|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2010, 06:34:47 ÖS » |
|
Güzel.. Senin çalışmalarının tamamının değerlendirilmesi gerek. Bu konuda üzerine yok. Sorulmadan kullanılması hususu tabiki burukluk bırakabilir içinde. Fakat Boş mukaveleye imza atan futbolcu gibi, herkes elinden gelenin en iyisini fedakarlıktan taviz vermeden yapmalı. Trabzonsporluluk kavramının derinliği işte bu noktada değer bulur. Avniaker.Net ailesi ferdi olarak Ben gururlandım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2010, 06:44:56 ÖS » |
|
Güzel.. Senin çalışmalarının tamamının değerlendirilmesi gerek. Bu konuda üzerine yok. Sorulmadan kullanılması hususu tabiki burukluk bırakabilir içinde. Fakat Boş mukaveleye imza atan futbolcu gibi, herkes elinden gelenin en iyisini fedakarlıktan taviz vermeden yapmalı. Trabzonsporluluk kavramının derinliği işte bu noktada değer bulur. Avniaker.Net ailesi ferdi olarak Ben gururlandım.. yılmaz abim çok güzel özetlemiş zaten infazcı sana helal olsun üzüldüğüm nokta keşke senden izin alsalardı kolay değil o kadar uğraşıyorsun
vallaha bende gururlandım tbrkler kardeşim
|
|
|
|
|
|
ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn
ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2010, 06:58:09 ÖS » |
|
usta süpersin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foli6161
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2010, 08:59:25 ÖS » |
|
atkı mükemmel olmuş infazcının çalışmalarını bu şekilde değerlendirseler ts clup satışlarında patlama olucağı kesin.
Ayrıca en azından emeğe saygı gösterilmeliydi bi teşekkür veya haber verilmeliydi infazcı kardeşimize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WebMaster
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 05, 2010, 12:16:46 ÖÖ » |
|
Sevgili infazcı_kafkef_61 kardeşim sana katılıyorum. En azından bizlere danışmaları lazımdı bunu yapmadılar çok ayıp ettiler bizlere danışsaydılar biz olmaz mı diyecektik. Ben bunu onlara soracağım ve gereken açıklamayı yapmalarını sağlayacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metinsahinler
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2010, 01:15:41 ÖÖ » |
|
ilk önce harbiden helal olsun kardeşim sen harbi iyisin bu konuda . keşke senden izin vs alsalardı bencede ....
nesye artık gecti....
Ellerine kollarına saglık kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beşikdağlı
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 05, 2010, 01:31:57 ÖÖ » |
|
Atkılarda değil her üründe kullanabilirler ki buna layık resimleri zaten infazcı sağolsun mükemmel bir şekilde üretiyor. Trabzonspor bizim herşeyimiz ama işin diğer kısmında ise bu olay hepimizi ki özelliklede infazcı kardaşımı gururlandırmış olsa da kendisinden bunun için bir izin alınması veya haberdar edilmesi gerekirdi. İnşallah bundan sonrasında diğer ürünlerimizde de bu tür şeyler kullanılır ve bundan infazcı kadaşımızında kazancı olur. Ne olursa olsun sonuçta emeğe saygı çerçevesinde yapılmış olan ve yapılacak olanlardan dolayı ürün sahibinin payı kendisine verilmelidir. Ben o ürünü alıp parasını veriyorsam emeği geçeninde hakkını almasını isterim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chilgin_hamsee
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 05, 2010, 05:54:02 ÖS » |
|
kardeşim benim tebrik ediyorum..  lafı uzatmaycam gerekli yerlere mail ya da telefonla ulaş atkının bi örneğini iste hemen
|
|
|
|
|
|
 BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR... Kazım KOYUNCU...
|
|
|
|
|
|
infazcı_kafkef_61
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 05, 2010, 07:41:57 ÖS » |
|
eyvallah abicim  Bugün gittim görüştük sağolsun İsmail HAKKI diye bir abimiz çok samimi davrandı..epeyce konuştuk..ts clup deposuna da girdim XD.. bayağı güzel şeyler..işte yeni tasarımları gösterdi.. hatta bu yelkenli resmin yastık olanınıda yapmışlar tasarı halinde (amblemimiz orda kalmış  ).. resimde değişiklikler istedi onları yapmaya çalışıyorum  .. bir iki resmimide beğendi sanırım resimlerimi komple yollamamı istedi.. hayırlısıyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BOMRADOVİ
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 05, 2010, 07:43:15 ÖS » |
|
eyvallah abicim  Bugün gittim görüştük sağolsun İsmail HAKKI diye bir abimiz çok samimi davrandı..epeyce konuştuk..ts clup deposuna da girdim XD.. bayağı güzel şeyler..işte yeni tasarımları gösterdi.. hatta bu yelkenli resmin yastık olanınıda yapmışlar tasarı halinde (amblemimiz orda kalmış  ).. resimde değişiklikler istedi onları yapmaya çalışıyorum  .. bir iki resmimide beğendi sanırım resimlerimi komple yollamamı istedi.. hayırlısıyla  olması gerektiği gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chilgin_hamsee
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 05, 2010, 07:45:18 ÖS » |
|
olması gerekende buydu..para aslaa söz konusu olmaz elbette ama yapılan ürünlerden örnekler hediye etmeleri gerekir diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaRaDeNiZLiM
AAN- Forum Yöneticisi

Yer: TRABZON
aanet-61@hotmail.com
^^KaRaDeNiZLiM^^
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 05, 2010, 10:37:47 ÖS » |
|
evet.. Sonunda buda oldu..  Yaptığım bir çalışmayı Ts clup atkısında kullandı..=).. Bana hiçbir haber verilmeden yapılmasıda ilginç tabi...yapılış çalışmaları elimde yani aykırı bir durumda kanıtlarım benim olduğunu.. gerekirse kanuni hakkımıda kullanırım amma bana yakışmaz tabiki.. =).. geçelim resme..  link.. https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=511buda benim çalışmam..  Görünce birtuhaf oldum tabiki..Çalışmalarımım tamamı orjinaldir.. Bunun için bu eserleri yayınlamama izin veren Değerli Avniaker.net Yönetimine ve desteklerini esirgemeyen AAN Üyelerine İçtenlikle Teşekkür ediyorum..=) Kesinlikle haklısın... Ama senin adına hatta sitemiz adına sevindim...
|
|
|
|
|
|
^^Eze Eze Kupa Karadenize^^
|
|
|
|
|
lazoglu.61_16
AAN-Bilgili Üyesi

Yer: Bursa
lazoglu.61_16
Bize her yer trabzon...
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2010, 03:25:51 ÖÖ » |
|
evet.. Sonunda buda oldu..  Yaptığım bir çalışmayı Ts clup atkısında kullandı..=).. Bana hiçbir haber verilmeden yapılmasıda ilginç tabi...yapılış çalışmaları elimde yani aykırı bir durumda kanıtlarım benim olduğunu.. gerekirse kanuni hakkımıda kullanırım amma bana yakışmaz tabiki.. =).. geçelim resme..  link.. https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=511buda benim çalışmam..  Görünce birtuhaf oldum tabiki..Çalışmalarımım tamamı orjinaldir.. Bunun için bu eserleri yayınlamama izin veren Değerli Avniaker.net Yönetimine ve desteklerini esirgemeyen AAN Üyelerine İçtenlikle Teşekkür ediyorum..=) tebrk ederim emegine saglk cok güzel olmş..
|
|
|
|
|
|
Semih Alpaslan
|
|
|
|
|
|
karanlıgın günesi
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2010, 11:59:42 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
BeNi TaNıYaN BiLiR... bİlEn AnLaR... aNlAyAn SuSaR... aNlAmAyAn UZARRR... 
|
|
|
|
|
|
PRENCS_61
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 06, 2010, 01:14:11 ÖS » |
|
bu işte nekadar usta olduğunun bir kanıtı bu ama keşke izin alınsaydı başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|