|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2009, 12:44:31 ÖÖ » |
|
kosla reklamlarından nefret ediyorum çok itici geliyor bana..diğer taraftan ev hanımları için reklamda lekelerin canlı canlı çıkması hatta madeni parayı bile bembeyaz etmesi yetiyors anırım
|
|
|
|
|
|
 BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR... Kazım KOYUNCU...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2009, 01:03:59 ÖÖ » |
|
cezanın milliyet reklamı güzeldi..sonra cola turkanın 4 büyüklere yaptığı.. özellik Trabzonspor için..  Atatürk reklamı güzeldi ..çok benzetmişlerdi..türko reklamı yine güzeldi.. işte bizim takımda güzeldi.. gökhan ünalınkide iyiydi..fatik tekkenin boya reklamıda iyiydi.. noumanınkide fena sayılmaz.. müslümün bırrrrrrrrrr reklamındna nefret eder,m
|
|
|
|
|
|
  Yaptığını öven, yaptığını yıkar. (William Shakespeare)
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2009, 03:44:39 ÖS » |
|
Futbolcuları da reklamlara alet etmeye başladılar ya popüler olur diye. Sanki çok izlenecekmiş gibi düşünürler ama bana göre de çok saçma yapmılar ki bunlardan R.Carlos'un XO rekalmı ve yeni çıkmaya başlayan Pascal Nouma'nın Torojet reklamlarını gördükçe sinir oluyorum. Carlos'un kokusu yüzünden kızların arasından zor geçmesi ve Nouma'nın da '' Memleketi çok özledim'' demesi ve ağlaması ki para vermeye kalktığındaki olay ise tam bir saçmalık. Relamlar iyi izlenecek diye çaba sarfederken bu kişilere verilen paralara da yazık olmuyor mu? Bunu ver bir gariban reklam oyunculuğu yapabilecek birine de bari biraz sevap işlemiş olun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2009, 04:28:27 ÖS » |
|
aynen abi nouma reklamına uyuz oluyorum resmen saçmalık başka bişey değil!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2009, 04:35:40 ÖS » |
|
Bende Fordun reklamlarına uyuz olurum. Reklamlarından dolayı oldum olası sevemedim Fordu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 15, 2009, 04:38:15 ÖS » |
|
roberto carlos un bi banka reklamı vardı ilk geldiğinde oynadığı o çok güzeldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 15, 2009, 04:49:21 ÖS » |
|
Garanti Bankası reklamıydı. Evet o reklam güzeldi ama Garanti Bankası reklamları genelde güzel oluyor. Su satan çocuk reklamı verdı yine Garanti Bankasına ait ve çok güzeldi. http://www.youtube.com/watch?v=7PgrS537Dgo
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2009, 12:12:25 ÖÖ Gönderen: Beşikdağlı »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 15, 2009, 05:15:44 ÖS » |
|
cem yılmazın oynadığı cips reklamları süperdi yav..  yakıt reklamıda güzeldi yine..alırım anahtarını mike
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 15, 2009, 05:16:56 ÖS » |
|
bide şahanın recep ivedik türkcell reklamlarında kopuyorum resmen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 22, 2009, 01:35:21 ÖÖ » |
|
2 versiyon aslında..ikiside güzel..ama bu daha güzel..kolbastı tarzı tıkla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 22, 2009, 11:34:30 ÖS » |
|
Yeni bir reklam çıktı. Halley reklamı. Çocuk yaramazlıklar yaptığı halde ailesi ona kızmıyor ve ''Herkese bir halley oluyoy'' diyor. Güzel bir reklam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 23, 2009, 12:02:27 ÖÖ » |
|
Anadolu sigorta reklamı. Bizim ev 4. katta dediğinde çocuğun pencereden giren hırsızlara bakışı çok komik  Özelliklede hırsız girse de ben varım dediği an hırsızın halıyı adamın kafasına vurduğunda çocuğun gülmesi çok mükemmel  keşke hep böyle güzel reklamlar yapılsa. Saçma görünse de abartısı komik yapıyor işi. http://www.youtube.com/watch?v=mm6gZ_TOdVw
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2009, 12:05:35 ÖÖ Gönderen: Beşikdağlı »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 23, 2009, 12:37:14 ÖÖ » |
|
vodafone reklamları bazen çok komik oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infazcı_kafkef_61
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 27, 2009, 12:04:15 ÖS » |
|
 kıza mesaj dönemi başladı -abi kıza mesaj değil kısa mesaj.. kıza mesaj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karanlıgın günesi
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 27, 2009, 12:11:27 ÖS » |
|
çok güzel haraketler bunlarda ki ersin var ÇİTLİYİ diiyi  beğeniyorum
|
|
|
|
|
|
BeNi TaNıYaN BiLiR... bİlEn AnLaR... aNlAyAn SuSaR... aNlAmAyAn UZARRR... 
|
|
|
|
|
|
Yükleniyor...