|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2009, 08:33:24 ÖS » |
|
İlk önce başkanımızın ellerine sağlık. Sezon basında şampiyon kadroyu kuracağım dedi ve kurdu. Alanzinho transferi trabzonspor a büyük katkı sağlar bundan eminim. Uyum sorununu çabuk atlatacağına inanıyorum. Çünkü profosyonel futbolcular uyum sorununu erken atlatır.
|
|
|
|
|
|
T urkiyede Varmi Trabzonum gibisi R ekorlarla doludur bu takimin mazisi A ma cekemiyorlar Aziz Yildirimdir birisi B osver sensin bu takimin en iyisi Z amani gelecek Avrupa yine duyacak sesimizi O zaman gorulecek Aziz Yildirimin yuz ifadesi N afile yikamaz bu takimi bir kisinin hilesi S aymakla bitmez bu takimin becerisi P arlaktir bu takimin gecmisi ve gelecegi O zaman gelecek ve dinecek sampiyonluk ozlemi R akibimiz yoktur bu karadeniz firtinasinin sesi!
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 28, 2009, 09:06:13 ÖS » |
|
Bu transferi gerçerleştirenlerin ellerine,emeğine sağlık inşallah beklentilerimizi boşa çıkartmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 29, 2009, 12:47:39 ÖÖ » |
|
teşekkürler yıldırım demirören bizi yusuftan kurtardığın gibi birde kaliteli bir oyuncu sahibi ettin...sayende şampiyon olacaz vollaaa
|
|
|
|
|
|
 BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR... Kazım KOYUNCU...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 29, 2009, 01:23:17 ÖÖ » |
|
Sambacı büyülendi
Trabzonspor’un yeni transferi Brezilyalı futbolcu Alan Carlos Gomes de Costa (Alanzinho), Trabzon’da adeta Pop Starlar gibi karşılanırken, dün önce sağlık kontrolünden geçti, ardından 3,5+1 yıllık sözleşmeye imza attı ve akşam da idmana çıktı. Trabzon’da geçirdiği 24 saat içinde yaşadıklarına inanamayan Alanzinho, “Kendimi rüya aleminde gibi hissettim” ifadelerini kullandı. Önceki gece saat 01.25’de Trabzon’a gelen Alanzinho’yu omuzlara alarak tezahüratta bulundular. Brezilyalı futbolcu, gördüğü ilgi ve taraftar coşkusu karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, “Burada kendimi bir anda krallar gibi hissettim. Trabzonspor taraftarı çok ateşliymiş. Şimdiden heyecanlanmaya başladım. Ama bu sevgi seli sorumluluğumun ne kadar büyük olduğunu da ortaya koymuş oldu. Trabzonspor taraftarının bu sevgisine layık olacağım” diye konuştu.
‘’Herkesin Mutabakatı Var’
Trabzonspor Tesisleri'nde düzenlenen ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde Brezilyalı oyuncu Alanzinho, kendisini 1 yılı opsiyonlu 4.5 yıllığına Bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atarken heyecanlıydı. Asbaşkan Hacısalihoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, Alanzinho'nun teknik direktör Ersun Yanal'ın belirlediği transfer listesinin en üstünde bulunduğunu söyledi. Ersun Yanal'ın dışında Alanzinho'yu izleyen isimlerin de olumlu referans verdiğini belirten Hacısalihoğlu, "Futbol koordinatörümüz Sayın Özkan Sümer'in de olumlu görüş bildirmesiyle birlikte Alanzinho'yu takımımızdaki diğer kaliteli futbolcuların arasına katmaya karar verdik ve bu transferi gerçekleştirdik. Umarım takıma yararlı olur. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
‘Şampiyon Yapacak Değil’
“Alanzinho’nun transferinde özellikle yoğun çaba harcayan yönetim kurulu üyemiz Mahmut Aksu ve her zamanki gibi iş bitiriciliğini kullanan sayın başkanımızın son andaki müdahalesinin bu transferin gerçekleşmesinde önemli etkisi olmuştur. Hem sporcu, hem de Trabzonspor açısından bu transferin hayırlı olmasını diliyoruz. 'Yüksek bonservis bedeli ödedik' diye şampiyon olacağız diye bir husus yok. Alanzinho’nun da takımı şampiyon yapmasını beklemek yanlış olur. Baştan beri zirveye oynamak istediğimizi söyledik ve Avrupa Kupaları'na gitmek istiyoruz. Bu konuda da Alanzinho'nun faydalı olacağını düşünüyoruz. Trabzonspor'da transfer bitmez. Biri bitince diğeri başlar. Gelecek sezonlar için oyuncu arayışlarımız sürüyor. Onlarla ilgili de sonuç alabilmek için çabalıyoruz. Gelecek sezonun hazırlıklarını şimdeden yapıyoruz” diye konuştu.
‘Şampiyonluk İçin Geldim’
Brezilyalı oyuncu Alanzinho ise, şampiyonluğa oynayan ve şampiyon olmak isteyen bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirten Alanzinho, "Şampiyonluğa elimden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışacağım. Stabaek'e gittiğimde de takım 4 yıldır şampiyonluk yaşamamıştı ve özlem vardı. Geçen yıl şampiyon olduk ve büyük mutluluk yaşadık. Umarım burada da uzun süren özlemi sonlandırırız ve büyük bir coşku yaşarız. Buraya gelmeden önce Trabzonspor ile ilgili bilgi aldım. Menajerim burada oynayan Brezilyalı oyuncularla konuştu. Memnun ve başarılı olduklarını söylediler. Umarım ben de onlar gibi başarılı olurum. Sürekli ileri gitmeyi düşünen bir oyun anlayışına sahibim. Topla birlikte hızlıyım. Asist ve gol anlamında bulunduğum takıma ciddi katkılar yapabiliyorum" diye konuştu.
Alanzinho’nun İdölü Zico
Daha önce Türkiye'den herhangi bir kulüpten teklif almadığını ifade eden Alanzinho, Avrupa'dan teklif aldığını, ancak bunların gerçekleşmediğini kaydetti. Adının Alan olduğunu, ancak futbol dünyasında Alanzinho olarak tanındığını belirten Alanzinho, kolundaki dövme ile ilgili olarak ise, "Şampiyon olduğumuz zaman Stabaek Kulübü'nde yaptırmıştım. Trabzonspor'da da şampiyonluk yaşarsam bir dövme de burada yaptıracağım" açıklamasını yaptı. Yeni sezonda 25 numaralı formayı giyecek. Alanzinho un en çok hayran kaldığı futbolcu ise bir zamanların dünyaca ünlü futbolcusu Arthur Zico olduğunu ifade etti. Öte yandan Alanzinho’ya kalacağı ev bulundu. Bu futbolcuya da, Yattara, İsaac, Cale gibi futbolcuların Beşirli’de oturduğu apartmanda daire kiralandığı kaydedildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ofli_61
AAN- Moderatör

Yer: TRABZON-OF
Kanımız Ts rh pozitif, kansızlara duyurulur....
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 29, 2009, 01:27:22 ÖÖ » |
|
‘Yattara’dan daha iyi’
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Alanzinho’yu yere göğe sığdıramıyor. Başkan Şener, “Hem onu yakından tanıyanlar, hem de bizim adımıza izleyenler çok yetenekli olduğunu söylüyor. Biz de kasetlerini izledik. İnanın Yattara’dan bile çok daha özellikli bir futbolcu” ifadelerini kullandı. Alanzinho gibi iyi ve hızlı bir futbolcuyu transfer etmekten mutlu olduğunu söyleyen Başkan Şener, “Bizim takımıma sol kanat oyuncusu lazımdı, Hoca dedi ki; ‘Bu transfer sonrasında Trabzonspor sezon sonunda şampiyon olabilir.’ “Bizim için neden Alanzinho önemli. Çünkü bize sol kanat oyuncusu gerekliydi ve o da iyi bir sol kanat oyuncusu. Alanzinho küçük ama hızlı, ilginç bir futbolcu. Tüm Trabzonspor taraftarları onu çok sevecek” ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da yakın çevresine, ‘Müthiş yetenekli bir futbolcu takıma büyük katkısı olacağını düşünüyorum” dediği belirtildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chilgin_hamsee
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 29, 2009, 01:36:06 ÖÖ » |
|
ula belki yattara'da akıllanır biraz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ofli_61
AAN- Moderatör

Yer: TRABZON-OF
Kanımız Ts rh pozitif, kansızlara duyurulur....
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 30, 2009, 01:19:16 ÖÖ » |
|
‘Marco unutulur’
Alanzinho, Trabzonspor’un eski sambacısı Aurelio’dan daha yararlı olabileceğini dile getirdi
Trabzonspor’un yeni transferi Brezilyalı Alan Carlos Gomes de Costa (Alanzinho) Stabek takımındaki futbolunun üstüne daha da katarak Trabzonspor’da da zirve yapacağını söyledi. . Norveç’te kendisini iyi bir futbolcu olarak kabul ettirdiğini belirten Alanzinho, “Bundan sonra tüm çabam Trabzonspor’un şampiyonluğu için olacak. Buraya geleli henüz bir gün oldu ama Trabzon’da futbolun çok sevildiğini hemen anladım. Stadı gördüm. Büyük bir stat, biz 6 bin kişilik bir statta oynuyorduk. Eğer Trabzonspor’un stadının tribünleri dolarsa, o seyirciye karşı oynamak bana ayrı bir motivasyon sağlar. Benim de hayatımda sadece futbol vardır. Bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var. Altı kişiden oluşan bu ailemi en iyi şekilde bakabilmek için iyi olmak, sahada başarılar kazanmak ve bunu da ekonomiye dönüştürmek durumundayım. Asla şımarmam ve haddimi iyi bilirim” şeklinde konuştu.
‘Aurelio’yu Unutturacağım’
Alanzinho, Trabzonspor’da daha önce birçok Trabzonlu futbolcunun oynadığını öğrendiğini dile getirirken, “Burada özellikle şimdi İspanya’da olan Marco Aurelio çok beğenilmiş ve hala ondan söz ediliyor. Ben de ortaya koyacağım futbolla ondan daha çok sevileceğimi ve başarılı olacağımı düşünüyorum” diye konuştu. Futbol topu ile şov yapmayı çok sevdiğini belirten Alanzinho, “Ancak yeri geldiğinde şova da kaçmam ve takım oyunu oynarım. Futbol takım oyunudur, gerekli olmadığında şov yapmanın bir esprisi yoktur. Futbol takımı 11 kişiden oluşur bunların içinden de bir kişi olduğumu bilirim. Sorumluluk bilinciyle hareket ederim. Trabzonspor’dan sonra Avrupa’da futbol oynamak isterim” dedi. Formaları satışa çıkarılan Alanzinho, ‘”Taraftarın benim formalarıma ilgi göstereceğini de düşünüyorum” dedi.
Norveç Basını “Büyük Kayıp”
Norveç’in ünlü spor sitesi olan vg.no internet’in sayfa yönetmeni Morten Ulekleiv, Alanzinho’ya övgüler düzerken, onun gidişinin hem Norveç futbolu, hem de Stabaek için büyük kayıp olduğuna işaret etti. Alanzinho transferini izlemek için Trabzon’a gelen Ulekleiv, Brezilyalı futbolcuyu anlatırken, “Alanzinho, kıvrak hareketleri olan, birebirde adam geçen, dikine oynayan, şovu seven, göze hoş gelen bir futbol anlayışı vardır. Sol ayağını çok iyi kullanır. Sol kanatta başarılıdır ama oyun kurucu olarak ve sağ kanatta da görev yapabilir. Öyle anları vardık ki 5 kişiyi ipe dizerek gol atar. Norveç’te herkesin sevgilisi durumdaydı. Norveç futbolu ve Stabaek için büyük kayıp oldu. Alanzinho’nun, Türkiye’de çok sevileceğini ve unutulmayacak futbolcular arasına gireceğini düşünüyorum” diye konuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chilgin_hamsee
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 30, 2009, 01:21:54 ÖÖ » |
|
bana gökdenizi anımsattı ama son vuruşları ve tekniği kesinlikle daha iyi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
webmaster
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 30, 2009, 10:47:24 ÖS » |
|
Aslında şimdiden konuşmak biraz sallamaca olur.Gördüğümüz kadarıyla iyi birine benziyor inşallah bizleri yanıtmazlar. Ben oyun stilini "Marcelinho" ya benzetiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehhmett
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 31, 2009, 12:18:24 ÖÖ » |
|
herşey iyi güzelde yattaradan iyi olcanı sanmıyorum hee inş olur bu en çok bizi mutlu eder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|