|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2010, 12:57:21 ÖS » |
|
tipi müsait..her yerde oynayabilir.. amma..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2010, 02:02:03 ÖS » |
|
Ben Pek ÜMitli Deyilim ama burağın Son Sansı ''şenol Gunes'' . SEnol Hocada Sağ Kanat Dusuncesıyle ALdıgını dusunuyorum Insallah Faydalı Olur
|
|
|
|
|
|
Kumral Bir ÇocukŞarkılarla Geçti Aranızdanξѕỉ воĽặ ξмоя₣о [/b]
|
|
|
|
|
|
chilgin_hamsee
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2010, 02:51:49 ÖS » |
|
infazcının dediği gibi sağ,sol,santrafor heryerde oynamaya müsait bi fizik yapısı var ama esas önemli başka şeyler var..umarım o konularda sıkıntı yaşamaz-yaşatmaz
|
|
|
|
|
|
 BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR... Kazım KOYUNCU...
|
|
|
|
|
|
|
|
foli6161
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 01, 2010, 03:37:08 ÖS » |
|
Geçen sezon bizle anlaşmak üzereyken fb nin ilk teklifinde istanbulu tercih etmişti. Para için oynayan bi futbolcu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2010, 03:41:45 ÖS Gönderen: foli6161 »
|
|
|
|
|
|
|
|
infazcı_kafkef_61
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2010, 06:28:09 ÖS » |
|
Burak'ın lisansı tamam
Trabzonspor'un Gökhan Ünal'a karşılık Fenerbahçe'den transfer ettiği Burak Yılmaz'ın lisans işlemleri tamamlayarak bu futbolcuya TFF'den lisans aldı.
Bordo Mavili ekip Ziraat Türkiye Kupasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve ligde ki Manisaspor müsabakaları için İstanbul'da bulunurken, Burak'da bordo Mavililerin kampına katıldı.
Burak'ın Trabzonspor da oynayabilmesi için gereken lisans işlemleri de tamamlanırken bu futbolcunun Trabzonspor forması giymesinin önünde hiçbir engel kalmadı.
Teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Burak hem kupada ki İBB hem de ligdeki Manisspor maçında forma giyebilecek
Bilindiği gibi Trabzonspor sahası bakımda olduğu için Manisaspor ile Avni Aker'de oynayacağı lig maçını İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında oynayacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infazcı_kafkef_61
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2010, 01:22:31 ÖS » |
|
Burak’ın Gözü Güneş’te
Trabzonspor’un son transferi Burak Yılmaz fiziksel olarak hiçbir sorunu olmadığı ve görev verilmesi halinde oynayabileceğini açıkladı.
Burak Yılmaz bordo-mavili takımda çok samimi bir arkadaşlık ortamı olduğuna dikkat çekerek “ Çok kaliteli futbolcularla bir aradayım. Bu disiplin ve aile ortamında başarılı olacağımıza inanıyorum. Özellikle rakiplerimizin futbolunu gördükten sonra daha çok umutlanıyorum” dedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehhmett
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 07, 2010, 10:59:52 ÖÖ » |
|
Burak forma istedi
FIRTINA'nın yeni transferi Burak Yılmaz, Manisaspor maçında görev almak istediğini açıkladı. Fiziksel açıdan herhangi bir eksikliğinin bulunmadığını dile getiren Burak, "Uyum sorununu hiç yaşamadım. Hocam şans verirse kendimi göstereceğim" dedi.
|
|
|
|
|
|
ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn
ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 12, 2010, 02:05:25 ÖÖ » |
|
İnşallah ben yanılırım da bizde iyi işler yaparsın. Kalitenden şüphem yok ama bize fayda sağlayacak mısın işte ondan şüpheliyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karanlıgın günesi
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 12, 2010, 01:57:53 ÖS » |
|
habu uşak ne zaman oynayacak da
|
|
|
|
|
|
BeNi TaNıYaN BiLiR... bİlEn AnLaR... aNlAyAn SuSaR... aNlAmAyAn UZARRR... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Yükleniyor...