|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 12, 2009, 12:04:27 ÖÖ » |
|
Şimdilerde Osman Tan Erkır ve 500 Milyar isterin meşhur Konyalısının çevirdiği Turkcell reklamı genelinde güzel düşünülmüş olmasına rağmen sonunda Selocan'a sorulan soruda seçenekleri söylemedii halde Selocanın '' Tabiki B Şıkkı Cepten Sabite' demesi reklamın bittiği yer olsa gerek. Hiç mi buna dikkat etmezler anlamıyorum. Orası canlı yayın değil ki Selocan tv den seyredip o cevabı vermiş olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 13, 2009, 02:39:51 ÖS » |
|
vodafone nikah masası çalıyo  çok gğzel
|
|
|
|
|
|
BeNi TaNıYaN BiLiR... bİlEn AnLaR... aNlAyAn SuSaR... aNlAmAyAn UZARRR... 
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 13, 2009, 04:37:30 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oflu halit
AAN-Usta Üyesi

Yer: istanbul
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 14, 2009, 10:27:45 ÖÖ » |
|
iyi olan herşeyin reklama ihtiyacı yoktur,hepsi saçma sapan şeyler,yurdum insanını böyle kandırıyorlar
|
|
|
|
|
|
يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ Ey insanlar! Muhakkak ki Biz, sizi bir erkek ve bir kadından yarattık Ve sizi milletler ve kabileler kıldık ki, birbirinizi (soyunuzu, babalarınızı) tanıyasınız Muhakkak ki Allah'ın indinde en çok kerim olanınız (ikram olunanınız, en şerefli olanınız), (ırk ya da soy olarak değil) en çok takva sahibi olanınızdır Muhakkak ki Allah, en iyi bilen ve haberdar olandır
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 03, 2009, 11:17:25 ÖS » |
|
Bu aralar Turkcell 3G reklamları çok saçam oluyor. Bu adamlar hiç mi iyi reklam yapmayacaklar acaba. Hele o ''Cevap Cevap Yok'' cümlesi beni sinir ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 14, 2009, 11:27:45 ÖS » |
|
Son yılların en güzel reklamı yapıldı artık. Büyüklük ve güzellik reklamlarda da kendini gösteriyor işte. En güzel reklam Trabzoncell reklamı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehhmett
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 14, 2009, 11:45:19 ÖS » |
|
Son yılların en güzel reklamı yapıldı artık. Büyüklük ve güzellik reklamlarda da kendini gösteriyor işte. En güzel reklam Trabzoncell reklamı  bende katılıyorum abi düşüncene bazı takım taraftarları kıskançlıktan tv yi kapatabilir
|
|
|
|
|
|
ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn
ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chilgin_hamsee
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 22, 2009, 12:55:28 ÖS » |
|
bu turkcell reklam yapmayı öğrenemicek..bu ıssız adam mı nedir zaten uyuz oluyorum bide saçmanın daniskası bi reklamda onu oynatıyorlar nerdeyse hattımı değiştirtecekler bana!!
|
|
|
|
|
|
 BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR... Kazım KOYUNCU...
|
|
|
|
|
|
|
|
mehhmett
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 22, 2009, 01:16:51 ÖS » |
|
bu turkcell reklam yapmayı öğrenemicek..bu ıssız adam mı nedir zaten uyuz oluyorum bide saçmanın daniskası bi reklamda onu oynatıyorlar nerdeyse hattımı değiştirtecekler bana!!
serkan sen hattını bilmiyomusun ula
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|