|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : Ekim 01, 2009, 10:39:34 ÖS » |
|
Fırst sakız reklamı son reklamında iyice saçmaladı. Sakızı ağzına atanın ağzından ferahlık diye birşeyler fışkırıyor ya böyle bir saçmalığı kim akıl etmiş ve buna kimler tamam demiş anlamak mümkün değil. O reklamı seyredenin ağzında ferahlık hissedeceğine tiksinti hissedeceğini hiç mi akıl edebilecek akıllı çıkmamış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #43 : Ekim 02, 2009, 03:00:40 ÖS » |
|
Gökhan ünalın habire gol atacağım diye gazetelere açıklama yapmasından bıkkınlık geldi artık atamıyosun hala çıkıp her maç öncesi milleti gazlıyosun beceremiyosun işte kardeşim olmuyo niye zorluyosun aldığın paranın adamı değilsin...
bu güzeldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #44 : Ekim 03, 2009, 01:12:34 ÖÖ » |
|
Farkı sen yarat reklamı scaryface riberyninki özellikle.. =). ormanda koşuyor ..reklamın orjinalinde geçen söylerden bazıları -yorgun bir maçtan sonra evde dinlenmek Güzel!!! -evde televizyon izlemek Daha güzel!! -belki biraz ekmek üstü reçel vs.. =).. daha da güzel.. [o arada ribry bum diyor  .. ceylan kaçıyor] ve son söz.. Ama ben güzelliğin maç kazandırdığını görmedim
|
|
|
|
|
|
  Yaptığını öven, yaptığını yıkar. (William Shakespeare)
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #46 : Ekim 04, 2009, 11:41:53 ÖS » |
|
aveanın reklamlarını bu ara çok beğeniyorum özellikle 3g
|
|
|
|
|
|
ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn
ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 16, 2009, 09:47:06 ÖS » |
|
kirlenmek güzeldir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #51 : Aralık 03, 2009, 06:22:29 ÖS » |
|
Fordun reklamlarını sevmiyorum. "bisküviside, çikolatasıda, ay bifa çook güzel" en sevdiğim reklamdı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #55 : Ocak 28, 2010, 03:09:01 ÖS » |
|
'İntihar eden plazma TV' reklamı kaldırılıyor Seyirci tarafından ''intiharı özendirdiği'' gerekçesiyle Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna (RTÜK) şikayet edilen ve Üst Kurul uzmanlarının bu şikayetleri yerinde bularak rapor hazırladığı reklam filminin firma tarafından yayından çekileceği belirtildi. Gündem Son Dakika - 12:06 'İntihar eden plazma TV' reklamı kaldırılıyor Seyirci tarafından ''intiharı özendirdiği'' gerekçesiyle Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna (RTÜK) şikayet edilen ve Üst Kurul uzmanlarının bu şikayetleri yerinde bularak rapor hazırladığı reklam filminin firma tarafından yayından çekileceği belirtildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ''intihar yöntemlerini öğrettiği'' ve ''intiharı özendirdiği'' gerekçesiyle izleyiciler tarafından RTÜK'e şikayet edilen reklam filmi, reklamı yapılan firma tarafından yayından kaldırılacak.
Böylece reklam filmini yayımladıkları için RTÜK uzmanları tarafından haklarında rapor hazırlanan 14 televizyon kanalına da herhangi bir müeyyide uygulanmayacak.
Televizyon kanallarında yayımlanan ve plazma televizyonların intiharı konulu reklam filmi izleyicilerin şikayetlerine neden olmuş, 1-24 Ocak 2010 tarihleri arasında RTÜK'e reklamlarla ilgili gelen şikayetlerin yüzde 25'inin söz konusu reklam filmiyle ilgili olduğu belirtilmişti.
Reklam filminde, evde henüz yeni montajı yapılmış olan bir plazma TV, ''yayınları HD görüntü formatında göstermediği'', ''saatleri çakışan dizileri kaydetmediği'' ve bu nedenle ''bir hiç olduğunu'' belirterek, çatıya çıkıp kendini aşağı atma teşebbüsünde bulunuyordu. Diğer plazma televizyonlar da aynı nedenle kendilerini asma, denize atma ya da tren raylarına yatma gibi yollarla intihar etmeye çalışıyordu.
|
|
|
|
|
|
TrabzonSporlu olmak ayrıcaklıktır...
|
|
|
|
|
|
mehhmett
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 29, 2010, 06:29:36 ÖS » |
|
tabii kiii kupa maçlarımızdan sonra verilen trabzoncell reklamlarını çooookk beğeniyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #59 : Mayıs 07, 2010, 02:57:13 ÖS » |
|
Hep Turkcell reklamlarının saçmalıklarından bahsederdim ki şimdilerde Vodafone hemşire ve iğnesi reklamı onları geçti. Bu kadar saçma reklamlar yapılır anlamıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|