|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2010, 06:56:08 ÖS » |
|
takıma katkısıolduğuna inancım çok üst düzeyde genç denmecek bir futbolcu değil ama tecrübe sahibi olduğu kesin inşallah bizde başarılı olacaktır
|
|
|
|
|
|
ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn
ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2010, 08:41:17 ÖS » |
|
ömer aysan gibi kendini bulana kadar bir süre sahalarda göremicez kendini... Daha akıllıca bi transfer yapılabilirdi belki....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2010, 12:43:22 ÖÖ » |
|
valla arkadaşlar murat hakkında yorum yapmayacagım dikkatimi çekmedi ama tutarmı tutar yanlız bazı arkadaşlar sag kanat oldugunu yazmış bilmedigim için soruyorum sag kanatmı forvetmi  Abicim resmi sitede böyle yazıyor Orta sahadan hücuma dönük görev yapan ve her iki kanatta da oynayabilen ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 02, 2010, 01:15:09 ÖÖ » |
|
Çok dikkatle izlemediğim bir futbolcu ama yinede hücuma dönük oynadığını biliyorum. Ne kadar faydalı olacatır oynamaya başladıktan sonra daha iyi göreceğiz. Forvetteki sıkıntılarımızı inşallah 2. yarıda orta sahanın daha iyi olmasıyla çözmüş oluruz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 03, 2010, 10:51:52 ÖS Gönderen: Beşikdağlı »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 02, 2010, 01:39:00 ÖÖ » |
|
ben bu çocuktan çok umutluyum kendini gösterecektir trabzonsporda ve bildiğim kdarıylada süratli bir oyuncu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 13, 2010, 02:03:09 ÖS » |
|
Murat Tosun’un Bu Sözleri Kavga Çıkarır Trabzonspor’un yeni transferlerinden Murat Tosun, ilk özel röportajını Karadeniz’e verirken, özellikle her oyuncunun “Trabzon’da baskı var. Bu bizi etkiliyor” yönünde açıklamalarına göndermelerde bulunarak, “Büyük takımlarda baskı oldu, olacaktır da. Buraya gelenler bunu bilerek geliyor” dedi. Genç golcü, Trabzonspor gibi büyük takımlara transfer edilen isimlerin geldiği yerin sorumluluğunu bilmesi gerektiğini ifade ederek, “Bu formanın herkese nasip olmadığını, gelenin de bu baskıyı bilerek gelmesi gerekiyor” dedi. NE EKSİĞİM VAR “Baskı benim için pozitif bir güçtür. Oyuncuya nerede olduğunu hatırlatır. Baskıyı kaldıramayan Trabzonspor gibi büyük takıma gelmeyecek. Geldiğinde bunun karşılığını verecek” diyen Murat, bu baskının kendisi için itici güç olacağını belirtirken, forvetteki rakipleri Gökhan ve Umut ile savaşa hazır olduğunu da belirtti. Murat, “Gökhan ve Umut bana göre Türkiye’nin en iyi forvetleri. Şanssız bir dönem yaşayabilirler. Ancak golcü, gol attıkça açılır. Böylede olacağına inanıyorum. Tabiî ki benimde onlardan eksiğim olduğunu düşünmüyorum. Kendimi en az onlar kadar kaliteli görüyorum ve başarılı da olacağım” dedi. 1 AYA İHTİYACIM VAR Ankaraspor’un küme düşürülmesi nedeniyle tanınan transfer döneminde Trabzonspor’a gelmesinin engellendiğini belirten genç golcü, “Ankaraspor, benim mutlaka A.Gücü’ne gitmemi istedi ve bu transferi engelledi. Ancak ben devre arasını bekleyerek, sonunda arzuladığım formaya kavuştum. İki aydır futboldan uzağım ve sadece düz koşu yapıyorum. Fizik olarak hazır olmam için yaklaşık bir aya ihtiyacım var. 6-7 hafta sonra maç oynar ve kendimi bulun aferim la  uyanık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 13, 2010, 02:14:31 ÖS » |
|
hem futbolun hemde trabzonspor un zorluklarının farkında ama yinede meydan okuyo ben bunlardan etkilenmem diye helal olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 13, 2010, 02:25:30 ÖS » |
|
Doğru noktalara hamleler yapmış.. Dilerim gol yollarındada aynı hamleleri yapabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 19, 2010, 01:01:12 ÖÖ » |
|
Gutierrez geldikten sonra da hiç konuşulmaz oldu. İnşallah çok çalışır ve bize katkısı olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 27, 2010, 03:54:51 ÖS » |
|
bu akşam forma şansı bulma ihtimali yüksek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 08, 2010, 02:07:12 ÖÖ » |
|
İlk defa sahada gördük ama kısa oldu. Boyunun bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|