AvniAker.net/FORUM Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
PORTAL Forum Yardım Giriş Yap Kayıt

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Trabzonsporun Yeni Atkısı.. İnfazcı_kafkef_61 çalışmalarından yapıldı..
Cevap SayisiCevap Sayisi: 26 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 978 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  

Gönderen Konu: Trabzonsporun Yeni Atkısı.. İnfazcı_kafkef_61 çalışmalarından yapıldı..  (Okunma Sayısı 978 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
infazcı_kafkef_61

Janissary
Sitedeki Unvanı AAN- Multimedya Ekibi

Yıldızlı Rütbe ******
Onlayn Durumu Online Online
4 Bilgileri Cinsiyet: Bay
Karne Numarası Üye No: 14399
Mekan Yer: Trabzon
7 Bilgileri Yaş: 19
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.793
İletişim

Takdir buyur! Kış Bulutların kadar doluyum Rabb'ım

« : Şubat 04, 2010, 06:26:55 ÖS »

evet.. Sonunda buda oldu..  Cool Yaptığım bir çalışmayı Ts clup atkısında kullandı..=).. Bana hiçbir haber verilmeden yapılmasıda ilginç tabi...yapılış çalışmaları elimde yani aykırı bir durumda kanıtlarım benim olduğunu.. gerekirse kanuni hakkımıda kullanırım amma bana yakışmaz tabiki.. =)..

geçelim resme..

link..

https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=511

buda benim çalışmam..

Görünce birtuhaf oldum tabiki..Çalışmalarımım tamamı orjinaldir.. Bunun için bu eserleri yayınlamama izin veren Değerli Avniaker.net Yönetimine ve desteklerini esirgemeyen AAN Üyelerine İçtenlikle Teşekkür ediyorum..=)
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2010, 08:19:53 ÖS Gönderen: infazcı_kafkef_61 »

Yaptığını öven, yaptığını yıkar. (William Shakespeare)

BOMRADOVİ

¥
Sitedeki Unvanı AAN- Site Yöneticisi

Yıldızlı Rütbe *******
Onlayn Durumu Offline Offline
Karne Numarası Üye No: 6722
Mekan Yer: sürmene-gebze-maltepe
7 Bilgileri Yaş: 30
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.769
İletişim

bu renk teneşirde çıkar

« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2010, 06:34:47 ÖS »

Güzel.. Senin çalışmalarının tamamının değerlendirilmesi gerek. Bu konuda üzerine yok. Sorulmadan kullanılması hususu tabiki burukluk bırakabilir içinde. Fakat Boş mukaveleye imza atan futbolcu gibi, herkes elinden gelenin en iyisini fedakarlıktan taviz vermeden yapmalı. Trabzonsporluluk kavramının derinliği işte bu noktada değer bulur. Avniaker.Net ailesi ferdi olarak Ben gururlandım..  Wink
Bu Sayfayı Paylaşın;
Google Ekle Facebook'a Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

mehhmett

AAN İstanbul Temsilcisi
Sitedeki Unvanı AAN- Moderatör

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 14658
Mekan Yer: kazım paris (benim rahat edemediğim yerde kimse istirat edemez..
7 Bilgileri Yaş: Yok
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 7.334
İletişim

BiRaZcIk İlGiYi aŞk iKi lAf eDeNi DoSt SaNmA..!

« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2010, 06:44:56 ÖS »

Güzel.. Senin çalışmalarının tamamının değerlendirilmesi gerek. Bu konuda üzerine yok. Sorulmadan kullanılması hususu tabiki burukluk bırakabilir içinde. Fakat Boş mukaveleye imza atan futbolcu gibi, herkes elinden gelenin en iyisini fedakarlıktan taviz vermeden yapmalı. Trabzonsporluluk kavramının derinliği işte bu noktada değer bulur. Avniaker.Net ailesi ferdi olarak Ben gururlandım..  Wink

yılmaz abim çok güzel özetlemiş zaten infazcı sana helal olsun üzüldüğüm nokta keşke senden izin alsalardı kolay değil o kadar uğraşıyorsun

vallaha bende gururlandım tbrkler kardeşim
Bu Sayfayı Paylaşın;

ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn

ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..

cevahiradem

Üye Grubu AAN
Yıldızlı Rütbe
Karne Numarası Üye No: 5094
Mekan Yer:
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 1
İletişim
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2010, 06:58:09 ÖS »

usta süpersin
Bu Sayfayı Paylaşın;

thyphoon61

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 12654
Mekan Yer: Yalov@
7 Bilgileri Yaş: 23
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 2.066
İletişim

TRÂßZØN§PØR

« Yanıtla #4 : Şubat 04, 2010, 06:59:32 ÖS »

Laa saa yeduğun ekmek helaldır gadaşum yaa Smiley Aynı renklere gönül vermiş bi kardeşimden böyle mükemmel eserler görmek hakikaten gurur verici.Allah er yada geç emeğinin karşılığını verir hiç canını sıkma... 
Bu Sayfayı Paylaşın;

foli6161

Sönüp Gitmektense Yanmayı Tercih Ederim...

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 8441
Mekan Yer: Beykoz - Çorlu
7 Bilgileri Yaş: 21
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.806
İletişim

Simsiyah yine her taraf

« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2010, 08:59:25 ÖS »

atkı mükemmel olmuş infazcının çalışmalarını bu şekilde değerlendirseler ts clup satışlarında patlama olucağı kesin.

Ayrıca en azından emeğe saygı gösterilmeliydi bi teşekkür veya haber verilmeliydi infazcı kardeşimize...
Bu Sayfayı Paylaşın;

WebMaster

AAN Website Kurucu

Yıldızlı Rütbe *******
Karne Numarası Üye No: 14426
Mekan Yer: Bursa
7 Bilgileri Yaş: 37
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 16.173
İletişim AAN

Bilgiler Saklandı...

« Yanıtla #6 : Şubat 05, 2010, 12:16:46 ÖÖ »

Sevgili infazcı_kafkef_61 kardeşim sana katılıyorum. En azından bizlere danışmaları lazımdı bunu yapmadılar çok ayıp ettiler bizlere danışsaydılar biz olmaz mı diyecektik. Ben bunu onlara soracağım  ve gereken açıklamayı yapmalarını sağlayacağım.
Bu Sayfayı Paylaşın;

metinsahinler

AAN-TRABZON Temsilcisi

Yıldızlı Rütbe *******
Karne Numarası Üye No: 5567
Mekan Yer: trabzon
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.965
İletişim www.eonbilgisayar.com

İ Love My Team

« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2010, 01:15:41 ÖÖ »

ilk önce harbiden helal olsun kardeşim sen harbi  iyisin bu konuda .
keşke senden izin vs alsalardı bencede ....

nesye  artık gecti....

Ellerine kollarına saglık kardeşim
Bu Sayfayı Paylaşın;

Beşikdağlı

Her İnsanda Kesinlikle Ortak Bir Özellik Vardır

Yıldızlı Rütbe *******
Karne Numarası Üye No: 7299
Mekan Yer: Trabzon-Beşikdüzü
7 Bilgileri Yaş: 41
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.603
İletişim
« Yanıtla #8 : Şubat 05, 2010, 01:31:57 ÖÖ »

Atkılarda değil her üründe kullanabilirler ki buna layık resimleri zaten infazcı sağolsun mükemmel bir şekilde üretiyor. Trabzonspor bizim herşeyimiz ama işin diğer kısmında ise bu olay hepimizi ki özelliklede infazcı kardaşımı gururlandırmış olsa da kendisinden bunun için bir izin alınması veya haberdar edilmesi gerekirdi.
  İnşallah bundan sonrasında diğer ürünlerimizde de bu tür şeyler kullanılır ve bundan infazcı kadaşımızında kazancı olur. Ne olursa olsun sonuçta emeğe saygı çerçevesinde yapılmış olan ve yapılacak olanlardan dolayı ürün sahibinin payı kendisine verilmelidir.
    Ben o ürünü alıp parasını veriyorsam emeği geçeninde hakkını almasını isterim.
Bu Sayfayı Paylaşın;

ofli_61

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 12102
Mekan Yer: TRABZON-OF
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.398
İletişim

Kanımız Ts rh pozitif, kansızlara duyurulur....

« Yanıtla #9 : Şubat 05, 2010, 01:49:17 ÖÖ »

Tebrik ederim kardeşim çok güzel bir çalışma daha yapmışsın ayrıca habersizce kullanılması hiç hoş olmasada ortak sevdamız Trabzonspor'un faydasına olduğu için Yılmaz abimizinde dediği gibi boş mukaveleye imza atan futbolcu gibi fedakarlıklar yaparak takımımıza elimizden geldiği kadarıyla destek vermeliyiz ve bu olay gösteriyorki yaptıkların örnek alınacak niteliktedir bu bile onur vericidir...
Bu Sayfayı Paylaşın;

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE

ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE

DUY ULAN SOYSUZ

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...

infazcı_kafkef_61

Janissary

Yıldızlı Rütbe ******
İletişim

« Yanıtla #10 : Şubat 05, 2010, 03:29:52 ÖÖ »

Öncelikle Yazan herkese çok teşekkür ederim.. Gerçekten ders niteliğinde konuştu herkes.. Hepside doğrudur..Tabiki bende Trabzonsporluyum ve bu konuda maddi bir talebim olamaz.. OLMAZ...Gönül vermişsiz.. bi resmi mi veremeyeceğiz.. Kırgınlığım ufakta olsa var..yani şimdi yalan konuşmayayım enazından bir örneğini bana yollayabilirlerdi atkının  Grin Grin şaka biryana tabiki..Ama beklentimde yoktu değil..hiç değilse bir elimizi sıkan olsaydı diye düşünmeden edemiyor insan....=) Gurur duyuyorum bu durumdan dediğiniz gibi  en azından yaptıklarım birilerinin dikkatini çekmiş ve sevilmiş..En çok hizmet etmek istediğim bir makamda halka sunulmuş.. yarın birgün o atkıyı birinin omzunda gördüğümde kimbilir neler hissedeceğim.. =).. buda yeterli benim için.. Şimdiye kadar bana hep destek çıktınız..hiçbir olumsuzluk yaşamadım.. Bu konularda yardımınızı yok sayamam,en ufak bir değer varsa sizinde katkınız mutlaka vardır..O yüzden Teşekkürlerin bana düşen bölümünden çok daha fazlasını hakediyorsunuz. Smiley
Bu Sayfayı Paylaşın;

chilgin_hamsee

PiRhAnA KoVaLaYaN ChiLgİn_HaMsee

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 12814
Mekan Yer: TrAbZoN
7 Bilgileri Yaş: 22
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.329
İletişim

SoN SuSaN SöYLeR SoN SöZü KaLbİyLe...

« Yanıtla #11 : Şubat 05, 2010, 05:54:02 ÖS »

kardeşim benim tebrik ediyorum..  Cheesy lafı uzatmaycam gerekli yerlere mail ya da telefonla ulaş atkının bi örneğini iste hemen  Grin
Bu Sayfayı Paylaşın;

BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR...
                                                          Kazım KOYUNCU...

infazcı_kafkef_61

Janissary

Yıldızlı Rütbe ******
İletişim

« Yanıtla #12 : Şubat 05, 2010, 07:41:57 ÖS »

eyvallah abicim  Grin

Bugün gittim görüştük sağolsun İsmail HAKKI diye bir abimiz çok samimi davrandı..epeyce konuştuk..ts clup deposuna da girdim XD.. bayağı güzel şeyler..işte yeni tasarımları gösterdi.. hatta bu yelkenli resmin yastık olanınıda yapmışlar tasarı halinde (amblemimiz orda kalmış Cheesy ).. resimde değişiklikler istedi onları yapmaya çalışıyorum  Roll Eyes.. bir iki resmimide beğendi sanırım resimlerimi komple yollamamı istedi.. hayırlısıyla  Grin
Bu Sayfayı Paylaşın;

BOMRADOVİ

¥

Yıldızlı Rütbe *******
Karne Numarası Üye No: 6722
Mekan Yer: sürmene-gebze-maltepe
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.769
İletişim

bu renk teneşirde çıkar

« Yanıtla #13 : Şubat 05, 2010, 07:43:15 ÖS »

eyvallah abicim  Grin

Bugün gittim görüştük sağolsun İsmail HAKKI diye bir abimiz çok samimi davrandı..epeyce konuştuk..ts clup deposuna da girdim XD.. bayağı güzel şeyler..işte yeni tasarımları gösterdi.. hatta bu yelkenli resmin yastık olanınıda yapmışlar tasarı halinde (amblemimiz orda kalmış Cheesy ).. resimde değişiklikler istedi onları yapmaya çalışıyorum  Roll Eyes.. bir iki resmimide beğendi sanırım resimlerimi komple yollamamı istedi.. hayırlısıyla  Grin

olması gerektiği gibi...  Wink
Bu Sayfayı Paylaşın;

chilgin_hamsee

PiRhAnA KoVaLaYaN ChiLgİn_HaMsee

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 12814
Mekan Yer: TrAbZoN
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 6.329
İletişim

SoN SuSaN SöYLeR SoN SöZü KaLbİyLe...

« Yanıtla #14 : Şubat 05, 2010, 07:45:18 ÖS »

olması gerekende buydu..para aslaa söz konusu olmaz elbette ama yapılan ürünlerden örnekler hediye etmeleri gerekir diye düşünüyorum  Wink
Bu Sayfayı Paylaşın;

KaRaDeNiZLiM

Sitedeki Unvanı AAN- Forum Yöneticisi

Yıldızlı Rütbe ******
Karne Numarası Üye No: 61
Mekan Yer: TRABZON
7 Bilgileri Yaş: 31
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 4.244
İletişim aanet-61@hotmail.com

^^KaRaDeNiZLiM^^

« Yanıtla #15 : Şubat 05, 2010, 10:37:47 ÖS »

evet.. Sonunda buda oldu..  Cool Yaptığım bir çalışmayı Ts clup atkısında kullandı..=).. Bana hiçbir haber verilmeden yapılmasıda ilginç tabi...yapılış çalışmaları elimde yani aykırı bir durumda kanıtlarım benim olduğunu.. gerekirse kanuni hakkımıda kullanırım amma bana yakışmaz tabiki.. =)..

geçelim resme..

link..

buda benim çalışmam..

Görünce birtuhaf oldum tabiki..Çalışmalarımım tamamı orjinaldir.. Bunun için bu eserleri yayınlamama izin veren Değerli Avniaker.net Yönetimine ve desteklerini esirgemeyen AAN Üyelerine İçtenlikle Teşekkür ediyorum..=)

Kesinlikle haklısın...

Ama senin adına hatta sitemiz adına sevindim...
Bu Sayfayı Paylaşın;

^^Eze Eze Kupa Karadenize^^

lazoglu.61_16

Üye Grubu AAN-Bilgili Üyesi
Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 15249
Mekan Yer: Bursa
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 155
İletişim lazoglu.61_16

Bize her yer trabzon...

« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2010, 03:25:51 ÖÖ »

geçelim resme..

link..

buda benim çalışmam..

tebrk ederim emegine saglk cok güzel olmş..
Bu Sayfayı Paylaşın;

Semih Alpaslan

karanlıgın günesi

UniVerStY

Yıldızlı Rütbe ***
Karne Numarası Üye No: 6120
Mekan Yer: Tokat/Niksar
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 3.669
İletişim

Karanlığın Güneşi

« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2010, 11:59:42 ÖÖ »

vay yakısır kardeşime helal be sana eline emeğine gönlüne sağlık... Shocked Wink  Smiley
Bu Sayfayı Paylaşın;

BeNi TaNıYaN BiLiR... bİlEn AnLaR... aNlAyAn SuSaR... aNlAmAyAn UZARRR...

PRENCS_61

AAN İstanbul Temsilcisi
Sitedeki Unvanı AAN- Forum Yöneticisi

Yıldızlı Rütbe ******
4 Bilgileri Cinsiyet: Bayan
Karne Numarası Üye No: 14432
Mekan Yer: kazım paris (benim rahat edemediğim yerde kimse istirat edemez..
7 Bilgileri Yaş: 24
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 13.290
İletişim

BiRaZcIk İlGiYi aŞk iKi lAf eDeNi DoSt SaNmA..!

« Yanıtla #18 : Şubat 06, 2010, 01:14:11 ÖS »

bu işte nekadar usta olduğunun bir kanıtı bu ama keşke izin alınsaydı
başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim 
Bu Sayfayı Paylaşın;

Canislupus

Üye Grubu AAN-Kıdemli Üyesi
Yıldızlı Rütbe *****
Karne Numarası Üye No: 7373
Mekan Yer: Artık - Tokat/Zile
Katılım Sayısı Mesaj Sayısı: 5.419
İletişim

CENNET MEMLEKETİM

« Yanıtla #19 : Şubat 06, 2010, 01:23:36 ÖS »

Tebrikler kardeşim; çalışmalarını artık sadece AAN den değil statlardan da izleriz inşallah...
Bu Sayfayı Paylaşın;

"Varlığımızın kıymetini bilmeyini yokluğumuzla terbiye ederiz..."
Mustafa BAYRAK

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: