|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #763 : Şubat 05, 2010, 01:37:47 ÖS » |
|
geçen sezonki formunun onda birini yakalayamadı bu sezon...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #765 : Şubat 12, 2010, 02:07:22 ÖÖ » |
|
Sezon sonunda yabancı kontenjanında açılacak boşluk bulundu artık. Onur'un ondan birşeyler öğrendiğine de inanıyor bu yüzden kendisine teşekkürler diyor ardından sezon sonunda inşallah güle güle diyeceğim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #772 : Şubat 26, 2010, 02:40:28 ÖS » |
|
bırakın küçük enişteyi gitsin bize daha fayda sağlamaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #773 : Şubat 26, 2010, 02:54:06 ÖS » |
|
boşuna uğraşmasın sene sonu gidicek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #774 : Şubat 28, 2010, 12:50:32 ÖS » |
|
Tony Sylva bavul topluyor
Hugo Broos döneminde kalenin bir numarası olan Tony Sylva, teknik direktör Şenol Güneş döneminde gözden tamamen düştü.
Artık üçüncü kaleciliğe kadar gerileyen Senegalli de Trabzonspor’u kafasından sildi. Güneş’in tercihlerini yerli kaleciden yana kullanacağının netleşmesi üzerine deneyimli eldiven uzun süre forma giydiği Fransa’dan gelecek tekliflere öncelik verecek.
Sylva’nın da gitmesiyle yabancı kontenjanında da rahatlama sağlayacak olan Trabzonspor’un deneyimli file bekçisine bu konuda gereken kolaylığı yapacağı bildirildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #775 : Mart 25, 2010, 12:00:27 ÖS » |
|
Bravo sana Onur!
Derbide devleşen Onur Kıvrak'a övgüler yağdıran Senegalli file bekçisi, "Trabzonspor çok önemli bir kaleci kazandı" dedi
ZATEN KALİTELİYDİ Hugo Broos döneminde yediği hatalı goller nedeniyle ağır bir şekilde eleştirilen Tony Sylva, meslektaşı Recep Onur Kıvrak'a övgüler yağdırdı. Broos gittikten sonra kaleyi devrettiği Onur'un, Galatasaray maçındaki performansını hayranlıkla izlediğini ifade eden Senegalli file bekçisi, "Onur verilen fırsatı çok iyi kullandı. Zaten kaliteli bir kaleciydi. Bunu gösterme fırsatını buldu" diye konuştu.
PİŞMAN DEĞİLİM Trabzonspor'a geldiği için hiç pişmanlık duymadığını sözlerine ekleyen tecrübeli kaleci, "Burada 3 hocayla çalıştım. Ben elimden gelen mücadeleyi göstermeye gayret ettim. Futbolun içinde bu tarz şeyler var. Oynamadığım için tabii ki üzülüyorum. Ancak Trabzonspor çok önemli bir kaleci kazandı. Onur'u G.Saray maçından sonra ilk tebrik edenlerden biri bendim" ifadesini kullandı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #778 : Nisan 23, 2010, 04:31:58 ÖS » |
|
Sylva gerçeği!
Şenol Güneş’in kendisine kulüp bulmasını istediği bir başka isim olan Senegalli kaleci Tony Mario Sylva’da da sıkıntının daha ilk günden başladığı belirlendi. Güneş’in görev alması ve kadro dışı kalan 5 futbolcuyu affetmesinden sonra Eskişehirspor maçında Tony Mario Sylva’ı 11’de oynatmak istediği ve bunu kendisine ilettiği belirtildi. Sylva’nın ise, “Şu anda psikolojik olarak hazır değilim. Bu nedenle oynamak istemiyorum” dediği için 18 kişilik kadrodan çıkarıldığı ve Onur Recep Kıvrak’ın kaleye geçirildiği dile getirildi. Onur da kalede başarılı olunca, Sylva bir daha 18 kişilik kadroya dahil edilmedi ve ikinci kaleci olarak Tolga Zengin düşünüldü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|