|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 23, 2010, 10:23:12 ÖÖ » |
|
bende inanıyorum
|
|
|
|
|
|
 BiTmEz YoLcUlUkLaR BeLkİ BiRaZ CaNıN YaNaR DüŞtÜğÜn YeRdEn DoĞrUlUp BaŞlaR YiNe İLk AdImLaR... Kazım KOYUNCU...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2010, 11:10:07 ÖÖ » |
|
Sabırsızlıkla bekleyruk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2010, 12:22:06 ÖS » |
|
maşallah maşallah boş durmak yok tez zamanda öğrenirsin inşallah...
|
|
|
|
|
|
ne kadar seni düşünsem, sen o kadar benden kaçıyorsunnn
ne diyelimmm... elveda güzelimmm...yeterince zaman kaybı var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2010, 01:02:54 ÖS » |
|
saha dışında da başarılı olmak istemesi güzel ama gözüm tutmadı açıkcası umarım beni şaşırtırr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 07, 2010, 02:30:57 ÖS » |
|
Glowacki’ye tam not
Trabzonspor Futbolcu Takip Merkezi tarafından izlenip, alınabilecek oyunculardan biri olduğu rapor edilen Polonyalı stoper Arkadıusz Glowacki, İsparta Davraz Kampının 9’uncu günü sonunda takım arkadaşlarından da tam puan aldı. Kampın başladığı ilk andan itibaren tüm futbolcuların yakından izlediği Glowacki’nin genel tavrı, profesyonellik yaklaşımı, çalışma performansıyla herkesin beğenisini kazandı. Teknik direktör Şenol Güneş’in verdiği programa harfiyen uyan, yatma, dinlenme, yemek, idman saatlerinde sadece bu noktalara konsantre olan Polonyalı stoper Arkadıusz Glowacki, top idmanlarının başlamasından sonra da yaptığı işlerle birlikte savunmanın ortasında Rigobert Song’dan çok daha iyi işler yapabileceğinin sinyallerini verdi ve bu herkesi sevindirdi.
Futbolcular Hayran KaldıGlowavki’nin dinlenme, idman öncesi, idman sonrası yaptıkları, yaşam biçimi ve futbol disiplinine uyumuyla alkış alırken, takım arkadaşları da bu ismi öve öve bitiremedi. Bordo-Mavili takımın birçok futbolcusu Glowacki’yle ilgili ilk 9 gün sonunda izlenimlerini anlatırken, “İnanılmaz profesyonel bir isim... Bir profesyonelin nasıl yaşaması, nasıl hareket etmesi gerektiğini herkese öğretebilecek düzeyde olduğunu gördük. Sahada da, saha dışında da disiplinli bir futbolcu olarak takıma çok katkı yapacak. Onun yaşam felsefesi, bizleri de olumlu etkileyecektir. Top çalışmaları sırasında da gördük ki, takımın savunmasını toparlayabilecek bir futbolcu ve böyle bir yeni arkadaşa sahip olduğumuz için şanslı olduğumuzu düşünüyoruz” demekten kendilerini alamadılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 07, 2010, 03:14:51 ÖS » |
|
ben umutluyum glowackiden inşallah bu habeler de doğrudur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 23, 2010, 12:20:42 ÖÖ » |
|
S.Liege maçında gayet iyiydi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 23, 2010, 03:47:21 ÖS » |
|
abartmayalım bence ki ben inanmıyorum daha edir adamın bir maçını izlemedim ama inşallah öyledir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 31, 2010, 03:26:55 ÖS » |
|
Ergün ATA'nın Kamp Yorumu: Arkadiusz Glowacki: Çok tecrübeli, savunmada sert. İlk müdahalelerde başarılı. Alan ve adam paylaşımını iyi biliyor. Nispeten ağır görüntüsünü bu özellikleriyle kapatıyor. Oynadığı maçlarda takıma katkı sağlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 01, 2010, 12:36:37 ÖÖ » |
|
e tamam liege maçın da bunun yüzünden gol yemedik mi... bu adam zaten diğer büyük maçlarda yoktu ki ergun ata da demek işi baya bir biliyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|