verecek bişey cıkmaz
Bu Sayfayı Paylaşın;

ARKADAŞLAR ARTIK BEN YOKUM ARTIK GİRİŞ YAPMICAM ÜYELİGİMİN SİLİNMESİNİ İSTEDİM AMA YÖNETİCİLER GÖREVİNİ YAPMIYOR

billybay

KADERİMSE ÇEKERİM..
Sitedeki Unvanı AAN- Moderatör

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 3181
Mekan Yer: ESKİŞEHİR
7 Bilgileri Yaş: 28
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.210
İletişim
« Yanıtla #56 : Temmuz 20, 2008, 08:00:00 ÖS »

evet ya bu iş baya yılan hikayesine döndü artık niçin bu kadar sürümcemede kaldı bilmem ama burda Fransa da yaşayan arkadaşlara sordum herkes iyi bir kaleci olduğunu ve alınmasının iyi olacağını düşünüyorlar.
Bu Sayfayı Paylaşın;

oflu halit

« Yanıtla #57 : Temmuz 20, 2008, 08:04:31 ÖS »

gelecek merak etmeyin,Almanyadaki hazırlık maçlarında kalede merak etmeyin,,
Bu Sayfayı Paylaşın;

esra_ts

« Yanıtla #58 : Temmuz 21, 2008, 10:26:51 ÖÖ »

Slyva'da sorunlar çözülüyor!

Trabzonspor Zafer'in transferini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Fransa'dan kaleci Slyva ise haber göndererek bonservis bedelini 600 bin Euro'ya kadar indirdiği söyledi. Yönetim kurulu iki futbolcunun transferini gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf ederken iki kulübünde anlaşılmaz tutumu nedeniyle transferler yeniden askıya alınabilir.

Trabzonspor'da transferleri yılan hikayesine dönen Tony Sylva ve gurbetçi futbolcu Zafer Yelen'in transferlerindeki sorunlar giderilmeye çalışılıyor. Trabzonspor'un daha önce Trabzon'a getirip iki yıllık sözleşmeye imza attırdığı Senegalli kaleci, bonservisini almak için bulunduğu Fransa'dan arayarak Lille ile olan sorununu gidermek üzere olduğunu söyledi.
Bu gelişmeler üzerine bordo mavili yöneticiler de Senegal'li kalecinin transferinde bir iki gün içerisinde sıcak gelişmeler yaşanabileceği ve bonservis bedelini 900 bin Euro'dan pazarlıklar sonucu 600 bin Euro'ya kadar düşüren Tony Sylva'nın Almanya kampına katılabileceğini söylediler.

Bu Sayfayı Paylaşın;

tunci

Üye Grubu AAN-Süper Üye
Yıldızlı Rütbe ****
Karne Numarası Üye No: 7393
Mekan Yer: antalya
7 Bilgileri Yaş: 23
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1.167
İletişim
« Yanıtla #59 : Temmuz 21, 2008, 10:53:21 ÖÖ »

slyva busene lıge damgasını vuracak bır kalecı olacak bence
Bu Sayfayı Paylaşın;

Analar Babalar küçücük evlere çocuklarını torunlarını sığdırdılar. Ama evlatlar kocaman kocaman dairelere, villaların bır köşesine onları sığdıramadılar

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 40   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: